vucko23 1820 Napisano Ponedeljak u 07:26 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, markommarko je napisao: Grupa morona parkirala automobile u desnoj traci na Bulevaru heroja sa Košara (pre Mosta na Adi) kako bi gledala kako nešto gori ili šta god da se dešavalo... Baš sam to komentarisao sa prijateljima ovog vikenda. Prvo u subotu oko 10:20 ujutru čujem škripanje guma i urlanje agregata, reko ma nema šanse da je sa autoputa, tu obično prozuje, kad se setih da je neko mnogo pametan na mestu starog buvljaka napravio poligon za drift shows. Juče isto prošao mostom na Adi i video kolonu parkiranih automobila i zatvoreno uključenje na most iz ulice Antifašističke borbe. Nemam ništa protiv događaja ove vrste, ali da se premeste van naseljenog mesta, makar izvan urbane sredine u čijoj neposrednoj blizini obitava više desetina hiljada ljudi. Odrastao sam u kraju pored autoputa i nikada mi nije smetalo kada prozuji neko sa otvorenim topovima, volim automobile, volim motore, ali ovo je celodnevna tarapana i verujem da ljudima čiji prozori gledaju na buvljak uopšte nije prijatno. Nisam se uopšte udubljivao koja je pozadina ovoga i ko je organizator, ali sama činjenica da se blokira jedna od tri trake na mostu što direktno utiče na bezbednost saobraćaja, zatvaranje jednog od uključenja na most, organizovanje takvog događaja na toj lokaciji i kao šlag na tortu dekoracije u vidu čadora ,po modelu dobro nam poznatog parka pored Starog dvora, govori više od 1000 reči. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4192 Napisano Ponedeljak u 08:24 Drug član, 2281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shomsi je napisao: @RankoBg87 jel mi se cini ili su tu i menjali prednost? cas je bilo iz pravca ostruznice cas od sremcice ja svakako tu usporavam odakle god nailazim Da izvines tu se ne zna ko koga, kako kome dune tako bude, stave znak, bude 10 dana i neko ga skloni, sad stoji na putu iscrtano stop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 329 Napisano Ponedeljak u 09:38 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Alexandra995 je napisao: Stali ljudi da gledaju drift trku. Au, kakvi retardi, ja mislio nešto gori. I to se dešava redovno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5104 Napisano Ponedeljak u 09:43 Drug član, 1270 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, markommarko je napisao: Au, kakvi retardi, ja mislio nešto gori. I to se dešava redovno? Ranije je bilo na Ada Huji, od skoro opet Beograd, takođe i Bijeljina, najčešće voze u Čačku. Slažem se da treba da bude negde van grada, možda je nama koji pratimo ovaj sport zanimljivo, ali komšijama sigurno nije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 329 Napisano Ponedeljak u 09:43 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vucko23 je napisao: Nisam se uopšte udubljivao koja je pozadina ovoga i ko je organizator, ali sama činjenica da se blokira jedna od tri trake na mostu što direktno utiče na Ne vidi se to na ovom snimku, ali traka nije uopšte bila obeležena da je blokirana. Igrom slučaja je to na sredini mosta, pa ljudi imaju vremena da pređu u srednju. Kakvi likovi, ccc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 6764 Napisano Ponedeljak u 10:44 Drug član, 1512 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne prijavite saobracajnoj. Opet se iscudjavate, a niko da prijavi. A saobracajci jedva cekaju da pisu kazne. Zaustavis se negde na bezbedno, ma na kafu kad svratis, prijavis. Ako te bas interesuje dal ce biti nesto, obrnes krug, pogledas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 329 Napisano Ponedeljak u 13:48 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, i iskreno nije mi to palo na pamet. Eto koliko poverenja imam i u policiju i u državu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11667 Napisano Ponedeljak u 13:50 Ne silazi, 2544 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan 120km/h preko mosta? