Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• 4_tocka_i_karoserija, 2053 postova
  • Motocikl: -
Pre 16 sati, cezarpa je napisao:

Jutros mi jedna na njeno crveno

Sinoć, oko ponoći, stojim na semaforu Birčaninova-Kneza Miloša, ispred mene žuta Panda, oboje idemo levo, prema Mostaru.

Pali se zeleno, krećemo, sledeća raskrsnica (ne znam kako se zove ulica) nas čeka crveno, kočim, stajem, Panda prolazi kroz crveno bez usporavanja!!!???

Bukvalno otvorenih usta blenem za njom (ženski rod je od Pande, nisam video vozača).

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Misbehave Responsibly, 1689 postova
  • Motocikl: FZ6S
On 3/14/2025 at 7:39 PM, Satelis said:

Jučerašnji dan može se zabeležiti kao drugi rodjendan, za malo da izginem.

....

Da, ovo treba s'vremena na vreme zanavljati kao poruku zbog ljudi novih u ovoj pasiji.

Hvatao me je i biblijski potop na drumu bar dva puta ali ništa nije tako opasno kao ti iznenadni bočni udari vetra. Čak i natovaren motocikl sa saputnikom vetar u trenu pomeri bočno i za više od pola metra.

Nadvožnjaci kroz planinski kraj, useci u reljefu i sl. kao i gola ravnica su najkritičniji. Položaj motocikla u traci u takvim situacijama kao i prilagođena (smanjena) brzina su najvažniji.

• Ne silazi, 2246 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0
Pre 3 sati, zaludan je napisao:

Sinoć, oko ponoći, stojim na semaforu Birčaninova-Kneza Miloša, ispred mene žuta Panda, oboje idemo levo, prema Mostaru.

Pali se zeleno, krećemo, sledeća raskrsnica (ne znam kako se zove ulica) nas čeka crveno, kočim, stajem, Panda prolazi kroz crveno bez usporavanja!!!???

Bukvalno otvorenih usta blenem za njom (ženski rod je od Pande, nisam video vozača).

Odseče me bre..ja juče prošao,pošto sam se muvao po BG-u(žuta Panda)...kad ukapiram da je bilo oko ponoći.Idi bre Zaludan...znam da nigde nije bilo proslaka kroz crveno.

• Haha 1

• 4_tocka_i_karoserija, 2053 postova
  • Motocikl: -
pre 18 minuta, Žaksi je napisao:

Odseče me bre..ja juče prošao,pošto sam se muvao po BG-u(žuta Panda)...kad ukapiram da je bilo oko ponoći.Idi bre Zaludan...znam da nigde nije bilo proslaka kroz crveno.

Ne znam ja ko je.

Ja lepo kažem da nisam video vozača 

:lol:

• Haha 1

• U prolazu, 17 postova
  • Motocikl: Sv650

Moje iskustvo sa punjenjem gaća u punoj brzini, verovatno se nikom nikad neće desiti ali voleo bih da ga podelim. 

Lep letnji dan, pusta magistrala nailazim da preteknem retkog vozača ispred. Medjutim, on se neda. Ne udari mi na ego i ja ga pustim da krči put predamnom. Lepo smo obojica nagazili, da bi u jednom trenutku lik uspeo da kovitlacom vazduha koji se pravi iza njega izvuče iz nekog žbunja onaj heljumski balon u obliku neke životinje koja natrčava ispred mene...  U momentu sam se pomirio sa  sudbinom i samo pustio gas. Bez kočenja. Udaram pa šta bude. Kakvo olakšanje kad sam video balon iza sebe kako skakuće po putu. Kakva moša.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja