Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)
Pre sat vremena, gebee&co je napisao:

Dugo sam vozio uz ivicu kolovoza,ali upravo zbog ovakvih ..kadžija,držim sredinu trake samo tako.

Držim i ja sredinu trake, al' džabe.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12398 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake
Pre 11 sati, zika56 je napisao:

Danas (na regionalnom putu, na samom ulazu u veće naseljeno mesto) sustižem kolonu vozila (koja se kreće sa 40-50km/h). Krećem se iza zadnjeg vozila na 3-4 metara rastojanja i onda debil u BMW X3 kreće da me pretiče i kada je bio paralelno sa mnom vraća se u "svoju" traku (pošto mu dolazi vozilo u susret), a ja se spašavam kočenjem i bežanjem do samog trotoara. 

Na prvoj raskrsnici (gde je morao da stane zbog gužve) stajem na dvadesetak santimetara pored  vozača i jebem mu sve po spisku, a i on i suvozač (obojica starosti oko 35-40 godina) ignorišu me, gledaju pravo ispred sebe i ne daju ni pet para na moju galamu. 

Bar da me opsovaše majke im ga nekulturne.

Dobro je sto je zabranjeno nosenje oruzja... 

• Sviđa mi se 2

pre 2 minuta, Arakis je napisao:

Dobro je sto je zabranjeno nosenje oruzja... 

Nije dobro.

Manje bi bilo bahaćenja.

• Sviđa mi se 5
  • Haha 2

• Svrati ponekad, 200 postova
  • Motocikl: SYM CRUiSYM α 300

Ja juce idem sa posla i na kruznom toku kod opstine, ja spoljasnjoj traci, a taksista u unutrasnjoj. On se iskljucuje ka pariskih komuna i krece da mi preseca put, a ja nastavljam da se iskljucim ka omladinskih brigada. Gleda on mene i ne staje, i na kraju sam stao da prodje inace bi me udario. Na njegovu srecu, nisam mogao da se setim ko ima prednost u toj situaciji :)

• Drug član, 944 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka

Ti imaš prednost po pravilu, ali uglavnom bude suprotno jer pustiš budalu. 

Promenio član Atorn
  • Podržavam 1

Sta ces, u direktnom okrsaju, auto je jaci od motora :) A da sam bio u kolima, vrv bi ga pustio, jer ceo njegov auto vredi manje nego branik od mog :D (uz rizik da zvucim nadobudno, vozio je neku tesku kantu od auta)

• Hronični Motociklopata, 7309 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder
On 13. 9. 2023. at 22:01, zika56 je napisao:

Danas (na regionalnom putu, na samom ulazu u veće naseljeno mesto) sustižem kolonu vozila (koja se kreće sa 40-50km/h). Krećem se iza zadnjeg vozila na 3-4 metara rastojanja i onda debil u BMW X3 kreće da me pretiče i kada je bio paralelno sa mnom vraća se u "svoju" traku (pošto mu dolazi vozilo u susret), a ja se spašavam kočenjem i bežanjem do samog trotoara. 

Na prvoj raskrsnici (gde je morao da stane zbog gužve) stajem na dvadesetak santimetara pored  vozača i jebem mu sve po spisku, a i on i suvozač (obojica starosti oko 35-40 godina) ignorišu me, gledaju pravo ispred sebe i ne daju ni pet para na moju galamu. 

Bar da me opsovaše majke im ga nekulturne.

Ovih dana ću da kupim Hamera ili domaći Miloš M16 i nikom se ne sklanjam :oda2: :zvizduk:

• Sviđa mi se 1

Pre 1 sat, Disko Nindža je napisao:

Ovih dana ću da kupim Hamera ili domaći Miloš M16 i nikom se ne sklanjam :oda2: :zvizduk:

Ja do pre petnaestak godina vozio matori Land Rover (serija III).

Sav oguljen i nikakav, (jaki rol barovi, branici od profila 4mm).

Za desetak godina vožnje samo je jedan pokušao da me bahato "iseče" (zakačio ivicu mog prednjeg branika i otvorio celu svoju desnu stranu auta kao konzervu).

Bila noć, unutra bila četvorica dripaca (svi izašli očigledno spremnih da me biju, pošto je suvozač ponei i neki pajser).

Ja bio sa suprugom, ali se ipak nekako pokazalo da posedujem jači "argument", pa su ljudi odustali od nasilja.

