Blaza 9486 Napisano Jun 10 Ne silazi, 2247 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nećeš verovati, Volvo...boles' se širi ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6526 Napisano Jun 10 Ne silazi, 6496 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je još na kursu za vozača bmwa...dali mu zamensko vozilo. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8312 Napisano Jun 10 4_tocka_i_karoserija, 1853 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Probajte malo po parkinzima velikih samoposluga i tržnih centara - odavno se ta bolest "spustila" na jeftina kola. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10943 Napisano Jun 10 Ne silazi, 2181 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan A praznih mesta koliko hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8312 Napisano Jun 10 4_tocka_i_karoserija, 1853 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cezarpa je napisao: A praznih mesta koliko hoces. To se podrazumeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3058 Napisano Jun 10 Drug član, 1056 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, zaludan je napisao: Probajte malo po parkinzima velikih samoposluga i tržnih centara - odavno se ta bolest "spustila" na jeftina kola. Ma toga ima u cijelom cjenovnom rangu, samo što su ovi upečatljiviji, i više "boli" njihova bahatost i stav "krepaj sirotiljo", dok ovi drugi peškir oko vrata, bez migavaca, svjetala, iz prikolice ispadaju letvice, natovareni kao tamić mile po putu sa nepreglednom kolonom ljudi iza, sa stavom "krepajte šminkeri ja radim dok se vi zajebavate".. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7675 Napisano Jun 13 Drug član, 798 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije smešno, bilo bi žalosno... Iz suprotnog smera (ostrvo je tačno ispred mene, a sa njegove desne strane), unutrašnjom, sa telefonom na glavi, bez tablica, u jednosmernu (ulica kojom ja izlazim). Kaže ja živim tu....eh! Reko da se izvinim čoveku što je bezobrazan. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1006 Napisano Jun 13 Zainteresovan, 415 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put ne pipaj kocnicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8312 Napisano Jun 13 4_tocka_i_karoserija, 1853 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Šta se čudiš brate? Brate, tu samo štangla pomaže P.S. ne predlažem nasilje, samo konstatujem da kod ovakvih verbalni tretmani ne daju rezultat 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7848 Napisano Jun 14 Drug član, 2080 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Čisto sumnjam da ovde i štangla može da pomogne.Jer,samo njegov pogled i ponašanje govori sve.On je baja,šta ima da se ti raspravljaš sa njim,ima da se skloniš i gotovo.Dugo sam se nervirao i svađao sa ovakvim likovima,digao ruke,i samo prođem.Jer,ovakvima,teško išta može da se objasni.U stvari,ono to smatraju da je ispravno. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3058 Napisano Jun 14 Drug član, 1056 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan A i ti brate repetiran telefon držiš u jednoj ruci, spreman za upotrebu.. 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7675 Napisano Jun 14 (promenjeno) Drug član, 798 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @SlobodanR1 Verujem da je u kontekstu šale kolega, ali svakako da dodam. Zbog posla kojim se bavim telefon je non stop u upotrebi. A kad vozim onda je ili spiker upaljen, ili blutut slušalica, eno je ispred mene na suncobranu zakačena, ljulja se. Nikad mob na glavi u toku vožnje. Edit: Edit2: Znatiželje radi me zanima, bez imalo ljutnje, koja je svrha i ideja tvog komentara, i kakve to veze ima sa ovim talibanom u Puntu i situacijom sa snimka? Promenio Jun 14 član the_doctor 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2603 Napisano Jun 14 Drug član, 1563 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima gde okaci tu kameru da tako snima? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1140 Napisano Jun 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Svako ima svoje opravdanje a i ja imam svoje da ne ostavim utisak da sam perfektan... -On živi u toj ulici, zna zonu , radi to svaki dan -Tebi telefon treba zbog posla, znaš posao, radiš to svaki dan Dobro ste prošli bez kontakta P.s. greška ovog bez tablice iz jednosmerne sa telefonom je dosta ozbiljnija, ali eto dokaz da svako od nas treba po malo da bude bolji da bi društvo bilo bolje Promenio Jun 14 član rast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2603 Napisano Jun 14 Drug član, 1563 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i ja tako slicnu situaciju, lik usao u jednosmernu i kaze pa ja zivim tu pomeri se da prodjem a ulica za ono taman za jedan auto, on sa Superb karavan a ja sa 407 karavan, reko a kako si to zamislio. Morao je da ide u rikverc posto se napravila guzva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8312 Napisano Jun 14 4_tocka_i_karoserija, 1853 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Juče mi drugar priča... Poslednjih nekoliko dana redovno u gluvo doba noći čeka kolegu na Petrol pumpi kod Ade, i kaže kako mu je prvi bio zabavan, u fazonu "gledaj budale", ali da je bio u šoku kad je shvatio da je to skoro pa redovna pojava. Elem, likovi ladno udju na pumpu "normalno", natoče gorivo, i onda se vrate suprotnim smerom do semafora!!! Čisto da znate, ako idete tuda u 2-3-4 ujutro. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9486 Napisano Jun 14 Ne silazi, 2247 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Džaba što na tom semaforu / raskrsnici ima više kamera , kad niko ne gleda... Ili ne sme da gleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7675 Napisano Jun 14 Drug član, 798 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @rast Ne podržavam nikako torokanje na telefon u toku vožnje, jer odvlači pažnju itd, ali kad je već "pod moranje" a obavlja se po zakonu, mislim na spiker ili slušalicu, gde je problem? @RankoBg87 Auto sa kavezom. Tačno iza mene, savršeno mesto za ovakav pregled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2603 Napisano Jun 14 Drug član, 1563 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, the_doctor je napisao: @RankoBg87 Auto sa kavezom. Tačno iza mene, savršeno mesto za ovakav pregled. Znaci otpada kod mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2587 Napisano Jun 14 Drug član, 1288 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, the_doctor je napisao: @rast Ne podržavam nikako torokanje na telefon u toku vožnje, jer odvlači pažnju itd, ali kad je već "pod moranje" a obavlja se po zakonu, mislim na spiker ili slušalicu, gde je problem? Zar po zakonu nije tzv. “handsfree”? Dakle bez upotrebe ruku? A ne da to bude slušalica i mikrofon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8312 Napisano Jun 14 4_tocka_i_karoserija, 1853 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, vasa.93 je napisao: Zar po zakonu nije tzv. “handsfree”? Dakle bez upotrebe ruku? A ne da to bude slušalica i mikrofon. Bez upotrebe ruku - slušalica/mikrofon koji se kače na uvo/odeću su sasvim prihvatljivi. Član 28 Vozač ne sme da koristi telefon, odnosno druge uređaje za komunikaciju ukoliko nema, odnosno ne koristi, opremu koja omogućava telefoniranje bez angažovanja ruku za vreme vožnje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3058 Napisano Jun 14 Drug član, 1056 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan @the_doctorMa više je onako bilo opaska. Primjetio sam to, iz čistog razloga jer mi to toliko smeta kod mog burazera. Bukvalno prvo telefon u ruku, pa volan i mjenjač, i cijelu vožnju ga drži u ruci, znači ne pušta kao dijete dudu. To mi toliko ide na živce, da zbog toga kad god mogu ja naiđem po njega a ne on po mene. Gledam sve više ljudi takođe sjeda u auto, pali, kreće i uzima telefon da kuca poruku..pa jbt jel se to nije moglo prije kretanja uraditi..Uglavnom, lična frustracija prenesena na forum, opušteno.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1106 Napisano Jun 14 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zaludan said: Juče mi drugar priča... Poslednjih nekoliko dana redovno u gluvo doba noći čeka kolegu na Petrol pumpi kod Ade, i kaže kako mu je prvi bio zabavan, u fazonu "gledaj budale", ali da je bio u šoku kad je shvatio da je to skoro pa redovna pojava. Elem, likovi ladno udju na pumpu "normalno", natoče gorivo, i onda se vrate suprotnim smerom do semafora!!! Čisto da znate, ako idete tuda u 2-3-4 ujutro. Nema to veze koja je cija traka, verovatno tu zive blizu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1192 Napisano Jun 14 prisutan, 1116 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, SlobodanR1 je napisao: @the_doctorMa više je onako bilo opaska. Primjetio sam to, iz čistog razloga jer mi to toliko smeta kod mog burazera. Bukvalno prvo telefon u ruku, pa volan i mjenjač, i cijelu vožnju ga drži u ruci, znači ne pušta kao dijete dudu. To mi toliko ide na živce, da zbog toga kad god mogu ja naiđem po njega a ne on po mene. Gledam sve više ljudi takođe sjeda u auto, pali, kreće i uzima telefon da kuca poruku..pa jbt jel se to nije moglo prije kretanja uraditi..Uglavnom, lična frustracija prenesena na forum, opušteno.. Gledao one dokumentarce o australijskim policajcima na motorima, koji samo lagano voze između auta i kažnjavaju ljude sa mobilnim u rukama, znači nemilosrdni su!! E sad da ovi naši da hoće da se angažuju, a ne uvjek stoje na istim mjestima i pecaju da li ćeš kroz crveno,ili pecaju radarom, manje bi saobraćajki bilo!! 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7656 Napisano Jun 14 -, 1744 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zaludan said: Juče mi drugar priča... Poslednjih nekoliko dana redovno u gluvo doba noći čeka kolegu na Petrol pumpi kod Ade, i kaže kako mu je prvi bio zabavan, u fazonu "gledaj budale", ali da je bio u šoku kad je shvatio da je to skoro pa redovna pojava. Elem, likovi ladno udju na pumpu "normalno", natoče gorivo, i onda se vrate suprotnim smerom do semafora!!! Čisto da znate, ako idete tuda u 2-3-4 ujutro. Ja odavno pricam da na izlazu sa svake pumpe treba da stoji kamera koja ce da snima presecanje pune linije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...