Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Drug član, 1875 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Sad za vikend bio do Sarajeva, Bosanci skoro pa da su ok sto se krivina tice, neko se zadesi da malo zagazi, najvise su nasi sekli i stranci, neki autobus je na ravnoj Romaniji bukvalno bio u mojoj traci nekih 50 metara ispred mene, kako sam presao u Srbiju tek se onda primeti koliko smo divlji.
Sto kolega rece gore da ga preleteo GS, drugar i ja vozimo nekih 80-100, iza auta, negde pole Kozluka, prolece GS i mozda RT ili K, ispod 150 nisu isli.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• prisutan, 1157 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

Redovno u školi u naselju, ja fino usporim, jer em 30km/h ograničenje , em ležeća dva, ali avaj ima jedna ekipa, čak i par žena među njima, samo u lijevu traku i preko ležećih me obiđu.. žurba jbg!!  🙄

• Sviđa mi se 1

• Vinyl rider, 830 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина
Pre 4 sati, Alekre je napisao:

Ako sam dobro razumeo, ako nema dopunske table onda je 7 do 21 ako je ima onda kako si ti napisao. Mi imamo jednu deonicu gde je zona škole i pokrivena je kamerama. Doduše to je bukvalno glavni potez kroz Smederevo. Tu svi pa i ja vozimo 30 bilo noću i danju. Zanimljivo je da tu ima uključenje sa sporednog puta i bez obzira na 30kmh video sam čukanje :D Mada je češća pojava iskršenje ratkapne i tragovi guma o ivičnjak. Drndaju telefone tu i auto im ode u stranu. Nije za džabe čelična ograda postavljena na trotoaru. To sam video i uživo par puta. Nažalost tu su kamere postavljene kad je budala pobila dvoje dece na trotoaru, ako se dobro sećam da li 6 ili 7 razred su bili. 

Juče uveče sam nažalost imao situaciju da sam video čovek kako vozi u kontra smeru niz ulicu koja ima tri trake. Blicam mu, sviram, ode čovek niz brdo u kontra smeru... Ja ne znam više, ne mogu da objasnim šta se to dešava u saobraćaju. 

Da dobro si razumeo ' s tim što je u ZR svuda važenje tog znaka 00-24 !!! Pa majku mu bato, kakva je to škola

nije problem usporiti - nego što te obilazr preko ležećeg i u sred raskrsnice, a vole i da parkiraju - ono, da ih svi vide

Promenio član Grnca

• Ne silazi, 1816 postova
  • Motocikl: mali strom
Pre 5 sati, RankoBg87 je napisao:

neko se zadesi da malo zagazi, najvise su nasi sekli 

Valjevo-Tuzla do Olova i nazad,najgora situacija na ulasku u Valjevo.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• 4_tocka_i_karoserija, 1979 postova
  • Motocikl: -
Pre 5 sati, RankoBg87 je napisao:

kako sam presao u Srbiju tek se onda primeti koliko smo divlji.

pre 16 minuta, ivica744 je napisao:

Valjevo-Tuzla do Olova i nazad,najgora situacija na ulasku u Valjevo.

@piki :zdravo::zvizduk::lol2:

• Haha 1

• Svrati ponekad, 273 postova
  • Motocikl: F900 GSA
pre 10 minuta, N.F.S. je napisao:

Polozaj cudan ali ako bolje pogledas nikome ne smeta da se isparkira.

(Svi su inace ostavili haoticno i bez ikakvog reda...)

E pa verovatno smo zbog toga i stigli tu dokle smo stigli ...

Svi stanu u jednom pravcu (i oni stanu haotično i bez ikakvog reda) a ja dođem i stanem popreko i šta ja kome smetam ... 

I onda smo još ponosni što idemo uz očin svemu.

Očigledno smo različiti svetovi ...

• Integrisan, 9712 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Meni stvarno svi deluju "nabacano", mesta nisu obelezena tako da pojma nemam ko je ovde "u pravu" ali okolnosti mogu da te nameste i ispadnes "bahati mamlaz"  cas! :D 

Situacija na parkingu "Lidla", nailazim i vidim dva motora parkirana u jednom obelezenom mestu (crveno je automobil, plavo tudji motori, zeleni je moj :D ), logicno je da tu stanem, malih sam gabarita, da ne uzimam ceo prostor, i ako stane neko do nas moze se izaci bez problema.

Na vratima samo sto se slogirao nisam! Oni otisli a moj motor popreko stoji na samom pocetku obelezenog mesta. Kao stvoren za ovu temu kada se iz "konteksta" namere i prilike izvuce.