Promenio član zika56
  • Sviđa mi se 6
  • Haha 9
  • Zbunjen 1
  • Podržavam 3

• Drug član, 1774 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA

Samo što sam parkirao, zatvorio garažu... čujem i ne verujem. I to traje... dolazim do ulice, traje i dalje, tražim telefon, ne prestaje... počinjem da snimam poslednje sekunde performansa. Živim u samom centru BGD-a i Brankov most vidim kao na dlanu. Ceo život slušam kojekakva "zavrtanja" jer budimo iskreni, mislim da ne postoji osoba koja je prešla pomenuti most poštujući ograničenje od 50 km/h. I nemam problem sa tim, svestan sam gde živim, da sam hteo da me budi cvrkut ptica prodao bih stan u centru i odselio se negde. I sam sam od detinjstva na motoru, dakle sve kapiram...

...ali bih ipak voleo da se gospodin sa snimka prepozna i da mi odgovori na njemu najlakši način. Prijatelju, šta je sa mozgom preksinoć u 01:20h???

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Drug član, 1857 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm

Strahotica... :staa2:

Slično iskustvo, juče šetam sa Prdavcem, Kneza Višeslava, kod Eko pumpe, 3 golfa 6 sa aktiviranim p&b, gas, pa pucanje, pa gas pa pucanje, narod stoji na stanici, šeta, gleda debile, komentariše... Neko ovde reče, fabrika i neki umni ljudi se ubiše da neutrališu to, a oni daju po par stotina eura da neko klikne na checkbox i aktivira budalaštinu...

• Podržavam 1

• Drug član, 1173 postova
  • Motocikl: Uly

Aaaaako dozvolite i manjak ikakve sposobnosti i ljubavi prema vožnji motocikla. Uvek sam takve koji turiraju do blokade u mestu (i 'pucaju') smatrao pičkicama koje ne znaju da voze motor... a pritom imaju malu pišu i nemaju kulture, poštovanja, vaspitanja niti tehničkog obrazovanja. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

Pre neko vreme ( u zadnjih mesec dana ), vracao sam se kuci kroz despota Stefana, i stojim na raskrsnici kad se skrece u Decansku ka terazijskom tunelu. Bio sam u autu sa zenom i cerkom. Stoje pored mene dva motora, jedan je bela jamaha (mislim da je TDM, ali me ne drzite za rec). Obojica od opreme samo kaciga. Nesto pricaju njih dvojica i ovaj sa belom jamahom krene da pali gume i naravno sav dim na mene, smrdelo ko djavo. Posle kad smo krenuli, on u tunel odjuri i naravno digne ga na zadnji tocak u sred tunela uz gas do blokade i posle odjuri.

• Ne silazi, 1164 postova
  • Motocikl: Hornet 600

Juče oko 15:30 na skretanju sa puta za NS u Ugrinovačku ulicu stojim na semaforu prvi. Pali se zeleno svetlo i krećem levo i tog trenutka me "kolega" sa čini mi se KTM po kolor šemi (plavo/sivo/narandžasto) seče kao burek za ovde iz trake za pravo. Milimetri su odlučili. Imao je čini mi se belo sivu kacigu, pa ako se prepozna... Da ga stavim u ovu temu.

Ja sam bio u kolima.

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: Još nemam

Meni su poseban hit ljudi na ulaznoj rampi za autoput, kod Konjarnika, u smeru ka NBg. Dakle ne ona kod Slapa, nego pre nje, gde je ujedno i isključenje za Konjarnik. 

E tu kraljevi u kolima kad zakovrnu desno i kada treba da se uključe na autoput, koče! Milion puta sam mogao zamalo da im se uvalim na zadnje sedište (ja isto u kolima) jer ih je neko naučio da treba da zakoče i stanu pre nego što se uključe na autoput. Poslednjih godina izbegava, to uključenje, pa sa Medaka idem levo na Slap pa na autoput...

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 726 postova
  • Motocikl: X8

Mislim da koce jer prestaje linija koja dozvoljava da se ukljuce na autoput, pa da ne ulaze u zaustavnu traku.  To ukljucenje je bas opasno mesto.

• Podržavam 2

• Integrisan, 9285 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Ostra krivina + kontra nagib, to uključenje nije toliko zeznuto koliko je ono na Dušanovcu (pogotovo ujutru).

Magarci koriste zaustavnu traku, ovaj što hoće da se uključi na AP kasno ga primeti i ondak belaj.

Ako ne najebe od magarca u zaustavnoj, nahebe od ovog iza njega... naguzi ga s'prostenjem.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja