Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Drug član, 1183 postova
  • Motocikl: Lep

Ne znam ni kako ni zasto mi upravo iskoci ovo cudo, da je ne nazovem pravim nazivom. Samo se pitam, sta mislite, koliko njih se samo ovako snima i ne gleda ni levo ni desno, a ocigledno ni ispred sebe bas...?

https://www.facebook.com/share/v/1J6e26KaJA/

PS Gledati na sopstveni rizik i odgovornost!

Promenio član Abi
  • Zbunjen 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 160 postova
  • Motocikl: TBD
Pre 7 sati, Alekre je napisao:

To je naš interni problem. Ovde u Srbiji može svašta. Da se povraća po srpskoj zastavi i da se potapa u kantu krvi, da se priča svašta o državi... Ja ne znam da li to može bilo gde kao ovde? Reakcija odavde je 0. 

Naš najveći problem je izliv informera u mozak. Izgleda da je to najteže rešiti...

• Sviđa mi se 3

• moto merkat °°, 5000 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD
Pre 13 sati, Alekre je napisao:

To je naš interni problem. Ovde u Srbiji može svašta. Da se povraća po srpskoj zastavi i da se potapa u kantu krvi, da se priča svašta o državi... Ja ne znam da li to može bilo gde kao ovde? Reakcija odavde je 0. 

Mislis da se neki aca poistovecuje sa drzavom, jos nisam cuo da neko prica negativno o drzavi, o sistemu da. 

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 251 postova
  • Motocikl: Honda NX 500
Pre 10 sati, Abi je napisao:

Samo se pitam, sta mislite, koliko njih se samo ovako snima i ne gleda ni levo ni desno

Automobile bi trebalo da prave kao Faradejev kavez da, kada uđeš, nemaš ništa, ni signal, ni internet. A ako želiš da telefoniraš onda da moraš glavu da isturiš kroz prozor 🙂

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Drug član, 2481 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Au jutros ludnice.
Stojim prvi na semaforu, neki sa Audiem krece ostro hoce da da bude brzi al jbg za malo i onda mi na metar od repa.
Dolazim do sajma tamo voda ide od cveca sto zalivaju, svi beze od vode ko da ce da ih ujede.
Hocu da se odvojim za Konjarnik kreten bez migavca se ukljuci ko da je jedini na putu, sviram mu i kao nesto se izvinjava, kako sam se iskljucio idem levo tu imam predost, lik se prsao na stop ma daj boze da je zenicu pomerio da vidi jel ima koga, sviram mu i naravno teleci pogled, na Bulevaru kod male pijace matori kreten na par metara od mene se ukljci na desno i naravno nabio se do ivicnjaka da me pusti a to sto me isekao to nema veze.
Treba nama dobar reset i min kazna 500e pa ce da se opamete.
Juce lik NI table od Laste kako sam se ukljucio do Hitne je vozio levom i svi su ga obilazili s desne strane i sto najgore od svega bi saobracajna i oni se prebace u desnu i predju par auta, upalili rotaciju reko sad kad ga sklone ma jok, stali posle nekog vremena u zaustavnu.

• Podržavam 1

pre 6 minuta, markommarko je napisao:

Automobile bi trebalo da prave kao Faradejev kavez da, kada uđeš, nemaš ništa, ni signal, ni internet. A ako želiš da telefoniraš onda da moraš glavu da isturiš kroz prozor 🙂

Ima ta fora s Meckom jos davno, imala svoj telefon.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1278 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Vest o poginulom motociklisti i komentari, sto je najgore nije jedini... 

Samo se iznerviram...

Screenshot_20250717_075046_Instagram.jpg

• Tužan 3

Znam da nije tema
Sinoc oko pola 11 na Ledinama udes motora i auta, Gs, po polozaju auta i ostecenju rekao bi da je Gs stigao od pozadi auto i udario u desni cosak, pitam policajca jel dobro, kaze da nije, trazio po netu i nisam nasao, na stranici moj Beograd ima objava al nista o stanju, ako neko zna nesto nek kaze.

