Skyrunner 4814 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem stan mog prijatelja i saradnika koji se seli iz zemlje. Nalazi se u belim soliterima na Zemunskom keju (ul. Kej oslobođenja 13). Kompletno je renoviran i celokupna kuhinja sa uređajima ostaje u stanu. Ima 2 spavaće sobe, veliku dnevnu sobu sa terasom, odvojenu trpezariju(od koje može da se napravi soba ako nekom baš treba) i odvojenu kuhinju sa prirodnom ventilacijom. Ima i toalet i još jedno kupatilo. Nalazi se na visokom prizemlju, ali je visina prvog sprata jer je takva konfiguracija terena. Sve sobe gledaju na Dunav, osim kuhinje koja gleda na livadu. Prilažem plan gde može da se vidi raspored prostorija, kao i sliku gde se vidi visina od tla. Stan je fleksibilan, jer može da se koristi i za život četvoročlane porodice da svako ima mesta ili za kancelariju(za to se koristio jedno vreme) Parking je besplatan i do sad je uvek bilo mesta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2153 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 970 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste dali nekoj agenciji na prodaju? Koja je cena okvirno?Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Septembar 25, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Odlican raspored prostorija. Jako lepo osmisljeno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4814 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 134.900, ali mislim da je fleksibilno oko toga ko će platiti notara, i ostale peripetije. Bilo je mislim dato agenciji koja je tvrdila da ima kupca, pa je umesto toga oglasila. Agenti za nekretnine su u velikoj meri potpuno neprofesionalni. Ja imam ključ i mogu da pokažem, a možete i preko matične agencije bridge real estate, samo se pozovite na advokata Miloša Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 134.900,- jel to realna cena za koju se može prodati taj stan?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U Paviljonima 80kvm prodato za 80 hiljada. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 26, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Paviljoni su dobri al sa belim zgradama na Keju tesko da mogu da se porede. Trziste i lokacija uvek diktira cenu. Pogotovo ako je stan sredjen. Ipak mislim da je 1500 za kvadrat previse. Zato se i nije prodao inace ta lokacija za neku ok cenu ima da odleti odmah. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 26, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je supruga dugogodisnji agent za nekretnine. Pokazacu joj ovo popodne da vidimo sta ona misli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7678 Napisano Septembar 26, 2019 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je sve precenjeno... A sto je najgore kupuje se samo tako. Elon Musk ima da se osuri od para kad dodje kod nas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 26, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo skoro (prije tri mjeseca) uzeli na vračaru stan, 80 kvadrata za 103 hiljade... potrebna mu je renovacija... doduše ima garaža... Ubjeđeni smo da smo još dobro prošli... P.S. izvinjavam se zbog kenjanja u oglas... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4814 Napisano Septembar 26, 2019 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, oglas na forumu je za komentarisanje. Činjenica je da ko nije u procesu kupovine/prodaje da nema ideju koliko šta košta(a cene, pogotovo na Novom Beogradu, gde su sve strane firme i većina poslovnog prostora A klase i sve šta ide sa tim, su nenormalno porasle) Ja nisam trgovac, pomažem prijatelju sa kim radim, a ko ne želi više da se bori sa vetrenjačama i vraća se u Australiju pa prodaje sve nekretnine ovde. Ko god zna takve ponude za 1500po kvadratu za stan do 45kvadrata, nek odmah javi, pošto ja kupujem tako nešto na području od SIV-a do Madlenijanuma za kancelariju. Tražim više od godinu dana i u međuvremenu su mi porasle cene za 10000€ u proseku za tu veličinu. Tako da ako znate, odmah me zovite, platiću vam i proviziju 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Septembar 26, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Muk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Septembar 26, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cene stanova jos uvek idu na gore. Polovinom ili krajem sledece godine krecu cene na dole. Tako je bilo i pre par godine kad su stanovi naglo pali. Trenutno je suludo kupovati stan. I ja sam u potraznji za stanom do 50-60kvadrata. Cene u Zemunu u gornjem gradu idu do 1900e. Nisu normalni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 26, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na cenama, nije av daleko od istine onda. