john314 619 Napisano Septembar 6 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Banat je depresivan zato volim da landaram po šumama i gorama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8367 Napisano Septembar 6 4_tocka_i_karoserija, 1867 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, john314 je napisao: Kad sednem na motor uopste mi nije vazno kd cu stici... Isto razmišljam, samo drugačije formulišem - ako moram da žurim, ne idem (Doduše ne vozim motor, ali eto) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1407 Napisano Septembar 6 Drug član, 554 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ja ispadoh neki manijak ovde. Kad se vozim Jadranskom, ja sam glavna opasnost na putu. Ne zato što jurcam, čak vozim i sporo, nego zato što gledam na sve strane osim na put. Jebi ga, kad je lijepo. Isto je i kad vozim Alpe, i lokalne puteve od Hrvatske do Francuske. Volim da blejim okolo i upijam pejzaže. Ali, kad mora da se stigne na cilj, onda se vozi preko ograničenja, ako treba i bez pauze, i to uštedi vremena. Ko misli da nije tako, slobodno vozite kako vi mislite da treba. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1394 Napisano Septembar 6 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, admiki je napisao: Kad se vozim Jadranskom, ja sam glavna opasnost na putu. Ne zato što jurcam, čak vozim i sporo, nego zato što gledam na sve strane osim na put. Jebi ga, kad je lijepo. Ovo je tocno moj zakljucak i objasnjenje zasto cesto vidim auta BIH tabli po magistrali (potez Makarska-Drvenik) zvirlaju livo desno...lipo je. Zato se uopce ne ljutim, razumin kako je. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12452 Napisano Septembar 6 Ne silazi, 7278 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam danas 30 u zoni škole, 14:20, 4 automobila me preteklo preko pune jedan za drugim a od znaka do znaka ima tipa 100 metra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8286 Napisano Septembar 6 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa tad je nastava u toku, nema dece na ulici, znači ne važi 30. Sta ti dečko radiš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12452 Napisano Septembar 6 Ne silazi, 7278 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, jeste. Od 7 do 21 važi, pa čak i vikendima i tokom raspusta. Znam da se šališ, samo konstatujem apsolutno ludilo u saobraćaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8286 Napisano Septembar 6 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Blaga je to reč... Evo par dana u Grčkoj, čak i maloumni Grci kakvi jesu, voze normalnije od nas. Juče me isterao s puta Mondeo NS table, dok je hteo da pretekne neki pikap, a danas na magistrali m, ograničenje 80knh, dupla puna, BG table čovek vrti da se okrene, napred nazad... na 50m bukvalno se vidi, proširenje i neki vidikovac.. Izredjasmo se dok ga ne okrenu bajica... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Septembar 6 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za ostale gradove kako je, Bgd je prs'o, načisto... Ko izmisli pametne telefone, treba ga u ludnicu ! Ne postoji vozač u špicu koji ne bleji u telefon, čak i u sporoj vožnji...gledam u busu (paralelno sa njim) 99% bleje u telefon, jedino vozač ga koristi za razgovor... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 65 Napisano Septembar 7 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Vec godinama se pitam kako nema vise poginulih u saobracaju posebno sad za vikend kad je pola pijanih, a pola drogiranih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8367 Napisano Septembar 8 4_tocka_i_karoserija, 1867 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 9. 2024. at 0:02, Blaza je napisao: Ne znam za ostale gradove kako je, Bgd je prs'o, načisto... Ko izmisli pametne telefone, treba ga u ludnicu ! Ne postoji vozač u špicu koji ne bleji u telefon, čak i u sporoj vožnji...gledam u busu (paralelno sa njim) 99% bleje u telefon, jedino vozač ga koristi za razgovor... I panduri, i panduri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Septembar 8 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/2/2024 at 3:37 PM, Blackened said: Ali zasto bi vozio samo 10kmh preko ogranicenja na autoputu, mozes 40kmh bez bodova. ili bar 20kmh do prve kazne od 5000din. Koju je bas mala sanse da te uhvate. Autoput je bas bezbedan za vece brzine, kada bi svuda kao u Nemackoj, dosta razumna ogranicenja svuda, i delovi gde mozes koliko mislis da je bezbedno za trenutne uslove. Da li si vidjao mrtve zivotinje po autoputu ili delove vozila, robu... da ne nabrajam dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Septembar 8 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan https://nova.rs/vesti/hronika/vozac-automobila-pistoljem-pretio-motociklisti-haos-usred-beograda-posvadjali-se-oko-smera-kretanja-foto/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 207 Napisano Septembar 8 Svrati ponekad, 124 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, Dule Sebeški said: https://nova.rs/vesti/hronika/vozac-automobila-pistoljem-pretio-motociklisti-haos-usred-beograda-posvadjali-se-oko-smera-kretanja-foto/ Zbog ovoga mi je krivo što nemamo zakon o oružju kao npr SAD. Ovakvo govno da ubiješ i da ne trepneš i to sve jer ugrozio bezbenost tebe i drugih. A što je najgore, ovaj će već za 5 dana biti nazad u saobraćaju, ali sa 2 pištolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10960 Napisano Septembar 8 Ne silazi, 2187 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj u automobilu je prvi potegao pistolj,tako da dzabe ti zakon o oruzju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8651 Napisano Septembar 8 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nije dzabe,bar bi imao neku šansu. Sinoć pustara,nigde nikog osim mene,koji idem s posla( jedan posle ponoći)i tri lika u mraku koji se ponašaju vidno agresivno,a jedan vrti neku nožekanju.Flaše pića u rukama.I ja tu treba da prodjem,u cvetu mladosti ovakoDrugog puta nemam. Znači ja jbg ne smem da nosim ništa,što sam civilizovan i miran(jer se plašim policije i pretresa) a majmuni kojima je zatvor dika i prilika idu naoružani sa koječime. Dajte mi bar neku šansu da imam tu,majku mu. