zaludan 12598 Napisano Avgust 6, 2023 4_tocka_i_karoserija, 2384 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 8. 2023. at 8:16, godovic je napisao: U Budvi za policiju pune ruke posla, najviše problema nakon ponoći RTCG.ME Ekipa TVCG bila je preksinoć sa interventnom policijom u Budvi. U tom gradu trenutno je oko 130.000 građana, a policija, kažu ima pune ruke... Au kakav debil... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10624 Napisano Avgust 11, 2023 Drug član, 1060 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je priča o jednom moralnom babunu: Skroz sam bio kul u glavi, opušten. Vraćao se sa jednog druženja i dobre vožnje. Prilazeći semaforu video sam da gospodin u poznim kodinama kucka poruku na semaforu na kom je zeleno. Skroz sam ga lagano, bez stresa obišao, doduše desnom stranom, nije baš za pohvalu, ali... i uz put blagom sirenom dao znak da se trgne. Medjutim, lik je odlučio da svoju sujetu pokaže u najcrnjem obliku. Stadoh posle pored njega, pitah ga čemu to, ja kolegijalno svir svir, a on meni sec sec. Neee, on bi se svadjao, kaže nisam te isekao, rekoh jesi i to dobro - kvalitetno... Hvata se za kasetu, šatro vadi nešto iz nje da on meni objasni - ne reagujem. Mirnim tonom sam mu rekao da ga treba biti sramota sede glave koju nosi na ramenima za to što laže. Ljut je, besan je, kako ja smem da mu kažem da on laže. Moralni babun ostaje moralni babun. Govedo matoro. Čuvajte se i u zdravlje. PS: @blackmore Brat moj bio iza, čuvao ledja. Možda bi se ovo u suprotnom i završilo drugačije. 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7037 Napisano Avgust 11, 2023 Ne silazi, 3154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kreten, posle kazu motoristi divljaci. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17564 Napisano Avgust 11, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, the_doctor je napisao: Ovo je priča o jednom moralnom babunu: Skroz sam bio kul u glavi, opušten. Vraćao se sa jednog druženja i dobre vožnje. Prilazeći semaforu video sam da gospodin u poznim kodinama kucka poruku na semaforu na kom je zeleno. Skroz sam ga lagano, bez stresa obišao, doduše desnom stranom, nije baš za pohvalu, ali... i uz put blagom sirenom dao znak da se trgne. Medjutim, lik je odlučio da svoju sujetu pokaže u najcrnjem obliku. Stadoh posle pored njega, pitah ga čemu to, ja kolegijalno svir svir, a on meni sec sec. Neee, on bi se svadjao, kaže nisam te isekao, rekoh jesi i to dobro - kvalitetno... Hvata se za kasetu, šatro vadi nešto iz nje da on meni objasni - ne reagujem. Mirnim tonom sam mu rekao da ga treba biti sramota sede glave koju nosi na ramenima za to što laže. Ljut je, besan je, kako ja smem da mu kažem da on laže. Moralni babun ostaje moralni babun. Govedo matoro. Čuvajte se i u zdravlje. PS: @blackmore Brat moj bio iza, čuvao ledja. Možda bi se ovo u suprotnom i završilo drugačije. Ovo je samo za batine. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Avgust 12, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan auh. tako je mene jedan manijak, doduse bila u kolima i ne mogu da se setim razloga ali znam da je bio jos banalniji od ovoga kako si se ti "ogresio" o ovog, da me zaplasi sto sam mu ugrozila muskost jedan ceo potez tamo od nadvoznjaka ka zarkovu prema adi sekao, ubacivao se ispred mene pa naglo kocio, stanemo na semaforu a on kao polako ide u rikverc prema meni, itd, itd i sve to u krug. Bukvalno sve bahatost i psihopatija, ne znas na koga ces da naletis. Promenio Avgust 12, 2023 član zarumi 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2454 Napisano Avgust 12, 2023 Drug član, 1669 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vama cast na samokontroli... U poslednjih par dana jeziva prica. 2x situacija gde blagovremeno dajem levi zmigavac ali auto iza mi se zabija u ledja i pokusava da me obidje maltene u samoj raskrnici... Uglavnom kad iza sebe vidim Audi ili BMW postupam sa pojacanom opreznoscu. Vozio sam i vozim i ja jedan od navedenih auta ali stvarno ne kapiram, cemu bahacenje. Tacno treba nositi biber sprej u tank torbici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1446 Napisano Avgust 12, 2023 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo prižljkivao da izadje… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9711 Napisano Avgust 12, 2023 Ne silazi, 2419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh da napišem,kako li je samo @blackmore-a kontrolisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1446 Napisano Avgust 12, 2023 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Bez da zalazim u detalje, nisam smeo da odreagujem iz jednog jedinog razloga, ali nije za pisanje ovako javno. Video sam da je krenuo da pušta m00da i samo sam prišao motorom da mu dam do znanja da @the_doctor nije sam. Videlo se da je bio dodano isfrustriran zbog svoje nemoći. Ukratko, priča kako smo upozali čoveka sa najmanjom kitom u BG-u. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12630 Napisano Avgust 12, 2023 Ne silazi, 2199 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kad ćemo da se upoznamo, da se vratim na tron ? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10759 Napisano Avgust 13, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3325 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kurir.rs/crna-hronika/4219070/auto-prelazi-preko-pune-motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7037 Napisano Avgust 13, 2023 Ne silazi, 3154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Za zatvor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12630 Napisano Avgust 13, 2023 Ne silazi, 2199 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hej, @zarumi, onaj dan kad si mi pisala upala mi u oko zelena kawa, čini se da nije ista, ali javi se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8663 Napisano Avgust 13, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Tako kao na tom snimku od doktora me preticu svaki put kad se otisnem na put(poneko),ako drzim vise desno bukvalno me obidje u traci i prepadne me jer se neki auti jedva cuju,ovi bolji.Mislim se,da sam krenuo 20 cm u levo da izbegnem neku rupu ubi me. Sad kad vidim u retrovizoru nekog idem do razdelne pa nek preticu idioti,al onom trakom. Juce na putu ka Pancevu motorista pored mene prozujao u istoj traci bez da i svirne.Malo me iznervirao tim postupkom.Njegov drugar iza je svirnuo. Ja se obicno pomerim u desno kad vidim iza da ide motor,al na magistrali nekad vozim svojom trakom i ne gledam svaki dve sekunde u retrovizor. Promenio Avgust 13, 2023 član Bojan82 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8297 Napisano Avgust 13, 2023 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovima ST treba ama bas svima oduzeti vozacke, sm8jeniti nacelnika i saobracajce, pa haj ponovo svi na polaganje.Da objasnjavam nemam snage, prosto su najgori u saobracaju, tj najvjerovatnije su pokupovali vozacke.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12630 Napisano Avgust 13, 2023 Ne silazi, 2199 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema ni to veze, jednostavno ljudi su postali samoživi do te mere da ih nije briga i to je to. Možeš oh školovati, učiti, provoditi kroz praksu, ako on nema u glavi usadjeno od malena da mora da mari za druge, dzaba ti sve. Evo ovaj skot će da prođe, kako prođe, misliš da će da nauči nešto, neće, garantujem. Prvo jer je tako učen oduvek Drugo, jer je sistem takav da je gore kad ne produžiš vozačku i ne platiš harač, nego kad ovako nešto uradiš. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Avgust 13, 2023 Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ProMaster je napisao: Hej, @zarumi, onaj dan kad si mi pisala upala mi u oko zelena kawa, čini se da nije ista, ali javi se.. nisam ja, nisam ja! hvala na brizi i proveri 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8948 Napisano Avgust 14, 2023 -, 1913 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ovi sto sede u kolima i lik u beloj majici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Avgust 14, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan On 8/12/2023 at 9:10 AM, Rider000 said: Svaka vama cast na samokontroli... U poslednjih par dana jeziva prica. 2x situacija gde blagovremeno dajem levi zmigavac ali auto iza mi se zabija u ledja i pokusava da me obidje maltene u samoj raskrnici... Uglavnom kad iza sebe vidim Audi ili BMW postupam sa pojacanom opreznoscu. Vozio sam i vozim i ja jedan od navedenih auta ali stvarno ne kapiram, cemu bahacenje. Tacno treba nositi biber sprej u tank torbici. Nosio sam teleskopsku i peper sprej kombinaciju, mogu samo da kazem da postoji dobar razlog zasto sam ih poklonio. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14042 Napisano Avgust 14, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Koprian je napisao: Nosio sam teleskopsku i peper sprej kombinaciju I onda ti kazes meni kako sam ja preterao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Avgust 14, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, travelman said: I onda ti kazes meni kako sam ja preterao ... Uvideo sam da bih preterao, iskontrolisao se i batalio gluposti, poklonio drugaru u FTO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14042 Napisano Avgust 14, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Koprian je napisao: Uvideo sam da bih preterao, iskontrolisao se i batalio gluposti, poklonio drugaru u FTO. Ispravan potez i jos pravilniji postupak ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Avgust 18, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan https://rtcg.me/vijesti/drustvo/450452/u-budvi-za-policiju-pune-ruke-posla-najvise-problema-nakon-ponoci.html?fbclid=IwAR0nfab6vIqQnLY3neyHNLUmgnuPypkDuNf6WCMJ7uwyE3Jc8igkNjXsras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23034 Napisano Avgust 20, 2023 Integrisan, 7382 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Offtopic. Uzeo danas raditi online testove za B, nakon 16 godina od polaganja. Katastrofa. Treba obnoviti gradivo malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23034 Napisano Avgust 20, 2023 Integrisan, 7382 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze ovako: Motorno vozilo čija je najveća konstruktivna brzina 50 km/h i koje ima tri točka asimetrično raspoređena u odnosu na srednju podužnu ravan vozila i motor sa unutrašnjim sagorevanjem sa pogonom koji nije na benzin čija je radna zapremina 45 cm3, je: Ja reko valjda je laki tricikl sta znam, kaze netacno. Motocikl. Ovo greska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...