milomir22 3585 Napisano Octobar 26, 2022 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Džabe su stavili ovaj ležeći u Kralja Petra, ovakvima ni rampa ne vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Octobar 26, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan To sa oruzjem je zajebano, imao sam "komplet" u motoru, teleskopska i peper sprej (ali ne ove igracke sto prodaju) bacio oba u kantu. Ne treba mi to, upotrebicu i sta onda, dokle ide eskalacija, cak i kad si u pravu. Valjda me drmnulo od kako sam postao calac, ne znam. Prosle nedelje je lik na semaforu izasao iz kola sa metalnom cevkom od usisivaca ?!?! Zbog cega, jer sam mu skrenuo paznju da me isekao na Gazeli, da obrati paznju i da kad vidi da je pogresio je dovoljno da digne ruku i to je to, ali ne, voze ga ego i valunzi. Budalastina. Edit: Usput, jesam li ja odlepio ili se ljudi vise pomeraju da prodjemo? Mozda jer pokusavam magarce da iskljucim iz glave pa vise primecujem zapravo normalnu vecinu, ali vec nekoliko dana pogotovo kad je guzva na autoputu i kolone mile, ali i po prometnijim ulicama. Pu, pu da ne ureknem. Takodje, zapalo mi je za oko da u sve vecim guzvama koje su u gradu primecujem sve vise "kolega" koji prekrate ionako pretrpanim trotoarima. Pomislim kao da nisam mnogo duze vozio, a ne nepune dve godine, mnogo nekih promena. Promenio Octobar 26, 2022 član Koprian 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10071 Napisano Octobar 26, 2022 Ne silazi, 2323 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Primetio i ja pomeranje vozila u stranu. Bilo mi čudno, a milo... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano Octobar 26, 2022 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kad nam je drzava podarila :nevolju,likove sto svaku noc lansiraju vatromet,pucnjavu na sve strane,onda bahatost u saobracaju je samo logicni nastavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Octobar 26, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pomeraju se u stranu, potvrdjujem.. Valjda su ljudi malo svesniji našeg prisustva i potreba. Pomera se to polako.Prošle nedelje krenuo na put u popodnevno nedoba, koferi na motoru, treba mi više prostora pa ne mogu da se provlačim.. Ko god da me je video u retrovizoru je odmah tražio način da se malo pomeri a oni koji me nisu odmah primetili su to radili čim bih kratko svirnuo..Sa svoje strane, pokušavam da dam doprinos podizanju svesti, nikad ne silujem situaciju, uvek zahvalim, a nekad čujem i otpozdrav iz kola.Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8089 Napisano Octobar 27, 2022 (promenjeno) Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/reel/CkOaUwyAOrp/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D Edit: Od malopre. Pederčina obična. Promenio Octobar 27, 2022 član the_doctor 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2047 Napisano Octobar 27, 2022 Drug član, 806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidiš da može i lepo. A ne na sirenu kao sivonja 1 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Octobar 27, 2022 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @the_doctor druže svaka čast na smirenosti. Nisam siguran kako bih reagovao u ovakvoj situaciji a poprilično sam smiren tip. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1064 Napisano Octobar 27, 2022 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da veci efekat ima ovako kulturno, smireno da mu skrenes paznju. Pokazao si mu da si gospodin a on sljam. Jos da si mu rekao nesto u smislu: da sam pao sigurno bih se povredio a ti bi dobio krivicnu prijavu, a to nije dobro ni za tebe ni za mene..., to bi bilo zakucavanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8089 Napisano Octobar 27, 2022 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @pilip88 Bio sam na prekretnici: mamu majčinu, i retrovizor mu sasuti u krilo, dodatno jer je iza mene bio brat @Niksha, mogli smo ga kao grisinu. Al opet, udahnuo, glas razuma... šljam je šljam, ja neću na taj nivo. Al žilet je falio da prevagnem na "onu" stranu. 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10540 Napisano Octobar 27, 2022 Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Takvi samo močugu razumeju, sve ostalo je uzalud... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano Octobar 28, 2022 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve situacije su svaki dan,umorio sam se od nerviranja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Octobar 28, 2022 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, ske said: Mislim da veci efekat ima ovako kulturno, smireno da mu skrenes paznju. Pokazao si mu da si gospodin a on sljam. Jos da si mu rekao nesto u smislu: da sam pao sigurno bih se povredio a ti bi dobio krivicnu prijavu, a to nije dobro ni za tebe ni za mene..., to bi bilo zakucavanje Na fino ukazivanje na pocinjenu glupost mi je lik izasao sa metalnom cevkom od usisivaca prosle sedmice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17189 Napisano Octobar 28, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Koprian je napisao: Na fino ukazivanje na pocinjenu glupost mi je lik izasao sa metalnom cevkom od usisivaca prosle sedmice To je tankozidna cevka i da te je njome mlatnuo samo je mogao da te naljuti. