RankoBg87 2994 Napisano Maj 19, 2024 Drug član, 1757 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima samo kad je prestalo vazenje znaka STOP, usporavanje kad je trougao, izletanje na put cim se vidi da je auto 10 metara dalje. Gledam uvek da bar za duzinu auta napravim prostor i uvek mora da se napravi neko pametan da krene se predstroji, to me bas nervira. Kad isto shvate da kad je neko uključenje gde bi trebalo svako da pusti po jednog islo brze manje ce nam guzve biti. Sad ovi klinci sto polazu bukvalno ih uce samo trase kuda se vozi kad se polaze i takvi su posle u saobraćaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4077 Napisano Maj 19, 2024 Drug član, 475 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Najgori al ubedljivo su vozaci sluzbenih skoda posebno Bg pasaluk table. Taj nivo primitivizma i kurcobolje je dosad nevidjen u tom broju. Cim vidim sivu skodu odmah udjem u war mode 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Maj 19, 2024 ODUSTO OD DIJETE, 2644 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Masovna pojava - izleti mi iz bočne ulice maltene pred branik i vozi 20 na sat, laganica. Ne pada mu na pamet da ubrza malo već laganica dodaje gas. Verovatno razmišlja udari me ako smeš - ti si kriv. I nisu samo žene u pitanju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10097 Napisano Maj 19, 2024 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Vex, to si u pravu. Dodaj dostava na 4 točka, wolt, glovo, aks, beks itd, stvarno treba imati živce za Bg saobraćaj. Mislim da su se jedino taksisti malo smirili, od kako su morali da sednu u bolja kola, pa ih paze. I pakistanci u busevima. Nije šala, ni ne znam kako bih nazvao, al ko savlada Bg saobraćaj svaki dan, može svuda da vozi... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Maj 19, 2024 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, mickeyZ said: Nije do saobracajca vec do celokupnog sistema koji jase 12+ godina. 1 hour ago, cezarpa said: Sta da radi saobracajac kad zaustavi nekog i on pozove njegovog sefa?Ne moze glavom kroz zid.Svaki govn.r danas ima nekog u vlasti ili policiji. E pa bas zato smatram da je bas do saobracajaca (kao pojedinaca)! Kaze zaustavljeni u prekrsaju "ne mozes mi nista pozvacu ti sefa". Popusite mi i ti i sef i napises kaznu. Pa nek sef ide sa tobom kod sudije za prekrsaje da resi placanje kazne... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2994 Napisano Maj 19, 2024 Drug član, 1757 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A sluzbeni Tipo, svaki ima sva zatamnjena stakla i bas se bahate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano Maj 19, 2024 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan DA DA.Pre par godina gledao sam panduri zaustavili mecku kupe u centru .Izveli momke na haubu i pretres.BIH tablice,tri buzdovana,jedan uze telefon zove nekog i da panduru .I tu su mu se posrali u dan,i ti bilmezi i taj na telefonu,verovatno pandurov sef.Morali su da ih puste.Mamlazi su se smejali usli u mecku i driftovali 1 krug po raskrsnici i odose.Ima jos primera,ali da znas uvek cemo najebati mi posteni,Ti i Ja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2055 Napisano Maj 19, 2024 Drug član, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ipak ima nade 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4841 Napisano Maj 19, 2024 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ima nade da momci u plavom odu na dobar ručak posle ovoga 5 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Maj 19, 2024 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Aje bre stalno vam policija kriva, kad pišu ne valja, kad ne pišu opet. Odlučite se. Sakrivaju se tablice sa lancima, nalepnicama, to je namera da se učini prekršaj i nema opravdanja, što moj pokojni kolega reče, ako si mangup da piješ u kafani do ujutro, budi mangup pa dođi na vreme na posao. 4 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2994 Napisano Maj 19, 2024 Drug član, 1757 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Juce auto iz unutrašnjosti se vozi po Bg-u sa papiricem na tablicama, ja ne bi tri dana spavao da to uradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 230 Napisano Maj 19, 2024 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Срдачан поздрав данашњем мамлазу у Неменикућама - не стаје на стоп, скреће лево, сече ме, уз то вуче приколицу са неким грађевинским материјалом и прича телефоном у левој руци - сам себи крије угао из кога долазим ја. Дакле, бејах му са женом, 3 пута... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano Maj 19, 2024 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/reel/C7HeSjBte4j/?utm_source=ig_web_button_share_sheet 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14724 Napisano Maj 19, 2024 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_ jel ti poznat kamerman sa E30? