Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 100 postova
  • Motocikl: Trenutno Nemam

U brazilu je bas haos po pitanju kad se vidi motor i dvoje na njemu.......

geneic_2021_ogggeneric_logo.jpg Poslato sa Vibera https://www.viber.com/invite/b15e4c58904c21d71b44fcf101b6e44ffeb59b4771b555c2b2a3cd382c93825c

Promenio član Veselamasina

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

4 hours ago, Alekre said:

Kakva količina agresije u svim sferama.

Agresivni ljudi na poslu, biju se po kućama, agresivna policija, agresija u super marketu.

Kako izađeš u svet, sve se svodi na balansiranje i deeskalizaciju situacija. Ja ne znam šta je sa ovim narodom i odakle je taj agresivni model ponašanja prihvaćen? Sad kad si fin i kulturan to je okarakterisano kao slabost.

Kako li izgleda dan policajcu koji ima pajsere kolege, agresivnog nadređenog i budalu da hapsi ne mogu ni da zamislim. Što je najgore, svako od nas ima neku budalu.

Celoj Srbiji su najviše potrebni psihijatri.

Ovaj post je sustina. 

Svi smo previse agresivni. Kako na forumu ovde u ovoj zajednici tako i na ulici. 

I na forumu se oseca tenzija, i to velika. Iz godine u godinu sve veca. 

• Drug član, 1056 postova
  • Motocikl: Majesty 250, Burgman 400
Pre 9 sati, lesorsier je napisao:

mene su random zaustavljali svaki put. Nit imam dosije, niti sam opljacako banku pa ide potera zamnom... svaki put je bilo izvlacenje iz kola, siri noge ruke na haubu, pretres, pa pretres kola... nekad nesto pitaju.. ja odgovorim, i ne pozivam se na evropske vredosti... bile su devedesete, crni bmw, ja celav u fajerci nabildovan, ili sa dugom kosom, jos uvek nabilodovan,.. znam kako izgleda... al pre nekoliko godina na aerodromu,. kad su krenuli da prate komunalce... 

... sta reci, sem sramota za intervetnu...

taksista me ceka kod borika.. moj neki. ja imam 6 sati izmedju letova, ovaj treba da me odveze kuci, i za par sati da me vrati na aerodrom.. 

ja tamo.. komunalac ga drnda jel ne znam sta.. dal je skinuo firmu a nije smeo.. ili obratno.. nije ni bitno.. reko, daj pisi mu kaznu.. ili uzmi podatke, pisi posle zurim.. sve je pod kamerama, imas sve... iza stoji interventna.. nisam je ni video. kad su videli da se raspravljam sa komunalcem, iskocise iz dzipa trojca, 3 sa 3, ogromni, opkolise me..sta je problem? .. 

reko, a vi izigravete neki gestapo ili sta?

lele, u trenutku shvatih sta napravih.. hahaha

opet, siri noge ruke na haubu.. dokumenta.. sad ides u stanicu, pomenuse to, verbalno, vredjanje..prijava.. bla bla..

cek cek cek, stop.. ajmo ponovo, ja sam taj i taj, radim to i to, ovaj taksista je moj, ja sam ga zvao... gestapo je bila najelitnija specijalna policija toga vremena, komplimet je bio... sva ova zapadna policija me maltretira gde stigne i kako stigne.. cim vide nas pasos... dodjem kuci, ajd i nasa... gde ce vam dusa... jedva nas pustise...

al sramota.. umesto da jure kriminalce, oni cuvaju komunalca koji drnda taksistu koji ima 65 godina i jedva na nogama stoji... budalastina i trosenje resursa bez veze...

ps, da ne gresim dusu, tih taksista tamo na aerodromu zna da bude i 100, a znaju da budu i agresivni.. mozda je bio neki incident pre toga, pa je poslata interventna... ne znam.

Na kraju si rekao istinit razlog ;)

• Podržavam 1

Da odgovorim kratko svima. 

Ko god ima kompleks i strah od interventne ima i potrebu da ih pljuje. 

Desavaju se greske i nepravde u svim sverama. 