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Octobar 28, 2022 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, zika56 said: To je tankozidna cevka i da te je njome mlatnuo samo je mogao da te naljuti. ma koje naljuti, umro sam od smeha izasao covek da usisa oko semafora 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4042 Napisano Octobar 28, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Isto pomislih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 622 Napisano Octobar 28, 2022 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 26.10.2022. at 19:06, Blaza je napisao: Primetio i ja pomeranje vozila u stranu. Bilo mi čudno, a milo... Ja sam zbog opšteg ludila u saobraćaju i u glavama ljudi istripovao da kad se pomere ustvari hoće da me navuku da krenem da se provlačim pa onda kad budem pored njih da se namerno vrate u mene iz fazona. Mislim da se provlačim manje nego ranije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3585 Napisano Octobar 28, 2022 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja u gradu je postala puna tenzije, ljudi su nervozni, nestrpljivi, svuda gužve, pretrpali smo se automobilima, danas 4-člana porodica ima 3-4 auta u kući. Potreban je jedan žešći reset ovoj planeti, a braća Rusi i NATO su na dobrom putu da je resetuju. Ja malopre na semaforu, kilometarski red, ja polako obidjem kolonu i stanem izmedju 2 vozila, taman je bilo prostora, recimo izmedju 3. i 4. u redu. E sad, u tom 4. autu, citroen picasso, je bila žena (tehnički sam bio ispred nje, ali je pošto poto htela preko mene). Ja da sam je video na vreme, svakako bih joj ustupio mesto, ali joj valjda proradio bes jer sam izbegao kilometarsku kolonu, a ona je morala da čeka. Epilog, umalo me svesno i namerno nije udarila, dobio sam sirenu od pola sata i mlataranje rukama. Samo sam iskulirao, život je kratak za takve stvari. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8760 Napisano Octobar 28, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1913 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je cevka od usisivača odlična za te situacije. Možeš lepo njom da izudaraš nekog, nije da ne boli i da ne ostavlja tragove, ali ne možeš da naneseš teške povrede da završiš u zatvoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17189 Napisano Octobar 28, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, zaludan je napisao: Ja mislim da je cevka od usisivača odlična za te situacije. Možeš lepo njom da izudaraš nekog, nije da ne boli i da ne ostavlja tragove, ali ne možeš da naneseš teške povrede da završiš u zatvoru Stim, što posle upotrebe te cevke možeš ti da završi u bolnici (ukoliko suprotna strana ima ubedljivije sredstvo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2554 Napisano Octobar 28, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, zaludan je napisao: Ja mislim da je cevka od usisivača odlična za te situacije. Možeš lepo njom da izudaraš nekog, nije da ne boli i da ne ostavlja tragove, ali ne možeš da naneseš teške povrede da završiš u zatvoru Metar podzemnog kabla je odlicna "alatka" za grube radove. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Octobar 28, 2022 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, milomir22 said: Vožnja u gradu je postala puna tenzije, ljudi su nervozni, nestrpljivi, svuda gužve, pretrpali smo se automobilima, danas 4-člana porodica ima 3-4 auta u kući. Potreban je jedan žešći reset ovoj planeti, a braća Rusi i NATO su na dobrom putu da je resetuju. Ja malopre na semaforu, kilometarski red, ja polako obidjem kolonu i stanem izmedju 2 vozila, taman je bilo prostora, recimo izmedju 3. i 4. u redu. E sad, u tom 4. autu, citroen picasso, je bila žena (tehnički sam bio ispred nje, ali je pošto poto htela preko mene). Ja da sam je video na vreme, svakako bih joj ustupio mesto, ali joj valjda proradio bes jer sam izbegao kilometarsku kolonu, a ona je morala da čeka. Epilog, umalo me svesno i namerno nije udarila, dobio sam sirenu od pola sata i mlataranje rukama. Samo sam iskulirao, život je kratak za takve stvari. Ženama kada besne na mene u saobraćaju, pošaljem poljubac i osmeh. E onda tek izgore 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4042 Napisano Octobar 28, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan A neki nose i čokoladice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano Octobar 28, 2022 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Svoje vremeno sam nosio montirac za gume ,lezao je pored vozackog sedista.Jednog dana zaustavi me pandur i pita sta ce mi to.Rece:Izadji otvori gepek,ubaci montirac u gepek.Kaze ima slovo i za to,ali ga mrzi da pise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3585 Napisano Octobar 28, 2022 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, cezarpa said: Svoje vremeno sam nosio montirac za gume ,lezao je pored vozackog sedista. Tzv "argument". Moj otac je nosio pajser uz onu spoljnu šinu od sedišta, za zlu ne trebalo. Što je još jače, često se koristila, a posle kažu ranije ljudi bili normalni. Nikada mi nismo bili normalni. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...