RankoBg87 6915 Napisano Maj 26, 2025 Ne silazi, 3119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Paaaa zato sto mene guraju tamo gde ne treba da budem, guraju me vise spolja kad treba da se uključim, moram da pazim na njihove pokrete i svata jos nesto a to dupliranje stvara jos veci guzvu. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1373 Napisano Maj 26, 2025 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda si u pravu. Nekada je ukljucenje na Gazelu, iz pravca J. Gagarina imalo jednu traku i ja sam se uvek pravio pametan i obilazio kolonu levom stranom i raspravljao se sa ljudima koji su istog stava kao i ti i kojima je smetalo to moje ponasanje. Onda su jednog dana docrtali jos jednu traku i to moje preticanje i pravljenje duple kolone odjednom vise nikom nije smetalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Maj 26, 2025 Ne silazi, 3119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je kad je to obeleženo, a drugo kad se namerno pravi dodatna traka. Po meni i to glup resenje, dva auta se ne mogu uključiti na gazelu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1373 Napisano Maj 26, 2025 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan pa naizmenicno se ukljucuju, rajfeslus...funkcionise bez ikakvog problema. Jeste da nije dozvoljeno ako nije nacrtano, to si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Maj 26, 2025 Ne silazi, 3119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mozda u normalnim zemljama, ovde to tesko, koliko god pokusao tako da radim ne prolazi. Bilo je u SAT-u to oko guzve i dzaba, koliko ljudi gleda sat, To pravilo i svasta nesto me je učio instruktor kad sam polagao za B. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12555 Napisano Maj 26, 2025 Ne silazi, 2957 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravite me ako gresim.Beli kombi,valjda Doblo,ima obrnuti trougao.Znaci mora da prousti auto iz kojeg se snima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Maj 26, 2025 Ne silazi, 3119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, cezarpa je napisao: Ispravite me ako gresim.Beli kombi,valjda Doblo,ima obrnuti trougao.Znaci mora da prousti auto iz kojeg se snima? Ako misliš na moj video. Da, ima trougao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
electronizer 28 Napisano Maj 27, 2025 U prolazu, 10 postova Lokacija: BG Motocikl: F 800 GS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, ske je napisao: @RankoBg87A zasto te nervira kad prave drugu kolonu? ima dovoljnu sirinu za dve kolone dovoljnu sirinu jedva, problem je na spajanju tj ukljucenja na AP gde nema sirine za 2 kolone i samo se pravi cep koji usporava sve. Isto se radi iz J.Gagarina na penjanju za most preko ade, ukljucenja na autokomandu i verujem brda drugih lokacija. Guranjem, trpanjem i preskakanjem se samo prave jos vece guzve, a u slucaju hitnih sluzbi nije ni omogucen bezbedan prolaz. Saobracajna kultura je na apsolutnom dnu, svaki zastoj na AP odma se prelazi u zaustavnu traku. Mozemo o ovome da pisemo do sutra... 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Maj 27, 2025 Ne silazi, 3119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tako je al to izgleda mnogi ne kontaju, to sto se guraju samo prave probleme sebi i drugima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1373 Napisano Maj 27, 2025 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan U idealnim uslovima je tako. Ali, dok jedna gospodja ceka da se ukljuci na Gazelu, za sta joj treba 300 metara slobodnog prostora, kolona iza nje se otegne do M. Milankovica. Ako to udvojavanje kolona nije dobro, zasto su docrtali jos jednu traku na penjanju na Gazelu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 942 Napisano Maj 27, 2025 Zainteresovan, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bi morali da fizički proširuju Gazelu ili prave novu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8879 Napisano Maj 27, 2025 -, 1904 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, electronizer said: svaki zastoj na AP odma se prelazi u zaustavnu traku. Mozemo o ovome da pisemo do sutra... Ja uopste ne vidim svrhu zaustavne kroz grad i isto tako odmah ulecem u nju cim se stvori zaostoj ili kolona koja se krece ispod 60 na sat... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 942 Napisano Maj 27, 2025 Zainteresovan, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako pričamo o nekadašnjem auto-putu, a sada moto-putu kroz Beograd, evo gde je dozvoljeno voziti zaustavnom: od petlje Bežanijska kosa do petlja Tošin Bunar (i u drugom smeru) od petlje Tošin Bunar do petlje Geneks (i u drugom smeru) od petlje Geneks do petlje Arena (i u drugom smeru) od petlje Arena do petlje Sava Centar ((i u drugom smeru) od petlje Autokomanda do petlje Dušanovac od petlje Dušanovac do petlje Medaković petlje na Autokomandi do petlje Hitna Pomoć 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12470 Napisano Maj 28, 2025 4_tocka_i_karoserija, 2370 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, ser je napisao: Ja uopste ne vidim svrhu zaustavne kroz grad i isto tako odmah ulecem u nju cim se stvori zaostoj ili kolona koja se krece ispod 60 na sat... Kad bismo imali disciplinu nemačkih vozača koji prave kolone tako da između ima prostora za hitne službe i sl, ja bih ovo podržao. Ovako, ja bih za ovo ponašanje hapsio jer je samo još jedan od mnogih dodataka na postojeći haos Pre 20 sati, ske je napisao: Ako to udvojavanje kolona nije dobro, zasto su docrtali jos jednu traku na penjanju na Gazelu? Ajde reci da misliš da su generalno saobraćajna rešenja ove vlasti urađena po nekim naučno-tehničkim standardima i u skladu sa realnim stanjem na terenu????? P.S. ja srećom ne vozim svakodnevno po Bg, ali kakvi god da su propisi (zakoni) i rešenja, možda neki i dobri, uvek će se naći tumači "to ne važi za mene", i sve džaba. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8879 Napisano Maj 28, 2025 -, 1904 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zaludan said: Kad bismo imali disciplinu nemačkih vozača koji prave kolone tako da između ima prostora za hitne službe i sl, ja bih ovo podržao. Ovako, ja bih za ovo ponašanje hapsio jer je samo još jedan od mnogih dodataka na postojeći haos Sta trazi hitna sluzba u zaustavnoj traci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Maj 28, 2025 Ne silazi, 3119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Prolaz. Da su vozači normalni onda bi pravili prolaz da hitna ide po liniji. Jedna velika glupost u zakonu, pravilniku, Da hitna ne moze zutom trakom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12470 Napisano Maj 28, 2025 4_tocka_i_karoserija, 2370 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, ser je napisao: Sta trazi hitna sluzba u zaustavnoj traci? Ček, ti voziš zaustavnom trakom jer nećeš da voziš u gužvi, u koloni, a pitaš šta će hitna tu?? Prešao igricu. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8879 Napisano Maj 28, 2025 (promenjeno) -, 1904 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ma koji prolaz traze u zaustavnoj, svaki dan ih gledam kako se zavlace i provlace po zaustavnoj i tako se zaglavljuju i prave jos veci haos. Umesto da lepo i bez problema voze izmedju vozne i preticajne, svako se pomeri pk 10-15cm, autobus prodje bez problema... Sto i jeste pravilno, al ga 90% njih ne postuje i pravi prekrsaj koji i ja vec pravim. Za zutu se apsolutno slazem, cak i smatram da zuta traka treba da ima funkciju samo u spicu (kao npr u Jurija G ili Despota S). Tj kad bolje razmislim i zuta je problem i treba je skroz ukinuti (kao i zaustavnu na autoputu/motoputu kroz grad). Zuta je bila ok pre 30god, sad kad imas desno skretanje na svakih 100m samo problem pravi Promenio Maj 28, 2025 član ser 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Maj 30, 2025 Ne silazi, 3119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zuta je ok kao na par mesta u gradu, od toliko do toliko je za gradski prevoz. Ovako kad izlaze iz ulice me bas nervira, gde se koji djavo guras, par sekundi ti treba da se uključis, iza mene nema nikog, vidi se sve ko na dlanu. Ovaj sa kliom je bio iza mene, obisao me, usporio i samo stao pa upalio sva 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Jun 1, 2025 Ne silazi, 3119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 4. 2025. at 22:04, ske je napisao: @RankoBg87Kako je regulisana ova raskrsnica? Eno stavili znak STOP iz Ostružnice, bas da vidim koliko ce da traje i ko ce da postuje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22845 Napisano Jun 7, 2025 Integrisan, 7280 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Debilcine koje imaju svadbu ulaze iz sporedne na glavni put i ne jebu zivu silu, zena koci oni i dalje izlecu na glavni put. Jebem im mamu debilsku. Aaaa jos koja godina ili sam na robiji ili ce me neko ubiti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10649 Napisano Jun 7, 2025 nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Motorcyclist je napisao: Debilcine koje imaju svadbu ulaze iz sporedne na glavni put i ne jebu zivu silu, zena koci oni i dalje izlecu na glavni put. Jebem im mamu debilsku. Aaaa jos koja godina ili sam na robiji ili ce me neko ubiti. Ne znam, uvek se svadbena povorka propuštala, i sahrana... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22845 Napisano Jun 7, 2025 Integrisan, 7280 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, mrle said: Ne znam, uvek se svadbena povorka propuštala, i sahrana... Sahrane ne setaju po selima vec 15+ godina, to je nekada bio obicaj. Sada vec u vecini normalnih sela postoji kapela na groblju. Da je selo pa da propustim svadbu, neko u gradu izleteo jedan, pa onda i drugi, bez ikakve gestikulacije... a iza nas kolona i svira nam zasto stojimo na putu sa pravom prvenstva... Dosta mi je bre vise bahatosti i nepostovanja propisa i zakona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1373 Napisano Jun 7, 2025 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto @mrlerece, neki propisi i zakoni nisu napisani, ali moraju da se postuju, recimo svadba i sahrana... A to sto debili sviraju, pa nek sviraju, uz svatove idu i sirene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22845 Napisano Jun 7, 2025 Integrisan, 7280 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Blago si ga meni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...