RankoBg87 6125 Napisano Novembar 14 Drug član, 2824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam stigao golfa 7, teget, dnevna svetla, jedva da spazio. Ovih dana vozim Fiestu, inace 407, znaci svaki dan neka situacija, guranje ubacivanje, haos, vide te ko slabijeg i samo gazi. Juce curka prodje na stop trepnula nije, sviram je ona mase rukom u fazonu sta sam uradila. Jutros neki kreten preprecio kroz parce jednosmerne, kao da je u kružni usao konta do prvog izlaza, sviram mu mase rukama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8553 Napisano Novembar 15 -, 1875 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Motorcyclist said: 𝗔𝗨𝗧𝗢 𝗢𝗚𝗟𝗔𝗦𝗜 𝗦𝗥𝗕𝗜𝗝𝗔 (@autooglasi_srb) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM Otkupite Auto ili Vaša vozilo kao najkvalitetniji otkup na @autooglasi_srb. Pripremljite... Meni je ovo nerealno. Nemoguce da farovi auta nisu osvetleli plug. Jedino ako se vozac zagledao u reflektore pa je "oslepeo" u trenutku (sto dosta vozaca radi npr kad im dolazi nesto u susret, gleda u farove)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5928 Napisano Decembar 1 Drug član, 568 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Mama i tata + klince na govnjivom el trotinetu. Ulica stvorena za SUV sa sahtama i zakrpama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3168 Napisano Decembar 1 Vozac A kategorije :D, 1044 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, vex je napisao: Mama i tata + klince na govnjivom el trotinetu. Ulica stvorena za SUV sa sahtama i zakrpama За затвора! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11786 Napisano Decembar 2 4_tocka_i_karoserija, 2323 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja verujem da je ovo i po zakonu ozbiljan prekršaj, a po zdravom razumu je bukvalno van pameti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21563 Napisano Decembar 2 Integrisan, 6758 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je trenutno genocid na putevima! Masakr! Poubijacemo se medjusobno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6125 Napisano Sreda u 15:50 Drug član, 2824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11786 Napisano Sreda u 16:35 4_tocka_i_karoserija, 2323 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, RankoBg87 je napisao: Svakodnevno...nažalost. Baš danas mi se ostvarila želja da se namesti situacija pa sam jednog magarca u BMW-u dobro uplašio. Sunce je nekako sijalo da sam jasno video debila koji gleda gde ide, i ladno seče krivinu. Nije išao brzo ni on, ni ja, i bilo je još dosta vremena. Pustim gas, da ostavim dovoljno vremena, ali cimnem na levo, do linije, njega dobro srčka nije opalila. Poskočio je u sedištu, cimnuo udesno, i u šoku gledao u mene koji sam u međuvremenu zauzeo njegov opušteni položaj i blagoteleći pogled ka njemu. Meni puno srce, njemu gaće 3 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4829 Napisano Sreda u 16:38 Drug član, 1061 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 11. 2025. at 11:15, ser je napisao: Meni je ovo nerealno. Nemoguce da farovi auta nisu osvetleli plug. Jedino ako se vozac zagledao u reflektore pa je "oslepeo" u trenutku (sto dosta vozaca radi npr kad im dolazi nesto u susret, gleda u farove)... Slabo si vozio po Banatu u periodu setve / žetve. Neverovatno koliko ima neodgovornih među poljoprivrednicima. I da, ovo se jako često ne vidi od visokih farova na mašinama i rotacije... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8553 Napisano Sreda u 16:58 -, 1875 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ma to, kapiram da su ga sigurno oslepeli reflektori jer da je i skroz bio neosvetljen farovi auta bi kolko tolko obasjali plug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 16368 Napisano Sreda u 20:49 Drug član, 1456 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, zaludan je napisao: Svakodnevno...nažalost. Baš danas mi se ostvarila želja da se namesti situacija pa sam jednog magarca u BMW-u dobro uplašio. Sunce je nekako sijalo da sam jasno video debila koji gleda gde ide, i ladno seče krivinu. Nije išao brzo ni on, ni ja, i bilo je još dosta vremena. Pustim gas, da ostavim dovoljno vremena, ali cimnem na levo, do linije, njega dobro srčka nije opalila. Poskočio je u sedištu, cimnuo udesno, i u šoku gledao u mene koji sam u međuvremenu zauzeo njegov opušteni položaj i blagoteleći pogled ka njemu. Meni puno srce, njemu gaće znači to si ti bio , eno na bmw forumu traze nekog ludaka koji hoće da ubija 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8465 Napisano Četvrtak u 08:42 (promenjeno) Drug član, 2867 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mene nešto poteralo ovih dana, i sa kolima i sa motorom. Ne pamtim da sam imao ovoliko situacija u par dana ... Pre neki dan, kolima, vozim sina pozadi, vraćamo se iz vrtića, sumrak, veče. Pravim polukružno na bulevaru kod Stop Šopa, nišlije će znati. Jeste nezgodno mesto, ali dozvoljeno je polukružno i često se koristi jer tu postoji Nis pumpa u smeru ka N. Banji, pa se onda tu okreneš i vraćaš ka gradu. Preglednost odlična. Ograničenje je tu 60kmh, ali recimo da većina vozi 70 - 80. Stojim gledam, otvara mi se vrlo veliki prozor da lagano uradim polukružno, bez ikakve žurbe. U daljini vidim svetla, jedna u desnoj traci, jedna u