zika56 16901 Napisano Septembar 13, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, gebee&co je napisao: Dugo sam vozio uz ivicu kolovoza,ali upravo zbog ovakvih ..kadžija,držim sredinu trake samo tako. Držim i ja sredinu trake, al' džabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Septembar 13, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan A na sredini trake pruga,od masnoca...ne valja ni sredina,pogotovo posle prve kise 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano Septembar 14, 2023 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/p/CxI03bZNdEJ/?utm_source=ig_web_button_share_sheet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Septembar 14, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Leb ga j^bo.... kakva nasilnička voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano Septembar 14, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, zika56 je napisao: Danas (na regionalnom putu, na samom ulazu u veće naseljeno mesto) sustižem kolonu vozila (koja se kreće sa 40-50km/h). Krećem se iza zadnjeg vozila na 3-4 metara rastojanja i onda debil u BMW X3 kreće da me pretiče i kada je bio paralelno sa mnom vraća se u "svoju" traku (pošto mu dolazi vozilo u susret), a ja se spašavam kočenjem i bežanjem do samog trotoara. Na prvoj raskrsnici (gde je morao da stane zbog gužve) stajem na dvadesetak santimetara pored vozača i jebem mu sve po spisku, a i on i suvozač (obojica starosti oko 35-40 godina) ignorišu me, gledaju pravo ispred sebe i ne daju ni pet para na moju galamu. Bar da me opsovaše majke im ga nekulturne. Dobro je sto je zabranjeno nosenje oruzja... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16901 Napisano Septembar 14, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Arakis je napisao: Dobro je sto je zabranjeno nosenje oruzja... Nije dobro. Manje bi bilo bahaćenja. 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8407 Napisano Septembar 15, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, zika56 je napisao: Manje bi bilo bahaćenja. Možda nas nenaoružanih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Septembar 15, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce idem sa posla i na kruznom toku kod opstine, ja spoljasnjoj traci, a taksista u unutrasnjoj. On se iskljucuje ka pariskih komuna i krece da mi preseca put, a ja nastavljam da se iskljucim ka omladinskih brigada. Gleda on mene i ne staje, i na kraju sam stao da prodje inace bi me udario. Na njegovu srecu, nisam mogao da se setim ko ima prednost u toj situaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Septembar 15, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Вечита борба звана кружни ток 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Septembar 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ti imaš prednost po pravilu, ali uglavnom bude suprotno jer pustiš budalu. Promenio Septembar 15, 2023 član Atorn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Septembar 15, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces, u direktnom okrsaju, auto je jaci od motora A da sam bio u kolima, vrv bi ga pustio, jer ceo njegov auto vredi manje nego branik od mog (uz rizik da zvucim nadobudno, vozio je neku tesku kantu od auta) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16479 Napisano Septembar 15, 2023 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podsetimo, Skupština Srbije usvojila je dugo najavljivane izmene Zakona o bezbednosti saobraćaja, a kako je odlučeno, sa njihovom primenom počinje se danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Septembar 15, 2023 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 9. 2023. at 22:01, zika56 je napisao: Danas (na regionalnom putu, na samom ulazu u veće naseljeno mesto) sustižem kolonu vozila (koja se kreće sa 40-50km/h). Krećem se iza zadnjeg vozila na 3-4 metara rastojanja i onda debil u BMW X3 kreće da me pretiče i kada je bio paralelno sa mnom vraća se u "svoju" traku (pošto mu dolazi vozilo u susret), a ja se spašavam kočenjem i bežanjem do samog trotoara. Na prvoj raskrsnici (gde je morao da stane zbog gužve) stajem na dvadesetak santimetara pored vozača i jebem mu sve po spisku, a i on i suvozač (obojica starosti oko 35-40 godina) ignorišu me, gledaju pravo ispred sebe i ne daju ni pet para na moju galamu. Bar da me opsovaše majke im ga nekulturne. Ovih dana ću da kupim Hamera ili domaći Miloš M16 i nikom se ne sklanjam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16901 Napisano Septembar 15, 2023 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Disko Nindža je napisao: Ovih dana ću da kupim Hamera ili domaći Miloš M16 i nikom se ne sklanjam Ja do pre petnaestak godina vozio matori Land Rover (serija III). Sav oguljen i nikakav, (jaki rol barovi, branici od profila 4mm). Za desetak godina vožnje samo je jedan pokušao da me bahato "iseče" (zakačio ivicu mog prednjeg branika i otvorio celu svoju desnu stranu auta kao konzervu). Bila noć, unutra bila četvorica dripaca (svi izašli očigledno spremnih da me biju, pošto je suvozač ponei i neki pajser). Ja bio sa suprugom, ali se ipak nekako pokazalo da posedujem jači "argument", pa