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6420 Napisano Maj 19, 2024 Drug član, 1831 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam juce pisao kako ima sve vise ludaka na ulicama i danas mi izadje ovo 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2994 Napisano Maj 19, 2024 Drug član, 1757 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Lepo rekoh, obucavaju ih samo da poloze, auta jaca nego sto treba i ne mogu da ih kontrolisu, društvo je takvo ako fazon vozis polako prozivaju te, ja sam takve izbacivao na prvoj stanici i postavljao pitanja a gde ti je auto? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8766 Napisano Maj 19, 2024 4_tocka_i_karoserija, 1916 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Markone88 je napisao: Ima nade da momci u plavom odu na dobar ručak posle ovoga Pa i ne baš. Ovo je Meljak, kod Momčila. Koga ovi snime, nema praštanja - čak i razni koji "znaju sve policajce" plaćaju kazne/gube dozvole. Ne znam kakva je situacija sa snimcima sa onog novog tronošca, ali ne znam da ovi nekom "praštaju". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4841 Napisano Maj 19, 2024 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja se našalio samo, nisam imao skrivene namere Ja lad me zaustave, znam da sam kriv, samo kazem izvolte dokumenta, pisite, hvala, dovidjenja 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Maj 19, 2024 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, cezarpa said: DA DA.Pre par godina gledao sam panduri zaustavili mecku kupe u centru .Izveli momke na haubu i pretres.BIH tablice,tri buzdovana,jedan uze telefon zove nekog i da panduru .I tu su mu se posrali u dan,i ti bilmezi i taj na telefonu,verovatno pandurov sef.Morali su da ih puste.Mamlazi su se smejali usli u mecku i driftovali 1 krug po raskrsnici i odose.Ima jos primera,ali da znas uvek cemo najebati mi posteni,Ti i Ja. Kapiram sve. Al opet je do pojedinca... Taj policajac umesto da prijavi slucaj kontroli, otvori bolovanje, pa onda neko tamo iznad sefa pita "zasto je pola stanice na bolovanju, otkud ovolike prijave", on podvije rep i sutra sve ispocetka. Ne moze tako! Drugo, taj mamlaz je vec kod vadjenja telefona trebao da bude oboren na zemlju i vezan lisicama, pa nek prijatelj sef posle ispravlja zapisnik ako sme... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano Maj 19, 2024 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto ti nisi policajac,bar bi se posten narod osecao sigurnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5536 Napisano Maj 19, 2024 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, bdada said: @drmilan_ jel ti poznat kamerman sa E30? Nisam u toku? To ovaj link sa instagrama iznad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Maj 19, 2024 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ser je napisao: Kapiram sve. Al opet je do pojedinca... Taj policajac umesto da prijavi slucaj kontroli, otvori bolovanje, pa onda neko tamo iznad sefa pita "zasto je pola stanice na bolovanju, otkud ovolike prijave", on podvije rep i sutra sve ispocetka. Ne moze tako! Drugo, taj mamlaz je vec kod vadjenja telefona trebao da bude oboren na zemlju i vezan lisicama, pa nek prijatelj sef posle ispravlja zapisnik ako sme... Gde živiš ti? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Maj 19, 2024 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, ZEMZEM je napisao: Masovna pojava - izleti mi iz bočne ulice maltene pred branik i vozi 20 na sat, laganica. Ne pada mu na pamet da ubrza malo već laganica dodaje gas. Verovatno razmišlja udari me ako smeš - ti si kriv. I nisu samo žene u pitanju. Izleti iz bočne ulice pola metra haubom i stane, kao čeka da prođem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Maj 19, 2024 ODUSTO OD DIJETE, 2644 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan To i ne brojim, istresira me samo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 213 Napisano Maj 19, 2024 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Pedja1971 said: Срдачан поздрав данашњем мамлазу у Неменикућама - не стаје на стоп, скреће лево, сече ме, уз то вуче приколицу са неким грађевинским материјалом и прича телефоном у левој руци - сам себи крије угао из кога долазим ја. Дакле, бејах му са женом, 3 пута... Nas su danas udarili bas tako, mi imali prednost on znak stop, mi prosli on nastavio da skrece levo u ulicu kojom smo se mi kretali i udario nas u zadnji levi tocak. Svi se kretali sporo jer je bilo crveno na raskrsnici ulicu ispod, veca steta njemu nego nama, ali zbog osiguranja morali da cekamo policiju 2 sata 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...