živke 5264 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja - @the_doctor je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1006 Napisano Septembar 5, 2023 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1006 Napisano Septembar 5, 2023 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uuu hebo te, umesto "Number of the beast" dobih Congratulations! Nicim izazvan. Ko li je smislio da tu bas bude granica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2678 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 9. 2023. at 13:01, ser je napisao: Ne. To je znak za teretna preko 3.5t Ako mislis na ovaj... Setih se danas da vidim, samo kamion sto znaci zabrana za sva teretna vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4780 Napisano Septembar 6, 2023 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan talenat na GS-u, nosi Revit jaknu jutros na Brankovom mostu, koji aj što je rešio da pogine nego i da ga neko nosi na savesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 6, 2023 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan "IMAO JE TEŽAK ŽIVOT, OVO MU JE BIO PETI AUTOMOBIL KOJI JE SLUPAO" Komšije stradalog vozača "fijata" otkrile zastrašujuće detalje iz njegovog života! - Drugacije.com DRUGACIJE.SRBIJADANAS.COM Nepoznati detalji iz života poginulog vozača Vozač “fijata” (53) koji je vozeći kontra-smerom, na auto-putu “Miloš Veliki”, navodno je bio lečen u Klinici za psihijatrijske bolesti “Dr Laza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Septembar 6, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan samo da dodam... Ako se potučete u kafani, ili neko remećenje javnog reda i mira, u slučaju da imate dozvolu za neku pucu, dolazi policija i oduzima vam je. To bi trebalo da važi i za vozačke dozvole u ovim slučajevima, svi smo mi prošli pregled psihijara ili šta već prilikom polaganja/produženja. Ne kažem, i bez dozvole sednu za volan i prave sranja, al bar bi policija mogla da ga zaustavi, proveri, pa pošto nema dokumenta - kazna/bajbokana. Ovako, zaustavi, sve ok, teraj dalje i dođemo do ovoga. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano Septembar 6, 2023 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kako neko ko se leci u psihijatarskoj ustanovi moze da ima vozacku dozvolu? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Septembar 6, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan evo ti primera da može... Sad, da li je tu sistem zakazao? Znamo pouzdano da je to nemoguće. Da nema dozvolu brujale bi sve novine o tome, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 6, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Kako je Darku Lazicu oduzeta dozvola trajno, pa su mu za poslednje sranje presudili oduzimanje dozvole na 12. meseci?!?! Banana republika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3814 Napisano Septembar 6, 2023 (promenjeno) Drug član, 460 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Evo iznervirah se i rastuzih za dva decaka kod Zajecara. Vozili moped naletelo pijano GOVNO i obogaljilo ih za ceo zivot. Naravno bio je priseban dovoljno da pobegne. Da sam otac jednog od tih klinaca presudio bih mu al polako,deo po deo i zalovao mu rane alkoholom. Jednom otkinut deo noge,ej po 12 godina. Naravno golf 2 se vozi, ubio vise ljudi od ratova u Srbiji Promenio Septembar 6, 2023 član vex 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16894 Napisano Septembar 8, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Večeras oko 20h vraćam se iz Niša prema Žitkovcu i u selu Moravac u momentu vidim u retrovizoru bljesak LED fara (očigledno dugo svetlo) koje mi se munjevito približava i par sekundi kasnije pored mene (uz urlik mašine na visokim obrtajima), prošiša "baja" na motoru sa najmanje 130-140 km/h (ja išao oko 60). Noć, naseljeno mesto, put bez trotoara (pešaci se kreću ivicom puta), prisutni i biciklisti, saobraćaj iz suprotnog smera prilično gust (nepodešeni farovi smanjuju i onako lošu vidljivost), raskrsnice sa sporednim putevima na svakih pedesetak metara, prodavnice sa obe strane puta, ..... Ispred "ležećeg policajca" (udaljenog stotinak metara) oštro kočenje i opet gas do kraja i izgubi se "kolega" iza blage desne krivine. I posle nam čudno što ginemo k'o muve i što nas ljudi ne vole? 