su ljudi odustali od nasilja. Promenio Septembar 15, 2023 član zika56 6 9 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15434 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 1774 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Samo što sam parkirao, zatvorio garažu... čujem i ne verujem. I to traje... dolazim do ulice, traje i dalje, tražim telefon, ne prestaje... počinjem da snimam poslednje sekunde performansa. Živim u samom centru BGD-a i Brankov most vidim kao na dlanu. Ceo život slušam kojekakva "zavrtanja" jer budimo iskreni, mislim da ne postoji osoba koja je prešla pomenuti most poštujući ograničenje od 50 km/h. I nemam problem sa tim, svestan sam gde živim, da sam hteo da me budi cvrkut ptica prodao bih stan u centru i odselio se negde. I sam sam od detinjstva na motoru, dakle sve kapiram... ...ali bih ipak voleo da se gospodin sa snimka prepozna i da mi odgovori na njemu najlakši način. Prijatelju, šta je sa mozgom preksinoć u 01:20h??? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8351 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Strahotica... Slično iskustvo, juče šetam sa Prdavcem, Kneza Višeslava, kod Eko pumpe, 3 golfa 6 sa aktiviranim p&b, gas, pa pucanje, pa gas pa pucanje, narod stoji na stanici, šeta, gleda debile, komentariše... Neko ovde reče, fabrika i neki umni ljudi se ubiše da neutrališu to, a oni daju po par stotina eura da neko klikne na checkbox i aktivira budalaštinu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Septembar 17, 2023 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor je jednostavan. Manjak kucnog vaspitanja, kulture ponasanja i mozdanih vijuga 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Septembar 18, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Pirotehnicar Ako dozvoliš ...i osećaja za ljude oko sebe - samoživost na delu. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Septembar 18, 2023 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, the_doctor je napisao: @Pirotehnicar Ako dozvoliš ...i osećaja za ljude oko sebe - samoživost na delu. Dozvoljavam drage volje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2974 Napisano Septembar 19, 2023 Drug član, 1173 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaako dozvolite i manjak ikakve sposobnosti i ljubavi prema vožnji motocikla. Uvek sam takve koji turiraju do blokade u mestu (i 'pucaju') smatrao pičkicama koje ne znaju da voze motor... a pritom imaju malu pišu i nemaju kulture, poštovanja, vaspitanja niti tehničkog obrazovanja. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Septembar 19, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neko vreme ( u zadnjih mesec dana ), vracao sam se kuci kroz despota Stefana, i stojim na raskrsnici kad se skrece u Decansku ka terazijskom tunelu. Bio sam u autu sa zenom i cerkom. Stoje pored mene dva motora, jedan je bela jamaha (mislim da je TDM, ali me ne drzite za rec). Obojica od opreme samo kaciga. Nesto pricaju njih dvojica i ovaj sa belom jamahom krene da pali gume i naravno sav dim na mene, smrdelo ko djavo. Posle kad smo krenuli, on u tunel odjuri i naravno digne ga na zadnji tocak u sred tunela uz gas do blokade i posle odjuri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15396 Napisano Septembar 19, 2023 Ne silazi, 1164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Juče oko 15:30 na skretanju sa puta za NS u Ugrinovačku ulicu stojim na semaforu prvi. Pali se zeleno svetlo i krećem levo i tog trenutka me "kolega" sa čini mi se KTM po kolor šemi (plavo/sivo/narandžasto) seče kao burek za ovde iz trake za pravo. Milimetri su odlučili. Imao je čini mi se belo sivu kacigu, pa ako se prepozna... Da ga stavim u ovu temu. Ja sam bio u kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HadžiA 16 Napisano Septembar 19, 2023 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Još nemam Prijavi odgovor kao problematičan Meni su poseban hit ljudi na ulaznoj rampi za autoput, kod Konjarnika, u smeru ka NBg. Dakle ne ona kod Slapa, nego pre nje, gde je ujedno i isključenje za Konjarnik. E tu kraljevi u kolima kad zakovrnu desno i kada treba da se uključe na autoput, koče! Milion puta sam mogao zamalo da im se uvalim na zadnje sedište (ja isto u kolima) jer ih je neko naučio da treba da zakoče i stanu pre nego što se uključe na autoput. Poslednjih godina izbegava, to uključenje, pa sa Medaka idem levo na Slap pa na autoput... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Septembar 19, 2023 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da koce jer prestaje linija koja dozvoljava da se ukljuce na autoput, pa da ne ulaze u zaustavnu traku. To ukljucenje je bas opasno mesto. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Septembar 19, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ostra krivina + kontra nagib, to uključenje nije toliko zeznuto koliko je ono na Dušanovcu (pogotovo ujutru). Magarci koriste zaustavnu traku, ovaj što hoće da se uključi na AP kasno ga primeti i ondak belaj. Ako ne najebe od magarca u zaustavnoj, nahebe od ovog iza njega... naguzi ga s'prostenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...