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 6764 Napisano Ponedeljak u 13:51 Drug član, 1512 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, cezarpa said: 120km/h preko mosta? to je u miljama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1213 Napisano Ponedeljak u 19:43 Zainteresovan, 467 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi ne preterujte. Nasa brzina i buka nasih motora je u redu, a drift dva puta godisnje nije. I zamisli, stali u desnu traku, od moguce tri. A skoro svaki vikend utakmice na autokomandi i tad parkirani kojekuda ne smetaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 329 Napisano Ponedeljak u 20:06 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti čast ako misliš da je u redu kako su se parkirali. Bravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10235 Napisano Utorak u 08:18 4_tocka_i_karoserija, 2101 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Bor-i-slave je napisao: Pa sto ne prijavite saobracajnoj. Opet se iscudjavate, a niko da prijavi. A saobracajci jedva cekaju da pisu kazne. Evo dva primera zašto ja ne prijavljujem nikad i ništa... 1. prilazim raskrsnici, imam zeleno, hoću levo, usporavam, "šesto čulo" mi javlja da će kreten da prođe na crveno što se i dešava, kočim, legnem na sirenu Sve to na očigled pandura marsovca naslonjenog na neki stub, sa telefonom u rukama - ja mahnem prema njemu, pokažem na kretena, pandur slegne ramenima i spusti pogled na telefon. 2. ibarska magistrala, kod mene. Kreten iz pravca Lazarevca hoće da skrene levo na parking Matijevića preko pune linije. Iz suprotnog pravca je gužva, on staje da prođe kolona i tako pravi jedan omanji kolaps iz pravca Lazarevca. Panduri sede u kolima odmah pored, gledaju direktno u njega, i ne reaguju. Obe ove situacije su ozbiljni prekršaji, za oduzimanje dozvole i solidne novčane kazne, a kako nije u pitanju snimak brzine ili sl, ima čak i potencijalnog prostora za dogovor, ali verovatno su već bili odradili norme za dan, i zabole ih... Ja ne znam odakle tebi taj utisak da oni jedva čekaju da nekog kazne, ja ovakvih primera imam koliko hoćeš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4192 Napisano Utorak u 09:06 Drug član, 2281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Oni da hoce da rade, svaki dan bi imamo posla za svakog saobracajca. Krenuti od svetala, pojasa, telefona pa tek onda brzina. Brzina nije toliko strasna kad se prati saobraćaj, problem je gledanje u telefon, ne prati se saobraćaj. Pisao sam vise puta, za se gde se staje kad je stop, linija kod znaka, pre pesackog ako ga ima, linija preglednosti pa tek onda moze da se gleda dalje a svi odmah pola haubu na ulicu, na trougao niko ne staje. Kad se te neke stvari dovedu u red onda moze da se prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 6764 Napisano Utorak u 09:15 (promenjeno) Drug član, 1512 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam kako vi, pogotovo Zaludan zeli i misli da zivi u uredjenoj drzavi, ne zeli da se ponasa kao gradjanin iste. I uvek govoris da treba dati sve od sebe, ici na proteste, itd. E pa ovo je najmanje sto mozes dati od sebe. Znas da mozes da prijavis i saobracajca nacelniku. Ranko ja nisam stekao utisak da ne kaznjavaju. Kaznjavaju oni, doduse tu je Zaludni u pravu, one koje najmanje treba, ali to nas ne opravdava da ne ucinimo nesto, sto je u biti jedne uredjene drzave. I na kraju, ove situacije nisu za poredjenje. Jedno je sto ti nekom klimnes glavom, a drugo je kad sluzbenik zavede prijavu. A ja verujem da retko , koji nece zavesti prijavu. Ukoliko nije za nekog posebnog, a u vecini slucajeva nije... Izgleda da smo svi pomalo caciji. Da budem jasan. Radimo nesto zabranjeno sve dok nama odgovara. A nesto nam drugo bode oci i ide na zivce. Promenio Utorak u 09:17 član Bor-i-slave 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5158 Napisano Utorak u 17:43 Drug član, 531 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da pojas ugrozava , brzina ne, jerbo smo mi nebeski vozaci. Bre Ranko procitaj ponovo post pa razmisli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1213 Napisano Utorak u 18:23 Zainteresovan, 467 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, markommarko said: Svaka ti čast ako misliš da je u redu kako su se parkirali. Bravo Daleko od toga da mislim da je u redu, ali kakvih parkiranja ima u gradu ovo uopste nije strasno. Vrlo je retko a i ima dovoljno prostora da se pored njih neometano prodje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 494 Napisano Utorak u 19:13 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Da li je iko ikada cuo da je neko kaznjen za oduzimanje prednosti, osim kada dodje do udesa pa bude proglasen krivim? Znam ljude koji su kaznjeni za 5kmh preko ogranicenja, al za najopasniji od svih prekrsaja ne znam da li uopste postoji kazna? 