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 26, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Savan, baš smo mi pričali, mogli da uzmemo stan od 60 kvadrata u Beču za iste pare... opušteno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Septembar 26, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, zemunac72 said: Cene stanova jos uvek idu na gore. Polovinom ili krajem sledece godine krecu cene na dole. Tako je bilo i pre par godine kad su stanovi naglo pali. Trenutno je suludo kupovati stan. I ja sam u potraznji za stanom do 50-60kvadrata. Cene u Zemunu u gornjem gradu idu do 1900e. Nisu normalni Apsolutno. Uzevši u obzir politiku ECB, kao i usporavanje ekonomija EU, očekuje se u tom terminu što izlazak euribora iz minusa, što pad investicija a nekretnine prve pucaju, posebno ovako naduvane. Ukratko, od sledeće godine kreće opadanje cena stanova, ali i skuplji krediti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2153 Napisano Septembar 27, 2019 Drug član, 970 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Moj tast je u nekretninama dugo godina. I njegov stav je da su prenaduvane cene i da se sad ne kupuje stan. Ali takodje kaze da na Novom Beogradu prodaja stana traje svega nekoliko sati. Mozda par dana ako je bas bas skup.Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4814 Napisano Septembar 27, 2019 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za Novi Beograd je tačno. Ljudi koji iz unutrašnjosti dolaze tu da rade, ali ne na građevini i za "boljim životom" već u ozbiljnim, često multinacionalnim kompanijama za ozbiljan novac, pa im nije bitno staro jezgro, već samo da ne mora da se ide 45min do posla i da ima određene sadržaje. Posebno je to što je jedini poslovni prostor A klase u starom delu grada kula Central garden, koja ne znam da li je još pismeno i useljena. Naravoučenije, ljudi koji neće da prelaze most, imaju dobar posao i dovoljno para kupuju sa ove strane reke. Nisam mogao da verujem da cena stana u bloku pored Delta sitija iznosi preko 3000€. Bez problema. Tako da, opet kažem, ko ima ili zna da neko prodaje stan blizu Keja oslobođenja pa sve do Fontane, a da je on veličine do 45 kvadrata i cene do 1500€ neka odmah kaže, plaćam proviziju Ne zezam se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano Septembar 27, 2019 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Moze Jurija Gagarina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4814 Napisano Septembar 27, 2019 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne, najzapadnija ulica koja dolazi u obzir je Bul. Avnoja/Zorana Đinđića Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Septembar 27, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Arakis je napisao: Moze Jurija Gagarina? Meni odgovara,ajde na pp. Mozda te ubedim da mi uradis svetla na koferu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4814 Napisano Septembar 28, 2019 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eto Dvoje su se tako smuvali. Inače, možete da pogodite koliko je ljudi dalo kontakt ili se javilo što imaju informacije o tim stanovima u Paviljonima, kod Fontane ili Starog Merkatora. Niko. Neće ljudi d` uzmu svežanj zelenih-čuvaju to za sebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4814 Napisano Septembar 30, 2019 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi je javio vlasnik da treba da pišem ugovor tako da je dogovoren posao. Ja i dalje pozivam sve koji imaju informacije da me spoje sa vlasnicima/naslednicima stana u tom području, pa da uzimam kredit. Naravno ko mi da informaciju plaćam u evrima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 30, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da ti ponudim malo veći stan kod Sava Centra ( prekoputa - sa druge strane auto puta ) Bulevar Arsenija Čarnojevića. Dvoiposoban , četvrti il peti sprat. Ima oko 80 kvadrata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4814 Napisano Septembar 30, 2019 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ja para za to prijatelju, a i ne odgovara mi baš lokacija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...