• Svrati ponekad, 326 postova
  • Motocikl: Bmw R1150RT

Noviji ili stariji gs? Boja ili nesto.

Znam par ljudi sa Ledina sto voze gs pa da priupitam?

Ne znam, bio na zemlji, tamna boja, po ekranu bi rekao da je 1250.
Imao sam kameru ali nisam zeleo da snimam.

• Ne silazi, 2971 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Šture vesti:

"Motociklista star 29 godina teže je povređen sinoć oko 22.20 časova na okretnici autobuske linije 71 na Ledinama, na Novom Beogradu, i prevezen je u Kliničko-bolnički centar Zemun, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći."

• Sviđa mi se 1
  • Tužan 1

Idem jutros glavnim putem, biciklista izlazi iz neke firme isped mene na metar, sviram mu, on poceo da vristi kao sta hocu, pa jbt izlazis na glavni put s bicikom ispred auta, koliko bre narod prso pa to nije normalno.

• Drug član, 1078 postova
  • Motocikl: YZF R1

Ma nije prsao, nego je postao samoživ samo tako, kao da su sami na svijetu. Biciklisti i pješaci kao bez glave, sa stavom "mora mi stati"... Pješacima je hobi da idu trotoarom i kad dođu do pješakog samo smotaju pod 90 stepeni i pređu, bez ikakve najave. Mislim da je takvom ponašanju umnogome doprinijela i policija, jer najlakše se uštekati iza ćoška i hvatati "aha, nisi stao na pješački". Malo akcije i za pješake i bicikliste bi bilo potrebno sprovesti..

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

Jes da ima lezeci, isao sam 20 na sat al jbt ne mozes ispred auta. 

Biciklisti jesu učesnici u saobraćaju kao i svi ostali, ok je kad voze po sred trake, imaju pravo al ovako da se ubacis ispred auta tj da ne cekas da prodje. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1543 postova
  • Motocikl: SMC 300
2 hours ago, RankoBg87 said:

Idem jutros glavnim putem, biciklista izlazi iz neke firme isped mene na metar, sviram mu, on poceo da vristi kao sta hocu, pa jbt izlazis na glavni put s bicikom ispred auta, koliko bre narod prso pa to nije normalno.

Mozda se sinoc prepio, a inace u firmi vozi kamion. PA ga poslovodja vratio kuci kad ga je video. Al na biciklu. A ovaj mamuran usnio da vozi kamion, pa te grdi. Vise zbog tvoje bezbednosti. 😀

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V)
5 hours ago, RankoBg87 said:

Uzivo izgleda to drugacije, 

Mislim da malo preterujes :) Imas put 6 metara sirok, mogao si se ranije malo levo pomeriti za svaki slucaj, a i on je skroz uz ivicu skrenuo, nije te nesto ometao. Ali jesu kao muve bez glave biciklisti ali sta da im radis

Takve situacije se desavaju redovno, ili prikljucenja na put sa strane ili kada neko izlazi sa parkinga itd.. Nije lose pomeriti se levo i pustiti druge da se ukljuce, bez obzira sto imas prednost. Mene to nesto ne dotice, racunam na to uglavnom.

Promenio član Blackened
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• nekrunisani kralj moto cigana, 3256 postova
  • Motocikl: 4x4

U subotu se vraćam iz Sibnice oko 2 noću, idem ka Barajevu negde oko Slatine. Lagano oko ograničenja u svojoj traci i u susret traktor sa prikolicom, cisternom sa jednom džgiljavom desnom pozicijom. Srećom mrkli mrak pa sam video da nešto svetli u daljini.

Promenio član mrle

• Ne silazi, 2714 postova
  • Motocikl: Connect gy6 125

Iako si ti u pravu to se ipak desava svaki dan.

Pre par dana izadjem iz PA ka BNS ,riba krene u preticanje ,pravo u mene.Snimim je par metara pe branika,mala sitna stisla volan cilja pored mene.Pravo u makazice.Ja na skuteru oko 70km/h,blago kocnicu i pomeranje u desno do travnjaka.Gledam njen branik na pola metra od moje noge.Prozujala je ,ni osvrnu la se.I?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja