cikamike 688 Napisano April 12, 2023 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Gordak985 je napisao: Tražili, saobraćajnu i vozačku. Uz pasoš naravno. Pardon, vidim da se nisam lepo baš izrazio. Naša policija je tražila saobraćajnu i vozačku i oni su mi rekli da Rumuni ne priznaju. Nisam ni išao do Rumuna da ih pitam. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Nisam hteo da zvuci pretenciozno... Vidim da si ti po PS-u, imas P na motoru, naravno to je sve za pohvalu zaista. Neces da krsis pravila, ako kazu da ne moze, onda neces ni da pokušavas, to je sve ok. Ja sam odrobijao 2 god probne, nije mi tesko palo. Druga stvar je sto ja nisam mrdno dupe dalje od Cacka... Sa te strane ne mogu nista da kazem. Opet, treba dati podrsku onima koji bi da pokusaju, da prodju 'ispod radara', da im ne bude prepreka, jel realno je sve to samo administrativna glupost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17205 Napisano April 13, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3649 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, cikamike je napisao: Nisam hteo da zvuci pretenciozno... Vidim da si ti po PS-u, imas P na motoru, naravno to je sve za pohvalu zaista. Neces da krsis pravila, ako kazu da ne moze, onda neces ni da pokušavas, to je sve ok. Ja sam odrobijao 2 god probne, nije mi tesko palo. Druga stvar je sto ja nisam mrdno dupe dalje od Cacka... Sa te strane ne mogu nista da kazem. Opet, treba dati podrsku onima koji bi da pokusaju, da prodju 'ispod radara', da im ne bude prepreka, jel realno je sve to samo administrativna glupost. Jeste administrativna glupost dok je sve u redu i dok se nešto ne dogodi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano April 13, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ili dok te ne zaustavi neka nasumična kontrola duboko u stranoj zemlji u najboljem slučaju kažu da ne smeš da voziš motor. Pa se ti organizuj za prevoz iz nekih pizdinaca :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perduh 4 Napisano April 13, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd / Bajina Bašta Motocikl: Zontes 350 GK Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima ikakvih novosti oko ovoga? Imam završen vozački već par meseci ali nisam vadio dozvolu, danas saznajem ovo i odlučujem da čekam izmenu zakona jer još nemam motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 41 Napisano April 13, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to u martu trebalo da dođe na red, tako su spominjali u emisiji SAT. Ima prilog na YouTube. Da sam na tvom mestu aktivno bih tražio motor i pre kupovine bih podigao dozvolu. Bitno je da se vozi, uživa i stiče iskustvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano April 13, 2023 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre polaska na put u inostranstvo uputite mejl ambasadi zemlje u koju idete u vezi sa probnom dozvolom i oni Vas obaveste. Ako kažu da njihova zemlja priznaje tu dozvolu, taj papir odštampate i nosite sa sobom da imate u slučaju da Vas zaustave 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1064 Napisano April 13, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 429 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja proslo leto poslao mejl ambasadi Crne Gore. Jos mi nisu odgovorili Promenio April 13, 2023 član ske 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano April 13, 2023 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, zika56 je napisao: Jeste administrativna glupost dok je sve u redu i dok se nešto ne dogodi. Slazem se. Mogu da ti naprave problem. Ali evo: imacemo slucaj da npr jedan vozac ima probnu dozvolu vec godinu dana (dve godine traje), a njegov prijatelj koji polozi vožnju danas ( u perspektivi kad ukinu ovaj sistem probnih), dobije stalnu - i krenu njih dvojica zajedno u Rumuniju. Koga ce da puste, koga nece... I ko ce imati problem ako se nesto desi. Totalno besmislena administrivna zajebancija o kojoj ne bih nikad razmisljao. Ako se nesto vec desi, ta probna dozvola ce biti najmanji problem koji treba resavati... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano April 18, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ne lupajte glavu oko gluposti, manje pametujte i trazite dlaku u jajetu a vise se vozite ljudi i uzivajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano Maj 1, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nekih vesti za ove probne? Nesto me vuce da polazem za ful A dok sam svez ali i dalje mi traje probna...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Maj 1, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, VladoGrcic je napisao: Jel ima nekih vesti za ove probne? Nesto me vuce da polazem za ful A dok sam svez ali i dalje mi traje probna... Sent from my iPhone using Tapatalk Polaži, zakon neće nikako uticati na tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Maj 2, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 1.5.2023. at 8:42, VladoGrcic je napisao: da polazem za ful A Koliko znam, ne možeš polagati za A sve dok imaš probnu za bilo koju od A kategorija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2260 Napisano Maj 2, 2023 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, ne možeš polagati za A sve dok imaš probnu za bilo koju od A kategorija. Može. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Maj 2, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Onda su meni pogrešno rekli u autoškoli Još bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano Maj 3, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan I meni su u autoskoli, upravo, rekli da ne mogu da polazem dok imam probnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6420 Napisano Maj 3, 2023 Drug član, 1829 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan I to je glupost, a uveli su to zato sto je zakon los i nema nikoga pametnog da ispravi. Da moze da se polaze ispalo bi: polozis za A dobijes probnu, odmah polozis za B i dobijes pravu dozvolu za B posto si vec jednom imao probnu. da bi to izbegli najlakse je da kazu ne moze i ukradu ti dve godine. Umesto dok ti je sve sveze ispolazes sta ti treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 3, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Promeni aš. Meni tako u jednoj rekli da dok imam probnu za B moram da slušam pun fond časova teorijskih za A. Otišao u drugu i slušao 7 časova i na polaganje testova. Takodje sad idem uskoro na polaganje praktično za A. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6420 Napisano Maj 3, 2023 Drug član, 1829 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vaze polozeni testovi (terija)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 3, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan 18 meseci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slowandsteady 3 Napisano Maj 8, 2023 U prolazu, 3 postova Motocikl: Yamaha XJ6 Diversion F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ima li kakvih vesti o ovoj izmeni zakona? Imam B i am kategoriju više od 10 godina, i za desetak dana polažem za A kategoriju. Kupio sam motor, pripremio sve za put po Južnoj Evropi i sad vidim ovo. Nadam se da me neće ovakva glupost sprečiti u tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perduh 4 Napisano Maj 8, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd / Bajina Bašta Motocikl: Zontes 350 GK Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost ništa novo i sprečiće te ako se ne promeni dok položiš… Nadamo se svi da će uskoro da se usvoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slowandsteady 3 Napisano Maj 8, 2023 U prolazu, 3 postova Motocikl: Yamaha XJ6 Diversion F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Perduh. Da li znate može li se u Hrvatsku ući sa probnom, video sam u ranijim postovima da je moguće. Takođe, da li me nešto sprečava da produžim dalje po EU? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perduh 4 Napisano Maj 8, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd / Bajina Bašta Motocikl: Zontes 350 GK Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nikakva iskustva, odlučio sam da ne podižem svoju dozvolu za sada, imam potvrdu da sam položio i lekarski koji važi do oktobra pa ću sačekati razvoj situacije sem ako baš ne kupim i motor i opremu uskoro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6420 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 1829 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako sad u maju, eventualno prva polovina juna ne usvoje nema nista do oktobra pretpostavljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Maj 9, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, slowandsteady je napisao: Hvala Perduh. Da li znate može li se u Hrvatsku ući sa probnom, video sam u ranijim postovima da je moguće. Takođe, da li me nešto sprečava da produžim dalje po EU? Moze, i nista te ne sprecava da nastavis dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...