Grnca 1678 Napisano Sreda u 21:32 Vinyl rider, 885 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Alekre je napisao: Danas se svi prave blesavi. Te ne znaju, te niko im nije rekao, pa nisu imali obuke... NE ZNAM, NISAM ZNAO, NISAM VIDEO... Sve samo da se izbegne odgovornost i da se prikrije nemarnost. Nije bas tema al da napomenem : gledao sam na netu sta i kako da se stigne na festival BURNING MAN u nekoj pustari u USA ! Na sajtu je sve do tancina objasnjeno sta i kako sa sluzbenim licima - sta imaju pravo da te pitaju i sta smeju da pregledaju (dal u kolima ili u satoru ili licno) , i strogo je napomenuto da JAKO DOBRO naucite "pravila ponasanja" odakle god da dolazite - ne poznavanje pravila vas NE OSLOBADJA ODGOVORNOSTI !!! Tako treba i u saobracaju i tacka !! Situacija od danas, usao sam u kruzni tok i vozilo stoji sa moje desne strane (metuzalem neki) i gleda me u oci , vidim to, svestan sam da me gleda u oci - i kad sam mu se priblizio na metar - on krece i to ostro pravo u mene !!! Sreca u reflekse i pravilan manevar ! Znaci , vise ni to sto imamo kontakt ocima NIJE pravilo da me je video, jednostavno je gledao kroz mene ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12643 Napisano Četvrtak u 04:35 Ne silazi, 2981 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znaju peske da idu,a ne da voze automobile.Idi u Lidl i gledaj kako se krecu bez gledanja i razmisljanja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7202 Napisano Četvrtak u 05:09 Ne silazi, 3235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kakvih kretena ima pa to nije normalno, idem jutros pored sajma, odvajam se desno za mostar itd, uredno migavac skoro pa cim sam prosao stanicu, znaci ono radi 100 metara, navika mi tako zbog buseva i taxia da ranije dam i lagano se prestrojim desno, ide kreten iza mene sa turanom, na sec vidim nema ga, on kreten dosao s moje desne strane a ja sam vec uredno u svojoj traci, ide izmedju mene i ivicnjaka, sviram mu ma jok nista, usporim i naravno da sam ga prejebao pa uleteo ja njemu ispred, kreten je vozio iza mene sve uredno, bio je cak iza mene ono fazon od Ruske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7202 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 3235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1855 Napisano pre 22 sati Zainteresovan, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Па јбг човек вози брз ауто, не мош те чека 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1415 Napisano pre 21 sati Zainteresovan, 536 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Meni na ovom snimku sve regularno. Gnjavio si, prestrojavao si se 300m, ovom iza se malo zurilo, smorilo ga da te ceka, video da ima prostora i prosao te sa desne strane. Tebe je to iznerviralo, jer si mislio da ne sme niko da te pretekne tako, jer si vec otpoceo prestrojavanje pre 200m , pa si se ti onda prestrojio u desnu traku, koja se gubi, i pretekao vise njih u koloni... Sve regularno i svakodnevo. Nemoj da se nerviras bzv. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7202 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 3235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne mogu da prodjem kroz auto ispred Ide iza mene kilometer i sad se setio, izgleda se tad razbudi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1415 Napisano pre 21 sati Zainteresovan, 536 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da tebe nerviraju iste stvari kao i mene i da su nam stilovi voznje slicni Al ja svima kazem da se ne nerviraju. A ja poludim cim sednem u auto. Al ovde bi i ja probao da vas (tebe i ove ispred) pre#ebem sa desne strane, kao ti na kraju snimka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15194 Napisano pre 20 sati Integrisan, 3267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam više za levo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12643 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 2981 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sve te razumem,ali na kraju si dao gas i desnom coravom trakom obilazio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16617 Napisano pre 18 sati Integrisan, 8457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Emocionalno ga poremetio. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7202 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 3235 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jesam i ja uradio nesto sto ne treba i to sam odmah rekao al na tom delu moze i kamion pored da stane al ovaj je mene bukvalno izgurao. Isao iza mene i setio se da hoce da me obidje tamo gde skoro pa i ne moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5687 Napisano pre 17 sati Drug član, 1967 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mene je iznervirao pacijent na nekom crnom motoru koji je prošao trotoarom pored mene (išao sam peške) sa jedno 60 na sat. Sve se dešava u bul. Nikole Tesle kod hotela Jugoslavija. Ko ne zna tu je ulica široka 3 trake po smeru i ima prostora. Tako da, nemam pojma čemu to. Bukvalno mi je pored ramena prošao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16617 Napisano pre 16 sati Integrisan, 8457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To rade kod nas ovi iz Glovo/Wolt. Izlazim sa detetom iz radnje, prelazim preko praga i prolazi skuter ispred nas. Zgranuo sam se! Odrao bih ga od batina, ne bi znali da li ga je napao čovek ili vukodlak. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1855 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Па да, сад кад их ухвати црвено они скрену па преко пешачког, прејебе целу раскрсницу и после се врати и настави право. Бићемо гори од оних индијаца што се лупају бусевима 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...