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Septembar 10, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan... https://www.instagram.com/reel/CuFclHlAiz2/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng== Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2591 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 1289 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stari video, još iz juna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Septembar 10, 2023 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovo je Ljupko Petrovic. Srecom pa je sa Zvezdom osvojio tadsnju ligu sampiona, pa mu je to omogucilo da ga prevezu u vma na preglede i posle toga puste kuci. Uz komentar policije, dobro pogresi covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, sva osuda za navedeno. Ipak, zašto "kolega" a ne kolega..čovjek vozi motor i tačka, kolega mi je. To da li mi se sviđa ili ne, da li bih se vozio sa njim, popio kafu to je već stvar izbora. I dosta vala više toga "pitamo se zašto nas ljudi ne vole". I vozači automobila, kamiondzije, prave mnooooooooooooooogo više haosa po putevima, pa nikad nisam pročitao da ih neko ne voli, još motoristi kad prave gluposti u 90% slučajeva oni totalno stradaju, nebitno da li su krivi ili ne..A vidiš motoristu pretekao na punoj auuuuu kakva bagra, auuu ala ih ne volimooo auuu..Au pm više i sranja po nama, nekad me ovaj forum podsjeća na centar za kulturnu dekontaminaciju i žene u crnom.. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16894 Napisano Septembar 10, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, SlobodanR1 je napisao: Naravno, sva osuda za navedeno. Ipak, zašto "kolega" a ne kolega..čovjek vozi motor i tačka, kolega mi je. To da li mi se sviđa ili ne, da li bih se vozio sa njim, popio kafu to je već stvar izbora. I dosta vala više toga "pitamo se zašto nas ljudi ne vole". I vozači automobila, kamiondzije, prave mnooooooooooooooogo više haosa po putevima, pa nikad nisam pročitao da ih neko ne voli, još motoristi kad prave gluposti u 90% slučajeva oni totalno stradaju, nebitno da li su krivi ili ne..A vidiš motoristu pretekao na punoj auuuuu kakva bagra, auuu ala ih ne volimooo auuu..Au pm više i sranja po nama, nekad me ovaj forum podsjeća na centar za kulturnu dekontaminaciju i žene u crnom.. Napisao sam "kolega" jer očigledan debil ne može da mi bude kolega. Što se tiče onih koji prave sranja automobilima uglavnom ne komentarišem, jer ovo je moto forum i iznosim ono što se odnosi na vozače motora (šta rade, a ne bi trebalo, ili ne rade, a trebalo bi). A odnos (ljubav ili mržnja) ostalih učesnika u saobraćaju (a i šire) prema motoristika je takva kakva jeste (nažalost), sviđalo se to nama ili ne. Ja pišem o realnom stanju (onakvom kakvom jeste), a ti smatraš da je takvo stanje neopravdano. I ovo nije sranje po nama (bar ne sa moje strane), nego iznošenje nekih od razloga zbog čega je odnos takav. Procenat motorista koji učestvuju u saobraćaju (u odnosu na ostale) je kod nas prilično mali, ali je njihovo učešće u nesrećama i udesima (posebno sa smrtnim ishodom i sa teškim posledicama) nesrazmerno veliko, takođe je nesrazmerno veliki i broj (i vrsta) prekršaja koji motoristi prave i to su realne činjenice. Imaš pravo da se ne slažem sa time, ali to (nažalost) ništa neće da promeni. A ovo poređenje sa centrom za kulturnu dekontaminaciju i sa ženama u crnom ne bih da komentarišem, jer bih po istom aršinu koji ti koristiš i ja mogao tvoje komentare da uporedimo sa nekim grupama i organizacijama (a i pojedincima), a što mi nije ni na kraj pameti. U slučaju da si se možda pronašao prozvanim u mom prethodnom komentaru, žao mi je zbog toga, ali je komentar upravo imao za cilj da se neki prepoznaju (i možda malo smanje doživljaj u saobraćaju). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Septembar 10, 2023 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Evo napravih u Grckoj na ostrvu 450km skuterom. Ljudi tamo su jednostavno navikli da motori izviru iza svakog coska ima ih 50:50 i za tih 450km mislim da me nijedan auto nije isekao tj. oduzeo prvenstvo. Oni koji tamo eventualno prave sranja su turisti koji dodju autom ili rentaju isti... Nasi ljudi nisu navikli na motoriste na putu, a pritom nam je kultura u saobracaju jednaka nuli i to je sto je... Nismo nauceni ni da kazemo: "Izvini, pogresio sam." Nego odma' brze bolje opsovati majku, sestru i ostalo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Septembar 10, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Moja greška, nisam video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, zika56 je napisao: Napisao