travelman 14037 Napisano Jul 28, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih vide juce oko 17h, 5 motora i 3.patrolnih kola. Koliko spazih u prolazu bilo je zaustavljeno nekoliko automobila i motora i svako kontrolise nekog od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8124 Napisano Jul 28, 2022 Drug član, 848 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Dobih sliku od nekoga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1912 Napisano Jul 29, 2022 Zainteresovan, 743 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kultura. Stižem lagano do Avale prema BG. Ripanjac se uključuje na Avalski put, jer je procenio da sam dovoljno daleko. Kad je postigao radnu brzinu, posle 50-tak metara vožnje, otvara prozor i isprazni sadržaj piksle, pravo na mene. Budeš iznad situacije i iskuliraš. Naravno setiš mu se kompletne, punoletne, ženske familije. Ipak, morao je stati, u koloni, na semaforu u Belom Potoku. Lagano prođeš pored njega. Usput zastaneš, namerno mu iskriviš retrovizor i odvezeš se dalje. Još '70-tih godina prošlog veka, na "trulom Zapadu" bilo je dovoljno da ga prijaviš policiji i popio bi kaznu. Ovo je Srbija. Meni najdraža... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 29, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da se kupe ona mala sranja americka koja kad aktiviras i bacis usmrde celu prostoriju? Npr auto. Negde sam to video, al ne znam ni sam tacno o cemu se radi. Imam neke ideje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1374 Napisano Jul 29, 2022 (promenjeno) Drug član, 901 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, slave74 je napisao: A za ulicu kad pitamo to bude, znas de je ulica mite balije haha Ona seče onu jednosmernu Oglobaš Bobana ako se ne varam? @Pingvin37 https://www.ebay.com/itm/370510735408 Promenio Jul 29, 2022 član blackmore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3893 Napisano Jul 29, 2022 Drug član, 1009 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Pingvin37 je napisao: Gde mogu da se kupe ona mala sranja americka koja kad aktiviras i bacis usmrde celu prostoriju? Npr auto. Negde sam to video, al ne znam ni sam tacno o cemu se radi. Imam neke ideje. Kupiš ampulu staklenu amonijaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 29, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Atorn said: Kupiš ampulu staklenu amonijaka. Necu staklenu, to moze da povredi nekoga. Nego nesto samo bezopasno sto mnogo smrdi. Isto kao sto smrde ljudi koji "namerno zele da nas skinu sa dva tocka". Bez trunke savesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3893 Napisano Jul 29, 2022 Drug član, 1009 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo se zezali u školi kao klinci, baciš u učionicu, smrdi kao septičkoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5012 Napisano Jul 29, 2022 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ja kad sam pre mesec dana spominjao prdež bombe ispadoh neozbiljan 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jul 29, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Pingvin37 je napisao: Gde mogu da se kupe ona mala sranja americka koja kad aktiviras i bacis usmrde celu prostoriju? Npr auto. Negde sam to video, al ne znam ni sam tacno o cemu se radi. Imam neke ideje. SMRDLJIVE KESICE - BOMBE !!!!!! - Limundo.com WWW.LIMUNDO.COM ... Jeste stari oglas al bar da znas kako izgleda i gde ga ima SMRDLJIVE KESICE !!! LUDO ZA ZEZANJEEE !!! Samo se nagnjeci kesica koja se nalazi unutar ove kesice. Kesica se naduje, pukne, o. Promenio Jul 29, 2022 član travelman 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Jul 29, 2022 Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, blackmore je napisao: Ona seče onu jednosmernu Oglobaš Bobana ako se ne varam? Upravo ta... Ona dodje paralelno sa Dudlaš Miška... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8124 Napisano Jul 30, 2022 (promenjeno) Drug član, 848 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, čitaš li? Da' Bog da ti gaćni lastiš puko... Promenio Jul 30, 2022 član the_doctor 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8350 Napisano Jul 30, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2161 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo,kolega ne mož da bude. Promenio Jul 30, 2022 član gebee&co 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2128 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 818 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, the_doctor je napisao: Kolega, čitaš li? Da' Bog da ti gaćni lastiš puko... BMW prijatelju, on je mislio da mu sviraš da se zahvališ što je dao migavac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8124 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 848 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ide gas dalje.... Bio je u desnoj, pa iza mene u srednjoj, nabio mi se na branik, kad sam krenuo u kočenje zbog pešačkog, pobegao u levu i dalje se vidi.... ...da je ova ženica bila malo brža i neobazrivija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jul 30, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ово је проблем и регулације саобраћаја. По мени је недопустиво да пешачки прелаз где треба да се прођу три возне траке да би се стигло до пешачког острва није регулисан семафором. Сувише опасно за пешаке, у сваком случају, без обзира на овог мамлаза што је пролетео. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7781 Napisano Jul 30, 2022 -, 1757 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kolko sam tu puta svirkao pesacima i mahao rukom, posto u retrovizoru vidim da nemaju nameru da se zaustave... Jebote, ne kapiram te njuske, vidis da svi ispred tebe koce, a vidis i da je pesacki i cim staju, znaci neko prelazi! Nego, mnogo je brza Oml. brigada (a i promenta), ne znam zasto nikad nisu tu izvarili neku pasarelu, to nije nikakva investicija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1422 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 415 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, cikamike je napisao: Upravo ta... Ona dodje paralelno sa Dudlaš Miška... Na uglu sa Svite Calipr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4114 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odrastite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Jul 31, 2022 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Око 00.20 часова у Добановцима, на ауто-путу, заустављен је 22-годишњи возач „пасата” који је возио брзином од 252,3 километра на час, иако је ограничење 130.Алкотестирањем је утврђено да је имао 1,76 промила алкохола у организму, као и да је управљао са пробном возачком дозволом у време кад му то није дозвољено, док је снага мотора возила била већа од прописане.Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13126 Napisano Jul 31, 2022 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Doživotna zabrana upravljanja vozilom, Passata oduzeti, prodati na licitaciji ili ga ispresovati istopiti u železari Smederevo. 2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 31, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan I proterati ga u Sibir na prinudni rad... Isto tako su mogli da ga ne uhvate kao što mnogo i ne uhvate. Ne znam gde žive ove forumske moralne vertikale. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13126 Napisano Jul 31, 2022 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gde žive? U kaubojštini ala Darko Lazić i takvima kao ti što su to prihvatili kao normalno. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1912 Napisano Jul 31, 2022 Zainteresovan, 743 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Njih 12 kroz Beograd vozili pijani, na kokainu i kanabisu, jedan imao 3,37 promila alkohola u krvi | Novosadski informativni portal 021 WWW.021.RS Beogradska saobraćajna policija je sinoć zaustavila i iz saobraćaja isključila devet vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom droga, kao i još trojicu zbog nasilničke vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Jul 31, 2022 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ma nismo mi ništa gori od bilo kog drugog "civilizovanog" naroda. Samo nema zakona i njihove primene,a dodaš na to selektivnu pravdu i eto... Svi bi bili goveda kao neki kod nas, da im se može. Mali je za psihijatra, zajedno sa onim ko mu je dao auto. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...