Bigor 8273 Napisano Februar 6, 2021 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, osim ako nije u medjuvremeniu promijenila.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 6, 2021 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam dobio informacije, nije Jelena, koja je gostovala u Mudrolijama. Drug Marko mi je to potvrdio, a kada se cujem sa Jelenom, javljam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 6, 2021 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno nije Jelena. Upravo se culi. Nadam se da je devojka koja je imala udes ok!!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17602 Napisano Februar 11, 2021 Integrisan, 9741 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 4.2.2021. at 16:18, Blaza je napisao: Vezano za ovaj udes, sasvim slucajno sinoc sam saznao o kome je rec. Vlasnik Scarabea je Zoran, brat mog nekadasnjeg kolege iz firme, udes je imao njegov drugar koji nema iskustva, povremeno uzme bajk od Zorana. Isekao ga je klinac u crnom BMW-u, jos jedno oduzimanje prednosti od strane bahatog mamlaza Zokijev drugar posteno se olupao, prelom butne kosti na 2 mesta, veca steta ja na ramenu.... ceka ga dug i nadam se uspesan opopravak, srecne mu rane junacke. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 615 Napisano Februar 11, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 588 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh...Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6272 Napisano Februar 11, 2021 Drug član, 2578 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelisnisi bas morao sliku decka kako lezi da kacis... bar iz postovanja prema njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17602 Napisano Februar 11, 2021 Integrisan, 9741 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zašto da ne okačim, zašto da se ne vidi zaista kako jeste? Razumem da se vidi faca, tad ne bi sigurno il bi zamutio. A da imam sliku govanceta malog što je izazvao ovo i te kako bi okačio.... jel i tad da gledam poštovanje il jok? 6 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5888 Napisano Februar 11, 2021 Drug član, 1255 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Samo kad je momak živ, rane će se srediti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1485 Napisano Februar 22, 2021 Zainteresovan, 287 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Raskrsnica kod Airport City na Novom Beogradu. -Ja s porodicom na biciklama, idemo duž O. Brigada, stajemo na pešački crveni semafor. Pored nas dva kineza pešaka. -Poprečna ulica, crveno svetlo za automobile. Na liniji stoji i crni motor (čeka svoje zeleno), vozač 25-30 godina obučen full u crno. ------------------------ Kinezi pešaci, krenu na crveno pre nego da se očigledno upali zeleno. Kad su bili korak ispred motora, taj naš "kolega" zavrće gas do daske. Kinez se prepadne i poskoči refleksno, motociklista se ponosno smeje jer je uplašio pešaka. Upali se i zeleno pešacima (motor i dalje stoji i čeka), ja s decom krenem da prelazim pešački i zaustavim biciklu ispred motora, održim dečku malo predavanje o poštovanju pešaka i kurčenju na motoru. Njegovo opravdanje je bilo "pošli su na crveno". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1478 Napisano Februar 25, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,jako obratite paznju i smanjite brzinu na raskrsnici Novosadskog puta i Ugrinovacke ulice. Prosuta je pre semafora ogromna kolicina kukuruza u zrnu koji se razneo svuda u krugu od 200 metara. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 974 Napisano Februar 25, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1020 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Honda NT700 Deauville Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,jako obratite paznju i smanjite brzinu na raskrsnici Novosadskog puta i Ugrinovacke ulice. Prosuta je pre semafora ogromna kolicina kukuruza u zrnu koji se razneo svuda u krugu od 200 metara.Jel kokičar ? Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1478 Napisano Februar 25, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Idi sutra pali gumu pa nam javi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 645 Napisano April 3, 2021 Zainteresovan, 650 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Da sam ovako parkiran auto video kao na slici, pomislio bi da je neko retardiran ko ne zna da vozi... Ne, gledao sam ga kako staje i non salantno odlazi u Maksi. Mislio sam samo ce nekom nesto da doda i nisam mogao da dodjem sebi... Ovo je sasvim "normalan" decko za kojeg bi rekli kad ga sretnete da je neki IT-jevac, ali toliko bahatosti da je odsetao u Maksi u fazonu "ko vas sve j..., moze mi se"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17602 Napisano April 3, 2021 Integrisan, 9741 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bas bahato, bezobrazno.... ne znam, misljenja sam da samo nadrogiran mozak moze ovako nesto uraditi tj parkirati. Danas oko 16h, Zaklopaca.... dva momka pored automobila da slave drugi rodjendan. Mladjani momci tu ngde oko 20-23 leta.... kisa, klizav asfalt, desna krivina, brza voznja i ode na krov. Kako nisu poginuli nikom nije jasno jer krova nema, smrskan do sedista, momci bez ogrebotine maltene.... mnogo srece u nesreci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3177 Napisano April 4, 2021 Drug član, 1244 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Da sam ovako parkiran auto video kao na slici, pomislio bi da je neko retardiran ko ne zna da vozi... Ne, gledao sam ga kako staje i non salantno odlazi u Maksi. Mislio sam samo ce nekom nesto da doda i nisam mogao da dodjem sebi... Ovo je sasvim "normalan" decko za kojeg bi rekli kad ga sretnete da je neki IT-jevac, ali toliko bahatosti da je odsetao u Maksi u fazonu "ko vas sve j..., moze mi se"...Seljak sa Ledina Šala mala... Meni isto nije jasan toliki nivo elementarnog nevaspitanja. Ali dobro,jednog momenta će se naće neko ko je još više "lud" i nije mu problem da ispresavija nekog zbog ovakvih stvari.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2444 Napisano April 8, 2021 Zainteresovan, 856 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna zanimljiva ilustracija objavljena na društvenoj mreži. Odgovori su šaroliki. Nama ovo može pomoći, čisto iz svesnosti šta je u glavi, normalnog, vozača. I prepoznavanju saobraćajnih znakova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8273 Napisano April 8, 2021 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan B, A, C 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2444 Napisano April 8, 2021 Zainteresovan, 856 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan B ima pravo prvenstva pod uslovom da skreće desno. U ovom slučaju mora da propusti A(utobus). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano April 8, 2021 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je B,A,C ali iskreno nisam siguran. Baš me zanima rešenje i obrazloženje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2444 Napisano April 8, 2021 Zainteresovan, 856 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Napisah gore redosled. Dopunska tabla pokazuje pravac puta na koji se odnosi pravo prvenstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14791 Napisano April 8, 2021 Ne silazi, 3211 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Uf, davno se islo u auto skolu...da nema nikakvog znaka, bilo bi pravilo desne strane, B C A. Kako zeleni auto C ima znak stop, ne moramo ni da ga gledamo u ovoj situaciji, sto znaci bus A produzava pravo, zatim kamion B skrece levo. Na kraju ide auto C. A B C Kada bi naisao motorom, za svaki slucaj pustio bih sve da prodju, ne zurim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14791 Napisano April 8, 2021 Ne silazi, 3211 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @feniks U pravu si, nisam ni video dopunske table...sto ne znaci da ih ne bi video u saobracaju, ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2444 Napisano April 8, 2021 Zainteresovan, 856 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Da je umesto autobusa motocikl, moglo bi doći do problema usled, "prvenstvenog", presecanja putanje. Bez obzira na prvenstvo, predviđanje i oprez nam čuva glavu. To i jeste cilj kačenja ovakvih ilustracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8273 Napisano April 8, 2021 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Autobus se ukljucuje na glavni put i samim tim bi morao sacekati sve one koji su vec na njemu. Volio bih vidjeti odgovor 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14791 Napisano April 8, 2021 Ne silazi, 3211 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan B A C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...