ProMaster 12571 Napisano Novembar 23, 2020 Ne silazi, 2196 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan A bajica zapalio sa Ševijem... C c cLjudi su govna!Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8819 Napisano Novembar 23, 2020 -, 1901 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan On 20.11.2020. at 11:02, Kadezi je napisao: A do ne tako davno beše simpa kraj... dok ne postasmo napredni. Pa zar nije iz tog kraja sve ovo pocelo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1464 Napisano Novembar 23, 2020 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Zemun, Srbija, Jugoslavija Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nije iz tog kraja sve ovo pocelo?Na žalost, iz Zemuna jeste. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducin 32 Napisano Decembar 5, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: PN Motocikl: suzuki strom 1000, Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima i drugih situacija. Pre par godina krenem od kuće i posle bukvalno 50 metara setim se da sam zaboravio dokumenta. Mogao sam i tu da ostavim motor i vratim se pešice, ali ja odmah u polukruzno. Ko malo poznaje Paraćin zna kolika je raskrsnica kod crkve, kao aerodrom! Situcija čista, nigde vozila na vidiku, čak ni pešake na trotoaru nisam registrovao. Odjednom, meni proklizava ceo motor, i prednji i zadnji kraj! Motor pade a ja se dočekam na sve četiri! Još se nisam ispravio, vidim neke noge u crnim cipelama. Podignem glavu a ono neki mlađi a doobro krupan pandur! I tad kreće haos: "Govori ko te oborio!?" "Niko, sam sam pao!" "Govori..." "Čoveče, nije niko, ako hoćeš pomogni da podignem ovih 300 kila..." "Ne lazi, govori ko te oborio!!!" U momentu, prođe mi kroz glavu svašta da mu objasnim ko laze. Ali, vlast je vlast, ne treba se kačiti previše a pogotovo što sam u trenutku zaboravio koliko mi je godina i da moze unuk da mi bude. Shvatim da je verovatno došao sa strane na neku akciju inače bi po motoru znao da taj ispod kacige ne laze. Brzo skinem kacigu, on vide potpuno sedog čoveka, samo splasnu, sede u kola i odeeee! Niti me pita jesam li povređen, da pozove hitnu-ništa, samo ode!!! Trotoar već pun radoznalaca, oni što me znaju počinju horski da me zezaju, prilaze, ja obećevam pivo, podizemo motor! Zašto sam proklizao: Još hladne gume, nagazio na metalni poklopac šahta a pešački ofarban dan pre. Glavni razlog je što nisam bio skoncentrisan na voznju! Zaključak: Ne čekaj da te neko drugi čuva, nije dzaba ono-ko se čuva i bog ga čuva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17588 Napisano Decembar 5, 2020 Drug član, 1919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8819 Napisano Decembar 5, 2020 -, 1901 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ako je vlasnik vozila stvarno stavio masku da ga kao ne bi snimila kamera, onda je zesce retardiran. Sa invalidskog mesta nosi pauk, nema slikanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6189 Napisano Decembar 5, 2020 Drug član, 1248 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Invalid u mozak 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2445 Napisano Decembar 5, 2020 Zainteresovan, 856 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Decembar 6, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, yogibear je napisao: Koliko u ovoj zemlji ima "invalida" , premalo je ovih zutih parking mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vremke83 10 Napisano Decembar 17, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint maxx 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde treba staviti natpis: 'Da li stvarno želiš moje mesto ?', da vidim da li bi se i dalje parkirali...Sent from my T770H using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8275 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uparkirali bi se i dopisali DA, zar je uopste potrebno normalnom covjeku objasnjavati i uticati na savjest da to ne uradi? Ma goveda samo po dzepu i to 100k pa da vidis treba li sta pisati po znakovima. Ispred Rode je obelezen parking za djecu jer su ta mjesta sira da bi se vadila kolica sa strane, a ne iza i gotovo svaki put je pun debila koji se nabiju sto blize ulazu. Jednom mi parkiramo podalje jer tu sve zauzeto i dok ide zena prigovori liku, a on kroz zube kako nosi stvari pa mu lakse tu, a ja nosim i djecu i stvari, pa moram radi njega 50m dalje parkirati. sreca da ne odgovori nista 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 26, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam vec postavio....al evo opet...... Ucite od najboljih....... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6189 Napisano Decembar 27, 2020 Drug član, 1248 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je auto škola za obuku invalida, a to je vežba parkiranja na naznačenom mestu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 153 Napisano Januar 24, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Situacija koja se danas desila ispred kapije vikendice. Žena bila kod komšija prekoputa, isparkirava se tako da ne gleda, a u tom trenutku nailazi neki auto koji se dobro zaleteo i da nju izbegne on skrene sa puta i dupetom meni zakači kapiju, slomi sebi štopaljku, meni malo sjebe kapiju, ali živ je i zdrav, jer dok sam izasao da vidim sta je to lupilo oboje po gasu, on bez tablica. Kazem tom komšiji gde je bila ta žena, kako jeste taj dileja, ali i ta zena je kriva, šta da je naišao neki motorista i da ga pokupila. Inače tu dosta prolaze motori to je put što spaja Vrčin sa Šupljom stenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 17322 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 1470 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Od kako je komsinica otvorila polikliniku kod nas u ulici je haos i katastrofa sto se tice saobracaja i parkiranja.Sve komsije su na svoje cuprije stavile one cunjeve protiv parkiranja jer je bilo vise za izludeti.Kad dodjes kuci ne mozes uterati u dvoriste,kad kreces iz dvorista,ne mozes izaci.Jednom(dok nije bilo ovog ludila od korone pa se putovalo)zamalo da zakasnim na let,jer nisam mogao da nadjem pajsera koji mi je stao na cupriju.Ne malo puta smo na granici fizickog obracuna(a kad bahati vide da smo u komsiluku spremni na sve povlace se kao pickice i onda ide pun gas bezanja).Sreca pa imamo mladica od 25 godina nekoliko-trenira se ponesto od borilackih vestina,a mi stariji se slepamo uz njih(nismo ni mi jos za bacanje).Meni je sreca pa po ceo dan nisam tu inace bih vec zavrsio priveden,ali prvi komsija je pukao od muke vec,to je ova cuprija sa gajbicama.Ko nam dolazi,nema gde da stane,sad stavljamo te cunjeve,neko gajbice,neko palete,poceli smo da licimo na ciganmalu.Kako sad nemaju gde da stanu na cuprije,sad staju izmedju.Pogledajte kako sad to izgleda i na sta liči.To su nasi kanali,naplacuje nam se odvodnjavanje porez,mi to kosimo i odrzavamo da bar bude nesto zeleno pored svog betona i pogledajte sta uradise.Postavio sam ove pritke,ali i njih sjebu bez gledanja,malo sam poravnao,a pogledajte kod komsije sta su napravili-da ne pricam kad je kisa svaki put neko upadne,sklizne u kanal pa ga onda vuci.Slike su od pre neki dan zamislite danas kako je kad pada kisa bez prestanka. Stoka bahata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 31, 2021 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi tu zabio velike metalne šipove i razvukao lanac između, a onda posadio živu ogradu iza . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6091 Napisano Januar 31, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Taj deo od kuca do ulice bi trebao biti javna povrsina,kad bi prosirili ulicu do kanala svi bi bili zadovoljniji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17564 Napisano Januar 31, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ivica744 je napisao: Taj deo od kuca do ulice bi trebao biti javna povrsina,kad bi prosirili ulicu do kanala svi bi bili zadovoljniji Znači sve javne površine (pa i parkove i zelenila) pretvoriti u ulice pa da "svi" budu zadovoljni. Pa valjda treba da budu zadovoljni oni koji tu žive, a ne samo oni koji tu navrate na par sati i to možda par puta u životu. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17602 Napisano Januar 31, 2021 Integrisan, 9741 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre neku godinu, Grcka... nema bre buzdovani smo teski 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16898 Napisano Februar 1, 2021 moto merkat °°, 5029 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kad spomenu Grcku, 90tih (ne secam se mesta) ulica pored mora se pretvarala u setaliste, dodje policija oko 19:00 spusti i zakljuca rampu pa do sutra ujutru nema mrdanja, nista kazna, samo vozila sa nasim tablicama ostajala zakljucana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6091 Napisano Februar 1, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, zika56 je napisao: Znači sve javne površine (pa i parkove i zelenila) pretvoriti u ulice pa da "svi" budu zadovoljni. Pa valjda treba da budu zadovoljni oni koji tu žive, a ne samo oni koji tu navrate na par sati i to možda par puta u životu. Pogresan zakljucak si izveo.Kad sam napisao javna povrsina u konkretnom slucaju sam mislio na tu kaljuzu izmedju prilaza kucama.Da je ulica samo malo sira bilo bi mesta i da se gosti parkiraju i za nesmetan saobracaj,a ta 2 kvadrata "zelenila" nikom ne bi falila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17564 Napisano Februar 1, 2021 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ivica744 je napisao: Pogresan zakljucak si izveo.Kad sam napisao javna povrsina u konkretnom slucaju sam mislio na tu kaljuzu izmedju prilaza kucama.Da je ulica samo malo sira bilo bi mesta i da se gosti parkiraju i za nesmetan saobracaj,a ta 2 kvadrata "zelenila" nikom ne bi falila. Nisam izveo pogrešan zaključak, mislio sam isto na ta dva kvadrata koje ti nazivaš kaljugom, a koje bi upravo trebalo da ostane zelenilo. A ima ona izreka "kad čeljad nije besna ni kuća nije tesna". Verujem da na par stotina metara uokolo ima gde da se parkira auto, ali nekima stalo da ne moraju da prepešače ni korak, pa onda mora baš njima da se udovolji. Promenio Februar 1, 2021 član zika56 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6091 Napisano Februar 1, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan @piki,ce da nam odgovori za parking,ali poznavajuci vojvodjanska mesta tesko da ima neki parking u relativno normalnoj blizini.A sta ce biti sutra ako neko od komsija bide hteo da otvori kafanu,mesaru,pekaru,apoteku....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11776 Napisano Februar 1, 2021 Ne silazi, 3663 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Prvo otvori parking, pa tek onda kafanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17564 Napisano Februar 1, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Satelis je napisao: Pre neku godinu, Grcka... nema bre buzdovani smo teski Pa gde bre baš nišliju nađe? To fin i kulturan svet, a ti ovako podmećeš? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...