Da li trebam zato sto ima debila bajkera kojima je ispod casti da se jave ako sam na skuteru a ne na motoru, da pricam sve lose o svim bajkerima. A sto niko ne kaze koliko sam evo na primer ja bajkera izvukao iz sranja... samo zato sto su imali malu nalepnicu bjb... sto se takve informacije nesire, ali ako neki bandit dobije... to se odmah cuje. 

Svako vece sretnem bajkere bez kacige, nikad im ne zovem saobracajce samo pitam da li znas da asfalt ima zube i to jako ostre... 

Sere mi se vise od kukavica i alapaca... 

Evo ja sam sef tima u interventnoj jedinici. Nikada nikog bez razloga opravdanog nisam udario. Stalno sam na ulici i verujte mi pre vas sam zasutavio bar 20 teskih psihopata, o da naravno da kad vas zaustavim da moram u pocetku biti jasan, glasan i ne dvosmislen da bih sebe zastitio, jer sam doziveo i da zaustavim gospodina u odelu pozadi sedista za decu i na pitanje da li imate LK iz plasticne case koja je stajala kod menjaca prsnuo me je sonom kiselinom, srecom Bozijom promasio mi je facu i prsnuo na grudi. E pa vidite ja imam cetvoro dece i bole me k... da rizikujem zivot i da se tu mazim sa vama kad vas zaustavim. Prvo jako a ako vidim da si ok onda caskamo drugarski....

Kad pojacas muziku zovu policiju a kad bijes zenu kazu gospoda neka ih to je njihova stvar, e to ste vi gospodo, jajare a nekad smo bili vitezovi! ( citiram momka nekog sa instagrama) 

Zao mi je sto nam izumiru momcine a ostaju devojcice...  Veliki pozdrav i vidimo se na drumu. Izbacite sve strahove i frustracije ovde. Samo cu vam reci ozbiljne face i momcine kad ih zaustavimo toliko se lepo ispricamo sa njima sa nekima cak i ostanemo u kontaktu a malecke kukavice one tu negoduju, sto ste me zaustavili, svi me gledaju itd... :lol2: 

Promenio član Rade koenig
  • Sviđa mi se 9
  • Podržavam 6

• Drug član, 2946 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750

Sve opravdavam sem repetiranje pistolja ako se to i dogodilo uopste prilikom pretresa!

Neko sam ko je odrastao uz oruzje i naucio koje zlo se u djelicu sekundemoze dogoditi ma koliko da ste utrenirani, metak u cijevi je bas zadnje. Bole i batine i ponos ali ipak se to nekako istrpi, a kad se desi nesreca, nema nazad, granica se presla za obojicu :/

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2497 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET
10 minutes ago, Rade koenig said:

A sto niko ne kaze koliko sam evo na primer ja bajkera izvukao iz sranja... samo zato sto su imali malu nalepnicu bjb... sto se takve informacije nesire

Rekao ja da mi drug pomogao pa dobio ribanje od svih na forumu :D 

• Haha 1

pre 10 minuta, Bigor je napisao:

Sve opravdavam sem repetiranje pistolja ako se to i dogodilo uopste prilikom pretresa!

Neko sam ko je odrastao uz oruzje i naucio koje zlo se u djelicu sekundemoze dogoditi ma koliko da ste utrenirani, metak u cijevi je bas zadnje. Bole i batine i ponos ali ipak se to nekako istrpi, a kad se desi nesreca, nema nazad, granica se presla za obojicu :/

Vidi, svega ima. U to bas i sumnjam. Ali ne cu da garantujem. Jer i medju nama ima.... ali da ne ulazimo duboko... svakako ne treba generalizovati vec se ograditi na pojedince ... Da ja kao posten policajac se ne osecam lose sto sam posten jer svakako kakak god da si uvek si u istom kosu ! Inace se delimo na policajcine i policajce. Inace nikad me neko ko je ranije imao problem sa zakonom a sada ne, nije razocarao ali zato uniforma... mnogo puta, ali to su neke teme koje nisu za ovde...

• Sviđa mi se 3

• Malinar u pokusaju, 1710 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050
5 hours ago, Alekre said:

Kakva količina agresije u svim sferama.

Agresivni ljudi na poslu, biju se po kućama, agresivna policija, agresija u super marketu.

Kako izađeš u svet, sve se svodi na balansiranje i deeskalizaciju situacija. Ja ne znam šta je sa ovim narodom i odakle je taj agresivni model ponašanja prihvaćen? Sad kad si fin i kulturan to je okarakterisano kao slabost.

Kako li izgleda dan policajcu koji ima pajsere kolege, agresivnog nadređenog i budalu da hapsi ne mogu ni da zamislim. Što je najgore, svako od nas ima neku budalu.

Za sve si u pravu, ko je normalan, ne mora da bude ni toliko fin čak, kažu nesposoban. Uvek je sposobniji onaj koji se uvali preko reda, na bezobrazluk, na vezu,...

Nije lako ni pandurima, u pravu si i za to, ali ako nisu dovoljno jake ličnosti da ne leče frustracije na bezazlenim klincima, neka menjaju profesiju. Inače nisu dorasli svojoj uniformi. Verujem da ima i časnih, a verujem i da ima jako puno onih, koji nažalost rade sa obe strane zakona. ČAST IZUZECIMA!

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

pre 5 minuta, milomir22 je napisao:

Za sve si u pravu, ko je normalan, ne mora da bude ni toliko fin čak, kažu nesposoban. Uvek je sposobniji onaj koji se uvali preko reda, na bezobrazluk, na vezu,...

Nije lako ni pandurima, u pravu si i za to, ali ako nisu dovoljno jake ličnosti da ne leče frustracije na bezazlenim klincima, neka menjaju profesiju. Inače nisu dorasli svojoj uniformi. Verujem da ima i časnih, a verujem i da ima jako puno onih, koji nažalost rade sa obe strane zakona. ČAST IZUZECIMA!

Mudro zboris! Upravo tako! Ali za tebe kao prolaznika to moze delovati onako kako ti to zelis videti. Evo primera licnog, bacam na pod maloletno lice, tebj sa strane tonizgleda jezivo. Ali ne znas da je sa 14 izbo nozem vec a sad sa 16 radi drogu. Inace dete dmvrlo obrazovanih ljudi, mali kovrdzavi i izgleda kao da ima 13 godina. Bebi lice. I naravno da imas predrasude, imao bih i ja, ali ... nije sve bas crno i belo. Naravno ima nas svakakvih kao sto rekoh

• Podržavam 2

• Drug član, 1403 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...
Pre 5 sati, Rade koenig je napisao:

Da odgovorim kratko svima. 

Ko god ima kompleks i strah od interventne ima i potrebu da ih pljuje. 

Desavaju se greske i nepravde u svim sverama. 

Da li trebam zato sto ima debila bajkera kojima je ispod casti da se jave ako sam na skuteru a ne na motoru, da pricam sve lose o svim bajkerima. A sto niko ne kaze koliko sam evo na primer ja bajkera izvukao iz sranja... samo zato sto su imali malu nalepnicu bjb... sto se takve informacije nesire, ali ako neki bandit dobije... to se odmah cuje. 

Svako vece sretnem bajkere bez kacige, nikad im ne zovem saobracajce samo pitam da li znas da asfalt ima zube i to jako ostre... 

Sere mi se vise od kukavica i alapaca... 

Evo ja sam sef tima u interventnoj jedinici. Nikada nikog bez razloga opravdanog nisam udario. Stalno sam na ulici i verujte mi pre vas sam zasutavio bar 20 teskih psihopata, o da naravno da kad vas zaustavim da moram u pocetku biti jasan, glasan i ne dvosmislen da bih sebe zastitio, jer sam doziveo i da zaustavim gospodina u odelu pozadi sedista za decu i na pitanje da li imate LK iz plasticne case koja je stajala kod menjaca prsnuo me je sonom kiselinom, srecom Bozijom promasio mi je facu i prsnuo na grudi. E pa vidite ja imam cetvoro dece i bole me k... da rizikujem zivot i da se tu mazim sa vama kad vas zaustavim. Prvo jako a ako vidim da si ok onda caskamo drugarski....

Kad pojacas muziku zovu policiju a kad bijes zenu kazu gospoda neka ih to je njihova stvar, e to ste vi gospodo, jajare a nekad smo bili vitezovi! ( citiram momka nekog sa instagrama) 

Zao mi je sto nam izumiru momcine a ostaju devojcice...  Veliki pozdrav i vidimo se na drumu. Izbacite sve strahove i frustracije ovde. Samo cu vam reci ozbiljne face i momcine kad ih zaustavimo toliko se lepo ispricamo sa njima sa nekima cak i ostanemo u kontaktu a malecke kukavice one tu negoduju, sto ste me zaustavili, svi me gledaju itd... :lol2: 

Pre 4 sati, Rade koenig je napisao:

Vidi, svega ima. U to bas i sumnjam. Ali ne cu da garantujem. Jer i medju nama ima.... ali da ne ulazimo duboko... svakako ne treba generalizovati vec se ograditi na pojedince ... Da ja kao posten policajac se ne osecam lose sto sam posten jer svakako kakak god da si uvek si u istom kosu ! Inace se delimo na policajcine i policajce. Inace nikad me neko ko je ranije imao problem sa zakonom a sada ne, nije razocarao ali zato uniforma... mnogo puta, ali to su neke teme koje nisu za ovde...

Суштина је иста, само су углови посматрања различити.
У свим сферама је шарено, нигде нема само ових или само оних.
Ако си читао шта сам писао (надам се да ниси толико "луд";)) причу сам почео од полицијског подмлатка који се, из неког разлога, мени непознатог, јако бахати без икаквог оправдања и потпоре. Немају основну културу, став, приступ обичном човеку... то је било моје запажење, ништа више.
Моје критике су се односиле на појединце који "блате" униформу.

У којем су они односу процентуално и односу на вас друге то ти много боље знаш.

Стварност није баш ружичаста онако како би ми то волели/желели.

Верујем/знам да радите свакодневно са свакаквим шљамом и олошем и нека то буде разлог/"оправдање" за то што временом "отупите" и не правите разлику између обичног човека и олоша.

Што се мене лично тиче, водим се оном "не дирам те, не дирај ме" и до сада нисам имао никаквих озбиљних проблема...

Али да не ширимо беспотребно, мислим да смо се разумели.

• Ne silazi, 2223 postova
  • Motocikl: Honda NC700D Integra

Kako izađeš u svet, sve se svodi na balansiranje i deeskalizaciju situacija. Ja ne znam šta je sa ovim narodom i odakle je taj agresivni model ponašanja prihvaćen? Sad

Agresivni model je sa televizora, bez obzira što niko nema TV.

Za psihijatra je kasno, a za popa rano
  • Sviđa mi se 1
  • Haha 1
  • Podržavam 2

• Svrati ponekad, 245 postova
  • Motocikl: Beverly 500ie Cruiser
On 4/11/2022 at 7:52 PM, ske said:

Pa to, a onda neki majstor zabode levu i tera uporedo sa ovim iz desne i ne mozes da ga preteknes nikako.

@Surla85 od koga sam gori?

Nemam vremena da cekam, najcesce negde zurim. Nikome ne smetam, ne ugrozavam, ne ometam, samo zurim.

Ne treba da budes profi da se nekome ko ide brze sklonis kad vec imas prostora. A ako sporije kapira nek vozi desnom trakom

Ne smetas nabijanjem u gepek? Ne ugrozavas? Bwahahahahahaah iskreno se nadam da je ovo humor u pokusaju.

• Zlaja, 288 postova
  • Motocikl: yamaha xj6

Kako je da gledam policiju kada je interventna bez blama donosila bratu nelegalne supstance za prodaju sto nakupe u smeni.

Verovatno su to dobri ljudi ali ne rade svoj posao.

Pre sat vremena, Marko05 je napisao:

Суштина је иста, само су углови посматрања различити.
У свим сферама је шарено, нигде нема само ових или само оних.
Ако си читао шта сам писао (надам се да ниси толико "луд";)) причу сам почео од полицијског подмлатка који се, из неког разлога, мени непознатог, јако бахати без икаквог оправдања и потпоре. Немају основну културу, став, приступ обичном човеку... то је било моје запажење, ништа више.
Стање у полицији, здравству, образовању... је пресликано стање катастрофе у држави.
Моје критике су се односиле на појединце који "блате" униформу.

У којем су они односу процентуално и односу на вас друге то ти много боље знаш.

Стварност није баш ружичаста онако како би ми то волели/желели.

Верујем/знам да радите свакодневно са свакаквим шљамом и олошем и нека то буде разлог/"оправдање" за то што временом "отупите" и не правите разлику између обичног човека и олоша.

Што се мене лично тиче, водим се оном "не дирам те, не дирај ме" и до сада нисам имао никаквих озбиљних проблема...

Али да не ширимо беспотребно, мислим да смо се разумели.

Naravno da smo se razumeli. Ja sam mozda bajker pa sam zato drugaciji i zato i ako imamo razlicito misljenje zapravo su samo razliciti putevi koji vode na istu destinaciju. Ziveli bajkeri moji

pre 13 minuta, zlatkojov je napisao:

Kako je da gledam policiju kada je interventna bez blama donosila bratu nelegalne supstance za prodaju sto nakupe u smeni.

Verovatno su to dobri ljudi ali ne rade svoj posao.

Mislim da si ispao glup u drustvu sad :sampion: Bravo

Kad me sretnes ispricaces mi sve detalje toga. Kako bih postupao po istom a tebe stavio sa svedoka! Rodjenog brata bih uhapsio za drogu...

Tako da imas moju podrsku a ti kao ne pickica i kao hrabar covek daces mi sve potrebne informacije kako bih postupao po istim i garantujem ti sankcionisanje istih! I to cu javno objaviti. Dogovoreno? 

• Podržavam 4

Ajde da se vratimo sustini teme. 

Drugari diskutabilno je sta je bahati vozac, skoro mi je sina ujeo krpelj za pisu, natekla je kao jabuka.  Iskreno uhvatila me panika hitna se nejavlja 20 minuta. Seo u kola i pun gas! E u tom momentu sam u ocima mnogih bio bahat. Mi smo grad sa skoro 3 miliona stanovnika neka na svakih 100.000 bude takav slucaj ili slicni eto bahatosti navodne koliko hoces. Bagato je po meni kad on sedne u tatin auto ima 19godina otvori prozore odvrne muziku i lagano jebe sve u saobracaju, vozi brzom trakom 20 ili ide tako da ga ne mozes obici itd. 

Broj jedan bahatosti su pesaci, kao da je pesacki svetinja i da im neko garantuje da ih nece neko zgaziti pa mesto najkracim putem i sto pre da predju oni lagano, pa te jos gleda kad mu svirnes jer mu treba minut da predje ulicu i sad 30 auta stoji zbog jednog gmaza usranog.  E to me poremeti haos !  To je bahatost

• Podržavam 6

pre 2 minuta, zlatkojov je napisao:

A ne znam kako sam ispao glup

Pa brate pricas stvari za koje nemas dokaz i onda ispadnes glup, ne ti, bilo ko. Moramo da ono sto pricamo potkrepimo i dokazima a ne samo da pricamo ...

• Podržavam 2

pre 2 minuta, lomitelj je napisao:

Bahato ili ne, ne mogu više da ulazim u to, mene interesuje otkud ono "Koenig" u @Rade koenig ? Da nisi vozio neki od starijih Mercedesa u "Koenig" doradi? Pitam, kao ljubitelj zvezde.

Ej brat, nisam nazalost. Ali sam isto ozbiljan zaljubljenik u tu tuning kucu :Sloper: , Ali sam ozbiljan bolesnik za mercedesima i imam ih par lepih 

• Zlaja, 288 postova
  • Motocikl: yamaha xj6
12 minutes ago, Rade koenig said:

Pa brate pricas stvari za koje nemas dokaz i onda ispadnes glup, ne ti, bilo ko. Moramo da ono sto pricamo potkrepimo i dokazima a ne samo da pricamo ...

Kakav dokaz trebam da imam, bio sam u stanu nisam ih legitimisao

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja