MatorKonj 1502 Napisano Mart 4 (promenjeno) Zainteresovan, 336 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Dex_the_Berserker je napisao: Dobar dan želim. Da li bi bio problem da zamolim za objašnjenje,kao vozač sa probnom,da li imam pravo voziti nekoga na motoru pre isteka probne? Taj deo mi je potpuno nejasan. Hvala Što se probne a tiče imaš ograničenje da ne mozes da voziš od 23 do 06 i možeš da voziš max 90% od dozvoljene brzine i nista vise pričam za punu A, a ako imaš neku pod kategoriju moraš da obratis pažnju na kw i kubikazu Promenio Mart 4 član MatorKonj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4583 Napisano Mart 4 Drug član, 1178 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan @Dex_the_Berserker Što se saputnika tiče, to može samo saobraćajna da ti uskrati - vidi šta piše na poleđini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Mart 7 (promenjeno) Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan On 3/4/2024 at 12:42 PM, Alexandra995 said: @Dex_the_Berserker Što se saputnika tiče, to može samo saobraćajna da ti uskrati - vidi šta piše na poleđini. Ili ako nemas nekog da ti bude saputnik Promenio Mart 7 član Drinkero 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4583 Napisano Mart 7 Drug član, 1178 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Drinkero je napisao: Ili ako nemas nikog da ti bude saputnik Da, da... Iskreno, meni je najlepše kad se đira solo... Na njenih 250 kila mi samo saputnik fali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex_the_Berserker 1 Napisano Mart 9 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zontes zt125c Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 3. 2024. at 16:53, Alexandra995 je napisao: Da, da... Iskreno, meni je najlepše kad se đira solo... Na njenih 250 kila mi samo saputnik fali. Moja je 170kg ali sa mojih 100,tu sam negde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano April 14 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Evo, 4 meseca razlike, i ja sada u avgustu moram opet da vadim da bi produžio ostale kategorije. Da li je neko našao rešenje za ovaj "glitch u matrixu" ili još uvek nema? Pisao sam i ministarstvu i na sve mejlove gde sam našao da ima veze sa saobraćajem upravo sada, pa se nadam da će neko videti i odgovoriti. Mora se biti uporan i da se ovo nekako ubaci kroz medije, inače dok se "ne pročuje" teško da će se nešto promeniti, tako to ide sa državnim sektorom. Ako neko zna kako da rešim ovo da se poravna neka napiše, razlika samo 4 meseca, 3 ako se računa da može mesec dana ranije i eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11062 Napisano April 14 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi oni uzeli pare da je drugacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano April 14 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BlueMan_86 said: Evo kakvu sam dozvolu dobila u petak. Kako Vam se čine datumi...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano April 14 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, suncicaoblacic said: Evo kakvu sam dozvolu dobila u petak. Kako Vam se čine datumi...? Čine se mnogi bolje nego moji, naravno u korist države Treba cimati i ministarstvo i medije i sve, prosto mora da se forsira i da se pročuje, tako sve ide... Ja ću se potruditi i dati moj doprinos, po tom pitanju, ali definitivno se mora forsirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6220 Napisano April 14 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle godine par dana posle uvodjenja novog zakona upisivao A i produzili sve. Niti sam pitao niti imao vezu, SIV3 (ljermontova) Izbegao sam probnu bukvalno za dva dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano April 14 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Sharky - Alex said: Ja sam prosle godine par dana posle uvodjenja novog zakona upisivao A i produzili sve. Niti sam pitao niti imao vezu, SIV3 (ljermontova) Izbegao sam probnu bukvalno za dva dana ne znam kako, evo meeni je malo jače razlika od tebe, za mesec dana i nisu mi upisali da mi poravnaju. A pitao sam i sve, kaže da je 30 dana onda bi vam poravnali, ovako ne možemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6220 Napisano April 14 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam upisivao A jos ni oni sami nisu znali kako ide posto je tek uveden taj zakon da ne mora probna, pa je ova sluzbenica pitala koleginicu da li se produzavaju i ostale kategorije, nije ni koleginica znala, pogleda u mene, ja blazeni osmeh i izvadim par sluzbenih hemijski, kaze ona: to nam najvise treba i produzi mi sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 28 Napisano April 14 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano April 14 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo neko nek mi pogleda dozvolu i da mi kaže da sve to ima smisla. Pene o ekologiji, brinu o budžetu građana, rasterećuju sistem novom tehnologijom... I sad dozvolu pravim tri puta u deset godina. Sve stručnjak do stručnjaka. Muka mi je od njih! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano April 15 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, suncicaoblacic said: Samo neko nek mi pogleda dozvolu i da mi kaže da sve to ima smisla. Pene o ekologiji, brinu o budžetu građana, rasterećuju sistem novom tehnologijom... I sad dozvolu pravim tri puta u deset godina. Sve stručnjak do stručnjaka. Muka mi je od njih! Pisao sam im, dali mi mejl adresu, ja pošaljem ono mi kaže da nije moguće dostaviti na tu adresu... Al biću uporan, a ovo za ekologiju i sve, lepo si rekla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 212 Napisano April 15 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zbog izmene zakona za probnu, da li je bilo neke dopune za ljude koji su polozili pre septembra? Ili mora da se ceka da istekne probna , posto sam ja imala ‘nesrecu’ da polozim oko mesec ipo pre promene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2773 Napisano April 15 Drug član, 1662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Par strana pre. Mora da se ceka da istekne probna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 212 Napisano April 15 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, RankoBg87 said: Par strana pre. Mora da se ceka da istekne probna. Ponadala sam da se mozda nesto promenilo posto je proslo pola godine al ok ako je isto stanje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1590 Napisano April 17 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema više probne 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6079 Napisano April 17 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 4. 2024. at 16:49, suncicaoblacic je napisao: Evo kakvu sam dozvolu dobila u petak. Kako Vam se čine datumi...? C se izdaje na 5 godina,AM,B,F,M su ok, a kako si upisala A 21-e ako si polozila 2019? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano April 17 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 godine probne me kačilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6079 Napisano April 17 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, suncicaoblacic je napisao: 2 godine probne me kačilo Onda ces 29-e dobiti sve na 10 osim opet C na 5 godina, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano April 17 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, da. Al ako se nešto u zakonu ne promeni, 29. će mi produžiti A, a B ostaje do 34. Dodaje se 10 godina na postojeće datume. Ne objedinjuju ih. I C na pet godina je besmisleno. Svaki profesionalac ima licencu i redovne lekarske preglede, šta se tačno postiže izdavanjem dozvole na 5 godina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6079 Napisano April 18 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, suncicaoblacic je napisao: . će mi produžiti A, a B ostaje do 34. Ne,sve kategorije ce ti produziti za 10,odnosno vazice do 2039-e,osim za C,ona ce ti vaziti do '34-e.C je na 5 ako nemas licencu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano April 18 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, sad sam produžavala, zašto nisu sjedinili? Koja je razlika ove godine ili 29.? Rekli su mi da se ne sjedinjuju dok se zakon ne promeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...