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8037 Napisano Utorak u 19:19 -, 1807 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako te nije udario, nisi mu oduzeo prednost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4192 Napisano Utorak u 19:24 Drug član, 2281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li sam ovo kacio u ovoj ili nekoj drugoj temi. Ovo je ono sto sam gore napisao, ne postuje se ono glavno, ovde je takav pravac i pregledno da je stao dva metra pre sve bi video a ne ovo sti je uradio i ovo je ono sto meni smeta i sto 90% njih radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11667 Napisano Utorak u 19:44 Ne silazi, 2544 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo vidjam svaki dan.Svaki put im spomenem familiju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 329 Napisano Utorak u 20:10 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Djeronimo je napisao: Da li je iko ikada cuo da je neko kaznjen za oduzimanje prednosti, osim kada dodje do udesa pa bude proglasen krivim? Znam ljude koji su kaznjeni za 5kmh preko ogranicenja, al za najopasniji od svih prekrsaja ne znam da li uopste postoji kazna? Negde sam čitao, pa uzmi sa rezervom, da ako ti oduzme prednost i ti padneš, možeš da ga prijaviš policiji (ako zapamtiš tablice, imaš kamericu ili sl) i da će taj snositi posledice. Ako ne padneš, nego te samo iscima, mislim da za to nema kazne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 228 Napisano Utorak u 20:32 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, RankoBg87 je napisao: Krenuti od svetala, pojasa, telefona pa tek onda brzina. Brzina nije toliko strasna kad se prati saobraćaj, problem je gledanje u telefon, ne prati se saobraćaj. Dnevna svetla su besmislena stvar. Brzina možda do nekih 10kmh nije problem zbog unapređenih karakteristika vozila inače jeste problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4192 Napisano Utorak u 20:51 Drug član, 2281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Kkovic je napisao: Dnevna svetla su besmislena stvar. Brzina možda do nekih 10kmh nije problem zbog unapređenih karakteristika vozila inače jeste problem. Nema nista gore od dnevnih kad je mrak ujutru a pozadi nista ne sija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10235 Napisano pre 22 sati 4_tocka_i_karoserija, 2101 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @Bor-i-slave pa vidi, ne prijavljujem jer kod nas definitivno riba smrdi od glave. Svašta sam ja nešto pokušavao u ovoj zemlji "na sitno", i poslednjih 13 godina postepeno potpuno digao ruke. Nekažnjivost i nepostojanje odgovornosti državnih službenika svake fele je postao osnovni princip funkcionisanja države, a svako poznanstvo (vezano ili ne sa partijom) prenosi imunitet. Vrlo bukvalno sam digao ruke od toga "na sitno" dok god većina glasa za ovog što bi da oslobađa njegove partijske bebzbol igrače jer su neki drugi oslobođeni... Da, da, valjda će na nekim sledećim izborima biti drugačije, i ja sam siguran da će svaka uhlebljena uštva preko noći početi drugačije da se ponaša jer će se plašiti da je ostala bez zaštite. Tad možemo da pričamo o prijavljivanju za svaku sitnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10235 Napisano pre 22 sati 4_tocka_i_karoserija, 2101 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Kkovic je napisao: Dnevna svetla su besmislena stvar. Pa, kao propis, možemo da se složimo, ali, kad većina ipak ima upaljena neka dnevna svetla, oni bez svetala postaju jako opasni jer su teže uočljivi. Pre 16 sati, RankoBg87 je napisao: Nema nista gore od dnevnih kad je mrak ujutru a pozadi nista ne sija. Još jedan od primera nerada policije - ovo bi trebalo da ima tretman vožnje noću bez svetala što je ozbiljan prekršaj, ali bože moj... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...