mickeyZ 1792 Napisano Sreda u 21:16 Drug član, 413 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto ovo govedo bradato forsira kruzne tokove, jebo ga pas, vodite racuna ili izbegavati koliko moze jer se sa majmunima ne moze izaci na kraj. Isao sam iz prvaca Ybc ka Pariske komune i snimim majmuna iz pravca starog Mercatora da nece stati i da nisam namotao na razdelno ostrvo udario bi me. I to majmun sve vreme drzi telefon ,seme mu ***em. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16438 Napisano Sreda u 23:34 (promenjeno) Integrisan, 8409 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mene dve stvari nerviraju. Prelazak u suprotnu traku kad obilaze vozila i to nedavanja migavaca... Čekam da se uključim na glavni put, vidim auto i čekam ga da prođe. Ma jok, upali migavac neposredredno ili u toku skretanja. Pa da li si toliko malouman? Ima još jedna stvar, koju sam primetio... A ovo je možda dobra informacija za sve koji voze motor... Idem glavnim putem i vidim auto koji treba da se isključi sa puta. Blicnem mu jer ga puštam... Ništa. Blicnem opet, ništa... Gledam u glavu vozača i ja ne znam gde je taj čovek? O čemu misli, gde gleda, ali činjenica je da on ne konstatuje mene i blicanje. Pa gde onda da vidi motor? Da se naježi čovek. Promenio Sreda u 23:35 član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7047 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 3161 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo po gradu, ili voze ko da su jedini ali su bez farova Ova curka je krenula bas ono naglo, mnogo drugačije izgleda uživo, kad sam je prosao izletela je, uletela iza, vozila mi na metar, blica, svira, kad sam stao malo gore iznad svirala i pokazuje rukama, tacno treba nesto sa rol barom i udri. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 199 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Radi 70mai za sve pare.....Gde ti je GPS lokacija ?Aktiviraj i tu opciju.Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7047 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 3161 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam gasio pa mozda i nju, pogledam sutra. Ugasio sam ono za linije i kad je auto ispred, dosadno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 199 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, linije i upozorenje da si prišao blizu kolima ispred, to sam i ja ugasio, ali sam ostavio da priča kada se auto ispred tebe pomeri.....Zna da bude korisno.Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7047 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 3161 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aha, nisam znao da moze da se ostavi, nesto mi to nije bitno, pratim saobraćaj, pogledam ovo za koordinate. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 199 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Da da, može da se ostavi i samo ta opcija.Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1758 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 Дај и задњу да видимо и то махање Promenio pre 4 sati član dule2812 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7047 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 3161 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, dule2812 je napisao: @RankoBg87 Дај и задњу да видимо и то махање Nisam je jos provukao, moram da skidam panoramu al nikako da stignem, mozda cu za vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...