cezarpa 10986 Napisano Septembar 12 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan To znaci da smo losi u svakom pogledu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5998 Napisano Septembar 12 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cezarpa je napisao: To znaci da smo losi u svakom pogledu. Gde losi,sve Sumaheri "ja znam,ja umem,da vidis kako ja to....." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10986 Napisano Septembar 12 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Najaci su kad daju sva 4 i stanu na sred puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5998 Napisano Septembar 12 (promenjeno) Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Bar je parkiran,ne krece se,nema neke opasnosti da predje u moju traku ili slicno Promenio Septembar 12 član ivica744 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Septembar 12 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ivica744 said: Gde losi,sve Sumaheri "ja znam,ja umem,da vidis kako ja to....." A tek bolje vozim kad popijem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 356 Napisano Septembar 12 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, BaneZ je napisao: Pre par sati došao iz Cg Ja sam u Cg, 2 puta u par dana idu na mene, jednom autobus sa Bg tablama i jednom kamion sa Pg tablama... Toliko usli u moju traku u krivini da sam sa pola auta bio van asfalta, sreca na mestu gde ima to malo prostora. Kamion prosao na max 5 cm od mene, oladio sam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7729 Napisano Septembar 20 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ogradjujem se odma da nije u skladu sa imenom teme, ali je tematika tu negde. Kaže učiteljica nije ni videla da prelazi ulicu, razmišlja šta da radi za kontrolni. Slatko me nasmejala... Oprez oko škole svakako. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 27 Napisano Septembar 20 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan Voziš 30 na sat. Mislite na decu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Septembar 20 Drug član, 2295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je bljuc ali vest koja spada u ovaj deo...ja sam sa detetom u rukama za malo nastradao na isti način samo na trotoaru. Moron je buljio u telefon u punoj brzini na električnoj bicikli...jedva se zaustavio i samo je nastavio dalje bez reči. DOSTAVLJAČ HRANE UDARIO DECU (6) NA PEŠAČKOM! Mališani u grupi išli u posetu muzeju, dvoje njih povređeno! WWW.BLIC.RS Danas se na uglu Ulice Vase Čarapića i Dostitejeve dogodio incident, kada je dostavljač hrane na pešačkom prelazu udario dvoje dece. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15385 Napisano Septembar 20 Ne silazi, 1162 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bar 90% biciklista živi u ubeđenju da za njih saobraćajna pravila ne važe. U smislu da treba rukom da dâ znak gde skreće, da ne prolazi kroz crveno svetlo, da ne vozi alkoholisan ili drogiran. Za ovo poslednje bih pojačao kontrolu na maksimum a rezultati ne bi izostali. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 212 Napisano Septembar 20 (promenjeno) Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Due said: Bar 90% biciklista živi u ubeđenju da za njih saobraćajna pravila ne važe. U smislu da treba rukom da dâ znak gde skreće, da ne prolazi kroz crveno svetlo, da ne vozi alkoholisan ili drogiran. Za ovo poslednje bih pojačao kontrolu na maksimum a rezultati ne bi izostali. Preivse puta sam videla bicikliste koji samo prolete kroz crveno, a i par njih koji gledajuci u telefon se zalepe u dupe automobila koji je stao ispred njih Promenio Septembar 20 član PetraBG 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8452 Napisano Septembar 20 nekrunisani kralj moto cigana, 3184 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan I bicikl se gura preko pešačkog. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Septembar 20 Drug član, 2295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ono što je jaaako loše jeste što cela ta priča sa tim sistemima isporuka tipa Wolt, glovo i td su apsolutno neregulisane. Ti ljudi nemaju u velikom broju plaćene doprinose, nemaju zdravstvena osiguranja..kad ih neko obori ili se povrede na radnom mestu odlaze u UC i vode se kao nezaposleni. Još gore je što njihov poslodavac nema nikakvu odgovornost…Čak postoji stimulacija ako koristiš “ekološki” način dostave. Neverovatna kaubojština… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12484 Napisano Septembar 20 Ne silazi, 7293 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg hoće ljudi da im se donese vruća pljeskavica i hladna CocaCola a da se ne maknu sa kauča. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 80 Napisano Septembar 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Dostave svuda postoje. Biciklisticki saobracaj je svuda regulisan. Sad sto su Pakistanci i Indusi doneli svoj nacin saobracja je drugo pitanje. Zasto je ovde svaki veliki biznis zasticen? Promenio Septembar 21 član kick88 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15666 Napisano Septembar 21 Integrisan, 9282 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zato što se vrednuju neke druge vrednosti, In je sve što je nakaradno, prednjači. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Septembar 21 Drug član, 2295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, kick88 je napisao: Dostave svuda postoje. Biciklisticki saobracaj je svuda regulisan. Sad sto su Pakistanci i Indusi doneli svoj nacin saobracja je drugo pitanje. Zasto je ovde svaki veliki biznis zasticen? Nemoj izvrtati...to rade naši go..ri koji nemaju osnovnu kulturu. Ovi drugi su ušli na tržište u poslednjih 12 meseci. Naši su od početka problem...ne kažem za sve jer i jedan deo mog društva radi u toj dostavi, ljudi zabezeknuti šta vide i kako se ponašaju dostavljači na ulicama. Svaki dan imam bliske susrete sa njima na dva točka...dođe mi prosto da ih skinem sa tog skutera/bicikle pa olupam kacigu o njih. Voze nebezbedno, bulje u telefone u sred vožnje a kad skrenu pogled sa telefona zveraju okolo ne bi li našli natpis ulice, pravila i propise ne da ne poštuju nego...ćao! Do duše nije problem sa pravilima i propisima već sa tim što ugrožavaju druge vozače svojim svesnim ponašanjem u saobraćaju o pešacima da ne govorim obzirom na vest iznad. Sad zamisli roditelje te nesretne dece...šta misliš da će sledeći put kad naiđu na nekog na dva točka imati pardona? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 611 Napisano Septembar 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan I ja ću malo skrenuti sa teme, ali biciklisti u saobraćaju ... Kao što sam već spomenuo, OOOOgromna većina vozača bicikala uopšte nije upoznata sa pravilima u saobraćaju koji se tiču bicikala. Pogotovo oko prednosti na prelazima i ukrštanjima sa kolovoznim trakama. O vožnji po trotoaru i da ne govorim. I ubeđeni su da su u pravu a u potpunosti je suprotno. Zakon o saobraćaju za bicikliste u Srbiji | BikeGremlin RS BICIKL.BIKEGREMLIN.COM Objašnjenje stvari bitnih za bicikliste u srpskom zakonu o bezbednosti saobraćaja. Mora li kaciga? Mora li fluorescentni prsluk? Ponašanje u saobraćaju - i sl. Promenio Septembar 21 član Vandrokaš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Septembar 21 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1431 Napisano Septembar 21 Drug član, 559 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Bojan82 je napisao: Fotomontaža, nije BMW. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6574 Napisano Septembar 21 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Biciklisti, trotinetaši...pa i pešaci, nikako da shvate da i za njih važe pravila saobraćaja. Štono rekoše 'nomad...ja bi bre uveo da se polaže za pešake, a sve sa točkovima obavezno da se poseduje bar nešto na foru PSP (znam da taj format sad ne postoji). Naravno do to nije nikakva garancija, ali ako se dodgodi nešto, da ne bude, nisam znao.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 794 Napisano Septembar 21 Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Glovo, Wolt, Cargo, bolje da ne komentarišem način poslovanja. Bruka i sramota. Ali da može da se zaradi, može, i to baš fino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 80 Napisano Septembar 22 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, pronto je napisao: Biciklisti, trotinetaši...pa i pešaci, nikako da shvate da i za njih važe pravila saobraćaja. Štono rekoše 'nomad...ja bi bre uveo da se polaže za pešake Ovo je tacno. Pesaci nemaju predstavu da pored njih jos neko treba da koristi isti prostor. Pesake treba cesce testirati na drogu i alkohol. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8452 Napisano Septembar 22 nekrunisani kralj moto cigana, 3184 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, kick88 je napisao: Ovo je tacno. Pesaci nemaju predstavu da pored njih jos neko treba da koristi isti prostor. Pesake treba cesce testirati na drogu i alkohol. Testirati ih na Bensedin, Bromazepan... Mislim da je 50% ljudi od ranog jutra na nekim tabletama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6574 Napisano Septembar 22 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Dok je samo to, dobro je. Kad se preseče sa rakijom i pivom, onda bude veselo. Potrošnja energetskih napitaka je u drastičnom porastu....a u urgentni centar sve češće dolaze mladi ljudi sa neurološkim i srčanim tegobama, koji često odmah istu noć idu pod nož. Potpuni nedostatak reda, discipline, elementarnih zdravih navika, ishrane. Koliko čovek može da bude neprijatelj sebi, onda ni ne čudi što prema drugima ne ume da bude drugačiji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...