sam "kolega" jer očigledan debil ne može da mi bude kolega. Što se tiče onih koji prave sranja automobilima uglavnom ne komentarišem, jer ovo je moto forum i iznosim ono što se odnosi na vozače motora (šta rade, a ne bi trebalo, ili ne rade, a trebalo bi). A odnos (ljubav ili mržnja) ostalih učesnika u saobraćaju (a i šire) prema motoristika je takva kakva jeste (nažalost), sviđalo se to nama ili ne. Ja pišem o realnom stanju (onakvom kakvom jeste), a ti smatraš da je takvo stanje neopravdano. I ovo nije sranje po nama (bar ne sa moje strane), nego iznošenje nekih od razloga zbog čega je odnos takav. Procenat motorista koji učestvuju u saobraćaju (u odnosu na ostale) je kod nas prilično mali, ali je njihovo učešće u nesrećama i udesima (posebno sa smrtnim ishodom i sa teškim posledicama) nesrazmerno veliko, takođe je nesrazmerno veliki i broj (i vrsta) prekršaja koji motoristi prave i to su realne činjenice. Imaš pravo da se ne slažem sa time, ali to (nažalost) ništa neće da promeni. A ovo poređenje sa centrom za kulturnu dekontaminaciju i sa ženama u crnom ne bih da komentarišem, jer bih po istom aršinu koji ti koristiš i ja mogao tvoje komentare da uporedimo sa nekim grupama i organizacijama (a i pojedincima), a što mi nije ni na kraj pameti. U slučaju da si se možda pronašao prozvanim u mom prethodnom komentaru, žao mi je zbog toga, ali je komentar upravo imao za cilj da se neki prepoznaju (i možda malo smanje doživljaj u saobraćaju). Nisam se pronašao uopšte..samo mi sve učestalije bode oči na forumu to "nije moj kolega" ..Da taj lik jeste naš kolega, kao što smo ti i ja kolege koliko god se neslagali, volimo motore i vozimo ih iz tog razloga, i tu je priči kraj..Na poslu imam baksuza strašnih..ali jbg kolege smo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16894 Napisano Septembar 10, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, SlobodanR1 je napisao: Nisam se pronašao uopšte..samo mi sve učestalije bode oči na forumu to "nije moj kolega" ..Da taj lik jeste naš kolega, kao što smo ti i ja kolege koliko god se neslagali, volimo motore i vozimo ih iz tog razloga, i tu je priči kraj..Na poslu imam baksuza strašnih..ali jbg kolege smo.. Očigledno da imamo različite kriterijume oko izraza "kolega". Imam dovoljno životnog iskustva da ne svrstavam sebe olako u isti koš sa svima sa kojima se u nekom momentu bavim istim poslom ili sportom (ili bilo čime drugim), jer se vrlo često time bavimo iz potpuno različitih razloga, pobuda i motiva. Konkretno, neko motor vozi jer mu je to pogodno prevozno sredstvo, neko vozi što uživa da putuje i uživa u okolini dok vozi, neko voli da se takmiči, neko voli da se kurči da bi bio viđen, nekome je to način da nabija adrenalin, .... , a ima i dosta drastičnijih razloga zbog kojih neki voze motor (recimo da im služi kao prevozno sredstvo kad se bave pljačkom). Neko pomisli da će (ako nabavi i vozi motor) da mu poraste patka, pa onda par meseci divlja okolo, izubija se, napravi za to vreme brdo problema i sebi i drugima i onda ukapira da to nije za njega, pa batali motor i potraži drugi način za kurčenje. I takvog da nazovem kolega? Prema tome, kada određujem ko mi je kolega, a ko mi je "kolega" zavisi od osnovnog motiva zbog čega neko vozi i od njegovog ponašanja (i u vožnji i uopšte). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jasno sam napisao "Neko ko voli motore i vozi ih IZ TOG RAZLOGA" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16894 Napisano Septembar 10, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, SlobodanR1 je napisao: Jasno sam napisao "Neko ko voli motore i vozi ih IZ TOG RAZLOGA" Pa mislim da sam i ja jasno napisao zbog čega ne smatram kolegom svakog ko vozi motor (upravo zbog toga što ih ne vozimo svi iz istog razloga). Ne shvatam šta nije jasno u mom komentaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 1763 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa @zika56, to sto neko vozi motor ne mora da znaci da mi je kolega, Zika je to lepo obijasnio. Da mi je svako sa motorom kolega onda mi je i svako ko vozi auto kolega, a ona budala darko lazic mi sigurno nije kolega, ako cemo dalje, svi se mi vozimo na najbrzem prevoznom sredstvu, planeti Zemlji znaci da imam 8 milijardi kolega i koleginica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano Septembar 10, 2023 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam usamljeni jahac. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...