levoj, malo iza, i iza njih još mnogo automobila. Kreću se normalnom brzinom ... Pravim polukružno bez manevrisanja, već sam u desnoj traci i dajem gas lagano, i u toj milisekundi sečka. U retrovizoru direktno iza sebe vidim svetla koja mi se približavaju ogromnom brzinom, u poslenjem trenutku cim levo, i obilazi me vrlo blizu i nenormalnom brzinom, sigurno 130 - 140 kmh (ja u tom trenutku idem 20 - 30) ... Da ne pominjem što tu već počinje ograničenje 40kmh, na manje od stotinak metara je pešački i kružni tok ... Au ljudi kakav sam strah i bes osetio, evo sad sam se naježio. Debilčina maloumna, verovatno je vozio slalom odozgo kroz kolone i zato ga nisam uočio, bio je iza čela kolone kad sam ja počeo da radim polukružno. A ubeđen sam da uopšte nije morao ni da ulazi u desnu traku, nego su to oni debili što namerno hoće da prođe što bliže da uplaši čoveka, možda snima video, ko zna šta. Raspali Golf 5 sa velikom nalepnicom "Pun gas". Prso sam skroz, rekoh sve ti jebem sad ću da te zaustavim, izvadim šipku pa kom opanci kom obojci! Mrak mi je pao na oči skroz, počeo sam da psujem i vičem u kolima, dajem gas i samo čujem sina sa zadnjeg sedišta, uplašenim glasom: "Tata šta se desilo, zašto vičeš ?" Ja sam u trenutku besa skroz smetnuo s uma da je on pozadi. On naravno nije ni primetio da se desilo nešto strašno. Tu stanem, iskuliram 5 minuta, smirim se, zahvalim se Bogu što nas je sačuvao, i polako kući. Ali ne mogu da izbacim to iz glave, i pomisao šta je moglo da se desi. I da mnogi ljudi koji su stradali u poslednje vreme u saobraćaju - nisu ni shvatili šta se desilo ... Odakle se stvorio taj što ih je udario ... Delić sekunde. Promenio Četvrtak u 09:01 član živke 8 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2201 Napisano Četvrtak u 09:01 Drug član, 1540 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @živkeNazalost takodje svakodnevna pojava u toku sezone. Pretezno likovi na R-ovima. Totalno neuocljivi. Komplet otvoren izduv, vristi dok udara u blokadu kroz grad gde je max 50-60km/h. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1290 Napisano Petak u 13:03 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan mora da se gleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6125 Napisano Petak u 13:08 (promenjeno) Drug član, 2824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba mi gledamo kod ima ovih drugih, kao ovo meni neki dan, gledam ja nejga al dzaba, samo je plus sto sam mogao na vreme da reagujem. Malo pre mi kod Ostružnice izlete sleper i auto, prosli obojica na stop bez stajanje, aj sleper al sto ovaj sa autom za njim, sviram, blicam ma jok, puna kocnica, 300 pritisak. Promenio Petak u 15:58 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 16368 Napisano juče u 08:54 Drug član, 1456 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 12. 2025. at 10:01, Rider000 je napisao: @živkeNazalost takodje svakodnevna pojava u toku sezone. Pretezno likovi na R-ovima. Totalno neuocljivi. Komplet otvoren izduv, vristi dok udara u blokadu kroz grad gde je max 50-60km/h. brate nisu bolji ni ovi sa velikim adv , posebno oni koji bas nemaju iskustva pa ih prevari lazno samopouzdanje koje pruza sam motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9995 Napisano pre 15 sati nekrunisani kralj moto cigana, 3292 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 274 Napisano pre 14 sati U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Te sa otvorenim auspusima kada mi prodju kroz ulicu u kojoj mi zive roditelji pa iskoriate “usorenost” zgrada da zategnu gas kao da su u tunelu, pa u sred dana ili veceri ili najgore jos noci svi poskacemo kao opareni, nisam ni sam pametan kako bih tretirao… ima raznih tehnika koje mi oadaju na um…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 418 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mrle je napisao: Sreća pa je šiptar smanjio procenat saobraćajnih nesreća... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1180 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 230 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Сад ишао по жену до арене, била на концерту, гужва хаос. Стојим у левој траци, да урадим полукружно и да се вратим на аутопут, и шмекер испред мене из средње траке која је за право гура се да скрене и он лево, нормално без мигавца без руке, без крца јебеног. Ја на сирену, он ми још спушта прозор и као шта је, ау кад га нисам убио, дебела гмазина. Моментално креће вокабулар из кочија, и он после као ма ајде. Битно да је он затамнио задња стакла на фабији Срећом остао је у колима, а већ сам се видео у марици. Уљудно сам се извинио свим људима на семафору који су се затекли. Све чешће и чешће сличне ствари се дешавају, а каписла је пред пуцањем и само се бојим да не дође до онога до чега не сме да дође, али код мене ће тренутак пресудити као и увек. И зато задњих пар година причам већ само шума може да нас (мене) спаси, и што даље из гужви, мука ме хвата кад се сетим само са каквим дебилима делимо ваздух Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1692 Napisano pre 3 sati Drug član, 399 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad smo okupirani od koje kakvih cudnih lobanja pridoslih iz pizde materine. A tek cemo, koliko se zgrada gradi, jebo ih grad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...