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7663 Napisano Septembar 8 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Bojan82 said: Znači ja jbg ne smem da nosim ništa,što sam civilizovan i miran(jer se plašim policije i pretresa) a majmuni kojima je zatvor dika i prilika idu naoružani sa koječime. Dajte mi bar neku šansu da imam tu,majku mu. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3329 Napisano Septembar 8 Drug član, 943 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, h0use je napisao: Zbog ovoga mi je krivo što nemamo zakon o oružju kao npr SAD. Ovakvo govno da ubiješ i da ne trepneš i to sve jer ugrozio bezbenost tebe i drugih. A što je najgore, ovaj će već za 5 dana biti nazad u saobraćaju, ali sa 2 pištolja. Nije taj kriminalac, oni se ne eksponiraju za te gluposti. Pre mi liči na sina političara, ili neke drukare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8651 Napisano Septembar 8 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @serSamo umesto Snupija SIG MPX Bolje bi se nekako osećao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10960 Napisano Septembar 8 (promenjeno) Ne silazi, 2187 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se bolje osecao dok sam nosio ,i dok mi nisu oduzeli. Ne bi me cudilo da je lik pandur u civilu.Po ponasanju. Promenio Septembar 8 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 65 Napisano Septembar 8 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Bojan82 je napisao: Znači ja jbg ne smem da nosim ništa,što sam civilizovan i miran(jer se plašim policije i pretresa) a majmuni kojima je zatvor dika i prilika idu naoružani sa koječime. Da, pa valjda je tako uvek i svuda bilo, po definiciji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1240 Napisano Septembar 8 Vinyl rider, 818 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 9. 2024. at 22:48, Alekre je napisao: Aha, jeste. Od 7 do 21 važi, pa čak i vikendima i tokom raspusta. Znam da se šališ, samo konstatujem apsolutno ludilo u saobraćaju. Obrati pažnju dal taj znak za ograničenje brzine u blizini škole ima i dopunski ispod ! Ja se frapirao kad sam video da je važenje znaka 00-24h , što u neku ruku nije u redu ! Elem, prođe i ta prva nedelja škole , policajci su bili prisutni tri dana - dok su bili prisutni, vozači su i dalje pravili sranja kojekakva i parkirali se gde požele a kako su se udaljili policajci - sranja su još veća ! Sankcije bez, ni opomena !!! Parkiranje na pešačkom, u raskrsnici, blokiraš ulicu koja iovako nije namenjena za dvosmerni saobraćaj .......... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Septembar 9 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva dana sam dosao u CG,u Kumbor,sada krecem nazad za BG. Preko Zabljaka i Zlatibora,svaki 4ti auto ne sece krivine. Sta je sa ovim poludelim vozacima. Od Niksica ka Risnu,ka zalivu,ogranicenje 80,ja vozim 110,stize me GS1300,stranih registracija,dvoje na motoru. Prolazi pored mene kao da idem peske. Dal' sam ja lud,ili sam omatorio? Na tom delu puta ima vise spomenika pored puta nego prosirenja za stajanje. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Septembar 9 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Sad skoro vozio Berane - Kolasin, preko Lubnice. U svakoj desnoj krivini bio kao onaj macak koji stoji na noktima. Sve neki trkaci koji ne mogu/znaju da voze u svojoj traci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12452 Napisano Septembar 9 Ne silazi, 7278 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Grnca said: Obrati pažnju dal taj znak za ograničenje brzine u blizini škole ima i dopunski ispod ! Ja se frapirao kad sam video da je važenje znaka 00-24h , što u neku ruku nije u redu ! Elem, prođe i ta prva nedelja škole , policajci su bili prisutni tri dana - dok su bili prisutni, vozači su i dalje pravili sranja kojekakva i parkirali se gde požele a kako su se udaljili policajci - sranja su još veća ! Sankcije bez, ni opomena !!! Parkiranje na pešačkom, u raskrsnici, blokiraš ulicu koja iovako nije namenjena za dvosmerni saobraćaj .......... Ako sam dobro razumeo, ako nema dopunske table onda je 7 do 21 ako je ima onda kako si ti napisao. Mi imamo jednu deonicu gde je zona škole i pokrivena je kamerama. Doduše to je bukvalno glavni potez kroz Smederevo. Tu svi pa i ja vozimo 30 bilo noću i danju. Zanimljivo je da tu ima uključenje sa sporednog puta i bez obzira na 30kmh video sam čukanje Mada je češća pojava iskršenje ratkapne i tragovi guma o ivičnjak. Drndaju telefone tu i auto im ode u stranu. Nije za džabe čelična ograda postavljena na trotoaru. To sam video i uživo par puta. Nažalost tu su kamere postavljene kad je budala pobila dvoje dece na trotoaru, ako se dobro sećam da li 6 ili 7 razred su bili. Juče uveče sam nažalost imao situaciju da sam video čovek kako vozi u kontra smeru niz ulicu koja ima tri trake. Blicam mu, sviram, ode čovek niz brdo u kontra smeru... Ja ne znam više, ne mogu da objasnim šta se to dešava u saobraćaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...