23.png

• Sviđa mi se 5
  • Haha 1

• Drug član, 1045 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka
Pre 7 sati, Vandrokaš je napisao:

Zna čovek kako se parkira motor ... 

Da tablica ne zbuni, ovo je u NS u tržnom centru.

20240908_191458.thumb.jpg.9ca966f7c173e11036c344a401ed95b6.jpg

A šta ako ga pritislo, pa je hitno morao do WC-a? 

Nemoj da si na kraj srca. 😀

• Haha 1

• Integrisan, 9712 postova
  • Motocikl: ---Honda---

... mozda je jednostavno stao kraj drugih koji su ovako parkirani, oni otisli pa dosli drugi i stali kontra :D 

Ko uopste odredjuje na ovakvim mestima pravila? Oni kojih ima vise?

Ne inatim se kolegi zaista, po meni je stao ok, sta njega briga kako su resto odlucili, ne smeta nikome.

I ja stanem kako mi se cefne ali uvidjajno da nikome ne smetam, sta me se tice kako ce drugi odluciti.

E ako postoje pravila, pa jos obelezeno nema sta da diskutujemo.

• Drug član, 1552 postova
  • Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita

Izgleda da motore moramo parkirati pupak na pupak :D ili ti da ih lepimo jedan uz drugog... pa kad dune vetar, padne jedan pa i ostali ko domine hahahah

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 3804 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Šalimo se malo, razumem Nešu šta kaže. Meni se nedavno slično desilo, otišao sam do novog Dekatlona u 9 ujutru, kad se otvara, ceo parking prazan. Stao sam na jedno mesto, iako radije biram neko ćoše, al ko velim - nikom ne smetam. Kad sam izašao nakon 15 min, a ono pun onoliki parking. Jbt šta se desilo, kao na pištaljku su svi došli. I još jedna žena pokušava da se uglavi autom pored mog skutera, umal da ga obori...

Promenio član boza_kg
  • Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 7506 postova
  • Motocikl: TDM 900

Od kad sam video kako motori padaju kao domine na moto skupu ja bežim od kolega. Parkiram se što dalje od drugih makar i na kraj parkinga. 

Inače planiram da nabavim neku kamericu za auto. Da vidite vi šta je Smederevo. Danas napravili kolaps ispred škole. Pada kišica i svi došli kolima po decu. Stoje 20 auta sa upaljena sva četiri zauzeli jednu traku komplet.

Promenio član Alekre
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 2512 postova
  • Motocikl: Africa RD07
25 minutes ago, Alekre said:

Danas napravili kolaps ispred škole. Pada kišica i svi došli kolima po decu. Stoje 20 auta sa upaljena sva četiri zauzeli jednu traku komplet.

Nije to nista, kod mene u kraju ulica jednosmerna i tu je ulaz u skolu, kolaps ujutru kolaps popodne, ne mozes proci ni biciklom, svi ako mogu da udju u dvoriste skole da ostave/pokupe decu. Da stvar bude gora poceli su i glavni put da blokiraju sa kojeg se ulazi u tu ulicu koliko ih bude, znaci uzas

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: u potrazi
Pre 9 sati, boza_kg je napisao:

Kad sam izašao nakon 15 min, a ono pun onoliki parking. Jbt šta se desilo, kao na pištaljku su svi došli. I još jedna žena pokušava da se uglavi autom pored mog skutera, umal da ga obori...

Kao sto kolega kaze dalje od kolega, a jos dalje od automobila

• Podržavam 1

• Drug član, 1875 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Nema jutra da neko ne prodje s leve strane po ovom ostrvu i ako sam dao levi migavac i kad krenem da skrecem oni sviraju.

Jutros ovaj ispred stade a ima prednos a taxi jos gori pa em nije stao na stopm i jos nastavi voznju, tacno tu treba lezeci sto veci.

• Svrati ponekad, 167 postova
  • Motocikl: Triumph tiger 1050

Pre par sati došao iz Cg. Nikakvih problema ni sa vozačima auta ni motora. Sve do malte ne pred kućom na nekih 15-ak nisam za malo stradao od kamiona. Izlazim iz leve krivine blago uzbrdo kad vidim kamion u svojoj traci kako sumanuto juri ka meni nizbrdo. Tu je pravac izmedju dve krivine oko 50-70 m. Morao je dobro da iseče prvu da bi bio u tom položaju. Kako ga je on smotao na nekih 15 m ispred mene i vratio u svoju traku nije mi jasno. Prozujao je pored tako da sam ja mislio da je ostao bez kočnica. Prodješ 400 km i pred kućom umalo da stradaš.

Sent from my PGT-N19 using Tapatalk

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja