cezarpa 13079 Napisano Utorak u 08:37 Ne silazi, 3223 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Braci koja blicaju,ruke im se pozlatile.Zivi bili. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 134 Napisano Četvrtak u 08:13 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc u Vojislava Ilica debil pravi polukruzno preko pune, onako naglo... Video me je i zaustavio se u mojoj traci, na srecu uspeo sam da usporim, predjem u drugu traku i izbegnem ga. Bukv sam tek jutros postao svestan situacije koja se desila... Jezivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1543 Napisano Četvrtak u 08:45 Drug član, 635 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 10. 2026. at 10:01, živke je napisao: Poljaci dronom snimali vozače koji „blicaju“ zbog policije: Evo kolika je kazna N1INFO.RS U Poljskoj je upozoravanje drugih vozača na policijsku kontrolu „blicanjem“ dugim svetlima prekršaj. ACAB. Inače, blicanjem vozači ne govore drugima da je policija u blizini, već ih savetuju da uspore, da ih neko čeka kod kuće i da se ne isplati jurcati. Ali, ACAB 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1543 Napisano Četvrtak u 08:46 Drug član, 635 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 10. 2026. at 8:12, RankoBg87 je napisao: Jutros sam imao situaciju, stize me auto, kineski xenoni ili led, ubi, sija mi pred ocima ko na rave zurci, ubrzam reko bar malo da pobegnem on isto ubrza, ulazimo u naseljeno usporim bas reko da me obidje nece a vozi mi u branik, izadjemo na stari Obrenovacki ubrzam eto ti ga opet u braniku, dam mu sva cetri nista, pukne mi film, usporim, obidje me, sad ja nastupam, bi xenon, istog momenta pali sva cetri, koci vozi polako, pipka ono kocnicu, obidjem ga i lepo se poprecim po sred starog Obrenovackog i izadjem iz auta, lik mozda 40-50g, nije smeo da izadje iz auta, drao sam se da me grlo boli, kaze sta hoces ovo su kratka svetla, ljudi imam toleranice ali ono nije humano, na autu su mi tamna stakla, retrovizori i to je ubijalo da nisam mogao da gledam napred. Problem nije jačina farova, već to što ih ne podese da ne idu ljudima u oči. Mi maglenke nameštamo da nekome ne smeta, a na kolima to niko ne radi sa farovima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2826 Napisano Četvrtak u 08:56 Drug član, 1781 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim i da je u kontrukciji automobila nekih problem. Zvuči glupo ali moje je iskustvo takvo. Ja vozim Citroen C4 Aircross. Ako postavim visinu svetla po kompjuteru njegovom (da ne pokazuje da je potrebna nivelacija) ja ne vidim apsolutno ništa. Moram da vozim sa dugačkim. Išao sam da gledaju da nešto nije pomereno, poremečeno....jbmliga....ali ne. Ako spuste i to po kompjuteru bude dobro, nema šanse da se vozi Ništa mi nije jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 13079 Napisano Četvrtak u 09:52 (promenjeno) Ne silazi, 3223 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Vozila su visoka,i farovi postavljeni visoko od puta. Ranko kad si ga zaustavio ,sto ga ne udari? Promenio Četvrtak u 10:50 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8839 Napisano Četvrtak u 12:09 Ne silazi, 3766 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bio stari c4, obican far tako da obrni okreni mora da rasipa svetlo, onaj je imao prejake sijalice pa je to sijalo svuda. Pre 2 sati, cezarpa je napisao: Vozila su visoka,i farovi postavljeni visoko od puta. Ranko kad si ga zaustavio ,sto ga ne udari? Pa rekoh da nije ni izasao iz auta a sve me vise vuce da uzmem nesto matoro da me nije zao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 23282 Napisano Četvrtak u 13:14 Ne silazi, 1418 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja evo već neko vreme mislim da nekom tebe neće biti žao. Ni malo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 13079 Napisano Četvrtak u 13:15 Ne silazi, 3223 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide to tako.Ako su mu stvarno oborena svetla,onda je to krivicno delo.I ako nisu,opet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 20623 Napisano Četvrtak u 18:47 Ne silazi, 1546 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Bojan_Jgd je napisao: Ja mislim i da je u kontrukciji automobila nekih problem setite se onog domaćeg Punta, Zastava 10, e to je bilo Hali Gali kako je sijalo i sa običnim a kamoli sa nečim budzenim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 13079 Napisano Četvrtak u 19:39 Ne silazi, 3223 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Ovi novi fabricki farovi,dal su xsenoni ili led ,.ebem li ga,rasipaju svetlo.Cesto me zaslepi. Ima i ne nastelovanih farova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8839 Napisano Četvrtak u 19:51 Ne silazi, 3766 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Matrix led, dobro znaju da smetaju, kasno se prebace tj smanje, pomere. Vise puta mi se desilo da blicnem i on smanji intenzitet al bukvalno je vec dosao do mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 20623 Napisano juče u 05:04 Ne silazi, 1546 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, RankoBg87 je napisao: Matrix led, dobro znaju da smetaju, kasno se prebace tj smanje, pomere. Vise puta mi se desilo da blicnem i on smanji intenzitet al bukvalno je vec dosao do mene. u Amerikama su zabranjeni, tamo rade modove da bi dobili svetla i naglasavaju da je nelegalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13598 Napisano juče u 07:30 4_tocka_i_karoserija, 2569 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Treba zabraniti sve led/halogene/šta god sijalice u oborenim svetlima. I treba zabraniti automatsko "obaranje" svetala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DigitalShaman 122 Napisano pre 23 sati U prolazu, 69 postova Lokacija: Vladimirci Motocikl: Moto Morini Alltrhike 450 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na poslu pazari momak koji se bavi reparacijom farova, priča mi da u samom faru kod nekih modela postoji podešavanje visine. Kaže ne može ljudima da objasni da farovi ne služe za traženje aviona već da osvetle put, svi traže da im podigne farove na max pa na to još dodaj xenon kuracpalac... A da ne pričamo o ćoravosti vozača, ovde okollina Obrenovca putevi relativno dobro osvetljeni, svi voze pod dugim i aj to ali mamlazi ne umeju da ih ugase kad im neko dolazi u susret. Ja vozim Pežoa 2002 god. sa originalnim osvetljenjem, visina podešena na sredinu... toliko često palim maglenke i duga svetla da mi se desi da zaboravim gde su. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1784 Napisano pre 22 sati Vinyl rider, 917 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Losa ili lose podesena svetla smetaju svima osim vlasniku vozila - isto kao i auto koji dimi , smeta svima osim njemu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...