živke 8960 Napisano Decembar 11, 2025 (promenjeno) Drug član, 3073 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mene nešto poteralo ovih dana, i sa kolima i sa motorom. Ne pamtim da sam imao ovoliko situacija u par dana ... Pre neki dan, kolima, vozim sina pozadi, vraćamo se iz vrtića, sumrak, veče. Pravim polukružno na bulevaru kod Stop Šopa, nišlije će znati. Jeste nezgodno mesto, ali dozvoljeno je polukružno i često se koristi jer tu postoji Nis pumpa u smeru ka N. Banji, pa se onda tu okreneš i vraćaš ka gradu. Preglednost odlična. Ograničenje je tu 60kmh, ali recimo da većina vozi 70 - 80. Stojim gledam, otvara mi se vrlo veliki prozor da lagano uradim polukružno, bez ikakve žurbe. U daljini vidim svetla, jedna u desnoj traci, jedna u levoj, malo iza, i iza njih još mnogo automobila. Kreću se normalnom brzinom ... Pravim polukružno bez manevrisanja, već sam u desnoj traci i dajem gas lagano, i u toj milisekundi sečka. U retrovizoru direktno iza sebe vidim svetla koja mi se približavaju ogromnom brzinom, u poslenjem trenutku cim levo, i obilazi me vrlo blizu i nenormalnom brzinom, sigurno 130 - 140 kmh (ja u tom trenutku idem 20 - 30) ... Da ne pominjem što tu već počinje ograničenje 40kmh, na manje od stotinak metara je pešački i kružni tok ... Au ljudi kakav sam strah i bes osetio, evo sad sam se naježio. Debilčina maloumna, verovatno je vozio slalom odozgo kroz kolone i zato ga nisam uočio, bio je iza čela kolone kad sam ja počeo da radim polukružno. A ubeđen sam da uopšte nije morao ni da ulazi u desnu traku, nego su to oni debili što namerno hoće da prođe što bliže da uplaši čoveka, možda snima video, ko zna šta. Raspali Golf 5 sa velikom nalepnicom "Pun gas". Prso sam skroz, rekoh sve ti jebem sad ću da te zaustavim, izvadim šipku pa kom opanci kom obojci! Mrak mi je pao na oči skroz, počeo sam da psujem i vičem u kolima, dajem gas i samo čujem sina sa zadnjeg sedišta, uplašenim glasom: "Tata šta se desilo, zašto vičeš ?" Ja sam u trenutku besa skroz smetnuo s uma da je on pozadi. On naravno nije ni primetio da se desilo nešto strašno. Tu stanem, iskuliram 5 minuta, smirim se, zahvalim se Bogu što nas je sačuvao, i polako kući. Ali ne mogu da izbacim to iz glave, i pomisao šta je moglo da se desi. I da mnogi ljudi koji su stradali u poslednje vreme u saobraćaju - nisu ni shvatili šta se desilo ... Odakle se stvorio taj što ih je udario ... Delić sekunde. Promenio Decembar 11, 2025 član živke 8 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2418 Napisano Decembar 11, 2025 Drug član, 1648 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @živkeNazalost takodje svakodnevna pojava u toku sezone. Pretezno likovi na R-ovima. Totalno neuocljivi. Komplet otvoren izduv, vristi dok udara u blokadu kroz grad gde je max 50-60km/h. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1374 Napisano Decembar 12, 2025 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan mora da se gleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Decembar 12, 2025 (promenjeno) Ne silazi, 3120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba mi gledamo kod ima ovih drugih, kao ovo meni neki dan, gledam ja nejga al dzaba, samo je plus sto sam mogao na vreme da reagujem. Malo pre mi kod Ostružnice izlete sleper i auto, prosli obojica na stop bez stajanje, aj sleper al sto ovaj sa autom za njim, sviram, blicam ma jok, puna kocnica, 300 pritisak. Promenio Decembar 12, 2025 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 17411 Napisano Decembar 13, 2025 Ne silazi, 1470 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 12. 2025. at 10:01, Rider000 je napisao: @živkeNazalost takodje svakodnevna pojava u toku sezone. Pretezno likovi na R-ovima. Totalno neuocljivi. Komplet otvoren izduv, vristi dok udara u blokadu kroz grad gde je max 50-60km/h. brate nisu bolji ni ovi sa velikim adv , posebno oni koji bas nemaju iskustva pa ih prevari lazno samopouzdanje koje pruza sam motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10650 Napisano Decembar 13, 2025 nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 299 Napisano Decembar 13, 2025 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Te sa otvorenim auspusima kada mi prodju kroz ulicu u kojoj mi zive roditelji pa iskoriate “usorenost” zgrada da zategnu gas kao da su u tunelu, pa u sred dana ili veceri ili najgore jos noci svi poskacemo kao opareni, nisam ni sam pametan kako bih tretirao… ima raznih tehnika koje mi oadaju na um…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 428 Napisano Decembar 13, 2025 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mrle je napisao: Sreća pa je šiptar smanjio procenat saobraćajnih nesreća... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1717 Napisano Decembar 14, 2025 Zainteresovan, 274 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Сад ишао по жену до арене, била на концерту, гужва хаос. Стојим у левој траци, да урадим полукружно и да се вратим на аутопут, и шмекер испред мене из средње траке која је за право гура се да скрене и он лево, нормално без мигавца без руке, без крца јебеног. Ја на сирену, он ми још спушта прозор и као шта је, ау кад га нисам убио, дебела гмазина. Моментално креће вокабулар из кочија, и он после као ма ајде. Битно да је он затамнио задња стакла на фабији Срећом остао је у колима, а већ сам се видео у марици. Уљудно сам се извинио свим људима на семафору који су се затекли. Све чешће и чешће сличне ствари се дешавају, а каписла је пред пуцањем и само се бојим да не дође до онога до чега не сме да дође, али код мене ће тренутак пресудити као и увек. И зато задњих пар година причам већ само шума може да нас (мене) спаси, и што даље из гужви, мука ме хвата кад се сетим само са каквим дебилима делимо ваздух 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1783 Napisano Decembar 14, 2025 Drug član, 410 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad smo okupirani od koje kakvih cudnih lobanja pridoslih iz pizde materine. A tek cemo, koliko se zgrada gradi, jebo ih grad. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducinac 16 Napisano Decembar 15, 2025 U prolazu, 9 postova Lokacija: BG - Kosmaj Motocikl: Voge 625 dsx Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 12. 2025. at 7:35, mickeyZ je napisao: Pa kad smo okupirani od koje kakvih cudnih lobanja pridoslih iz pizde materine. A tek cemo, koliko se zgrada gradi, jebo ih grad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 20911 Napisano Decembar 15, 2025 Ne silazi, 1327 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu gradske zidine i kapije davno služile samo za odbranu već da se pred mrak najuri napolje sav ološ i bagra i grad se onda zaključa. Pa ujutro opet može unutra. Bili su mudri ti ljudi nekad. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Decembar 15, 2025 Ne silazi, 3120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam imao situaciju na Obrenovackom, hocu da obidjem lika i kad sam mu dosao do branika ladno je otvorio vrata da baci cigaru, sve sam video i reko valjda nema gore al ipak ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5992 Napisano Decembar 15, 2025 Drug član, 1425 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, RankoBg87 je napisao: Jutros sam imao situaciju na Obrenovackom, hocu da obidjem lika i kad sam mu dosao do branika ladno je otvorio vrata da baci cigaru, sve sam video i reko valjda nema gore al ipak ima. I meni je tako jedan mamlaz sa BMW-om otres'o pepeo od cigarete u kacigu i motor, a ja vozim iza njega, čekam da ga preteknem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10650 Napisano Decembar 15, 2025 nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Due je napisao: Nisu gradske zidine i kapije davno služile samo za odbranu već da se pred mrak najuri napolje sav ološ i bagra i grad se onda zaključa. Pa ujutro opet može unutra. Bili su mudri ti ljudi nekad. Sadašnji sunovrat je počeo devedesetih kada je "Ibarska magistrala" ušla u Beograd. Pre toga se šund i kič držao na obodima grada, Era, Romeo i Julija (Šarić)... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22850 Napisano Decembar 20, 2025 Integrisan, 7280 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros idem na posao, cekam kombi prevoz 2min od kuce, odmah tu kafana. 4:45 ujutru, pijani likovi se ukrcavaju u auto, neke pijane zenske itd.. i odose. Maglustina poprilicna. Cujem isto neko mumla pijano i u jednom trenutku prepoznam glas i okrenem se kad vidim audi i nemacke table. Kad ono moj ujak... Ne znam samo jel tako i u Nemackoj vozi pijan... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Decembar 25, 2025 Ne silazi, 3120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kad krenemo od sebe mozda nam i bude bolje. Malo pre u Zelezniku, pogledam levo, vidim stavili stubici na trotoar da ne mogu da se parkiraju posto je stanica, pogledam opet, dva auta parkirana izmedju zida i stubica na trotoaru, Kako bi pauk i debelu kaznu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17628 Napisano Decembar 25, 2025 Integrisan, 9744 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Šta da ti kažem.....pre neku godinu u GR Morao sam ga uslikati. 2 1 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3790 Napisano Decembar 26, 2025 Drug član, 1298 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Koliko treba da nisi normalan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16290 Napisano Decembar 26, 2025 Integrisan, 8362 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene ispred zgrade u roku od 24h pregazili metalni stubić sa četiri ankera od 12mm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Decembar 26, 2025 Ne silazi, 3120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da je slabo Nije bas za bahato al opet nije bas pametno zbog drugih ucesnika da ne bi bilo ko sto kolega rece da su pale merdevine s krova auta. Neki dan idem i nesto mi cudno u daljini, kralj je na Matica stavio trosed, dvosed i fotelju, odmah sam se setio Mr Beama i onih scena iz rata kad narod pokusao da ponese sto vise, Fica do zemlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8282 Napisano Decembar 26, 2025 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Khm, khm...Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16290 Napisano Decembar 26, 2025 Integrisan, 8362 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Posle će da priča kako su skupe tozione šipke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Decembar 26, 2025 Ne silazi, 3120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Krenuli i ovi sa Kineskim autima da se bahat, juce u TC parkiran na mesto za invalide, kao onaj neki dan, ni tamo ni ovamo, zauzeo parking i ono prosirenje. Tacno treba uzeti mast i prskati po kvakama, ako nema nalepnice prskaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8282 Napisano Decembar 26, 2025 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posle će da priča kako su skupe tozione šipke Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...