Milanezi 2594 Napisano pre 10 sati Drug član, 1617 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Na tom kružnom toku su redovno uletali na travnjak ispred salona automobila (nekad bio Mitshu, pa Ford) i onda je neko od vlasnika ili zakupaca doneo stenčuge i postavio ispred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17227 Napisano pre 9 sati Integrisan, 5085 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas: Policija otkrila identitet dva maloletnika koji su tukli tinejdžere ispred Promenade u Novom Sadu N1INFO.RS Policija je otkrila identitet dve osobe koje su tukle tinejdžere ispred tržnog centra Promenada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3246 Napisano pre 8 sati Drug član, 805 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Sa čije li je strane palice ovaj kolega sa kacigom što je upao u snimak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8803 Napisano pre 8 sati 4_tocka_i_karoserija, 1924 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ProMaster je napisao: Generalno svako ko je više od 5 puta prošao tuda, morao je da vidi radar neposredno pre, pa zar opet nema osećaj da ako ništa drugo pustis gas. Ne pamtim kad sam ih video u smeru prema gradu. Pre 2 sati, ProMaster je napisao: Isto malo dalje pešački kod OMV, ruski rulet za pešake i za one koji prvi ukoče, jer često budu stignuti.. A ovde ne znam kako nije barem jedan mrtav pešak dnevno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 199 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je slika društva, kad može vlast svoje batinaše tako da šalje u kapuljačama da tuku ljude i da niko ne odgovara, što ne bi mogla svaka šuša palicu u ruke, kapuljaču i bije ko mu se ne svidja. Naravno, ako se budete branili onda će vas da hapse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9080 Napisano pre 7 sati Drug član, 1916 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, zaludan je napisao: Ne pamtim kad sam ih video u smeru prema gradu. Često su, tamo gde je izlaz sa obilaznice, ima proširenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4068 Napisano pre 7 sati Drug član, 920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, zaludan je napisao: A ovde ne znam kako nije barem jedan mrtav pešak dnevno. Koliko se sećam pre nekoliko godina kolega je vozeći na zadnjem točku baš tu pokupio 2 pešaka koji su stradali? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8598 Napisano pre 5 sati nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Motorcyclist je napisao: Smem ja da objavim licnu kartu malca ili samo smeju tabloidi? https://www.facebook.com/share/r/15XsP2vwSC/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8803 Napisano pre 4 sati 4_tocka_i_karoserija, 1924 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ProMaster je napisao: Često su, tamo gde je izlaz sa obilaznice, ima proširenje... Znam gde budu, nego ih baš odavno nisam video u tom smeru. Iz grada redovno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3037 Napisano pre 3 sati Drug član, 1789 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, zaludan je napisao: Znam gde budu, nego ih baš odavno nisam video u tom smeru. Iz grada redovno. Tu su, cesto idem i budu da kazem svaki drugi dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3037 Napisano pre 2 sati Drug član, 1789 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam u kojoj sam temi pominjao bas ovu raskrsnicu sto nema znakove pa se cudim sto svaki dan nema neki udes. Danas je bas bio, posto nema znakova Golf je kriv, Yugo izasao, ovaj ko zna koliko brzo vozio cim je zavrsio tako daleko i jos na banderi, mozda se i prevrnuo jednom posto je krov zguzvan. Nisam stao posto je bilo jos auta pre a to se ne vidi na kameri. Ne znam sta je danas bilo sve po gradu ili prosto svi ne rade, udes se desio u 12h a tek su ih sklanjali oko 17h, znaci čekali su policiju 3-4h, sad kad sam se vratio jos stoji skoda koja je bila i kad sam prosao oko 12h, da li je od nekog ili je stajao ko svedok ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...