Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Ne silazi, 1471 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

Ma stavis kaznu 2000 evra za papiric i cim njih 15 prvih plati bilo sa kamera bilo da ih pandur vidi,niko vise nece bacati.

Tako smo naucili i pojas da vezujemo tako mora za sve,nisu Nemci takvi zato sto su se tako rodili nego zbog kazni koje vaze za sve.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 2961 postova
  • Motocikl: Connect gy6 125

Sve kazne koje prizeljkujete imaju dva arsina.Pogadjaju sirotinju,burzuje ne,cak i ako nisu izuzeti od kazni,a u glavnom jesu.

• Sviđa mi se 2

• Zainteresovan, 650 postova
  • Motocikl: GSF 1200 S

Koliko bahatih nema pas zašta da ujede... a ovamo misliš da su buržuji.

Znam "buržuje" koji zakon poštuju više nego ja (u saobraćaju, da se ogradim :) ), imaju kulturu za razliku od onih iz prethodne rečenice.

Promenio član DonToni
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 320 postova
  • Motocikl: CBR 1100XX

Najbezobrazniji momenat po meni je oduzimanje prednosti na silu, a to nisam video da se ikada kaznjava osim ako dodje do nezgode. Kaznjava se brzina gde je neki pravac a ogranicenje nisko pa se vozac zanese, preticanje yuga koji ide 30 preko pune linije gde nema nigde nikog, nemanje prve pomoci...

Napravili su ceo sistem da kaznjavaju za brzinu na autoputu, gde je najmanji rizik ici brzo. I naravno automatske kazne za onog ko ne plati godisnji reket.

Ne bih se oslonio na drzavu da kaznama smanji bezobrazluk u voznji, samo da ubire harac gde to moze lako da uradi.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

I nemci su imali kulturu kad su nas okupirali.Bahatost vise cine sa dobrom autima,imaju pare i mogu sve.Sirotinja u yugicima i sl.vise pazi,da ga pas ne ujede.

• 4_tocka_i_karoserija, 2376 postova
  • Motocikl: -
Pre 4 sati, Djeronimo je napisao:

Najbezobrazniji momenat po meni je oduzimanje prednosti na silu, a to nisam video da se ikada kaznjava osim ako dodje do nezgode.

Ja o ovome pričam već godinama.

Danas vozim najstariju ćerku, 20 god, nema pojma o saobraćaju, debil me lagano iseca na Ibarskoj (ništa opasno, ali ja moram da kočim zbog njega), i onda pričam s njom - to je toliko uobičajeno, da je ona vozeći se sa mnom stekla utisak da je to u skladu sa propisima, i kako kaže, uvek se čudila što ja nekad urlam i psujem.

A ovo -  Kaznjava se brzina gde je neki pravac a ogranicenje nisko pa se vozac zanese - još najbolje kad ti lik izađe iz sporedne ulice, iseče te, ti ga prestigneš, a tebe zaustave i kazne - desilo se na moje oči pre par godina, ja srećom video pandure na vreme.

Jbg, ono govno meri brzinu, ne piše ko je koga isekao... 

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 3229 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA
Pre 5 sati, zaludan je napisao:

Kaznjava se brzina gde je neki pravac a ogranicenje nisko pa se vozac zanese

Izgleda da me  ćapio radar, na Orlovači, izlaz iz grada...tj. nas 6, 7 svi po 80 km/h, a tabla za dozvoljeno 80 iza njih...kad se zaneseš...:grr:

Pre 12 sati, cezarpa je napisao:

Sve kazne koje prizeljkujete imaju dva arsina.Pogadjaju sirotinju,burzuje ne,cak i ako nisu izuzeti od kazni,a u glavnom jesu.

ako procitas sa razumevanjem kako sam zavrsio post:

Pre 12 sati, piki je napisao:

zbog kazni koje vaze za sve.

to sto mi imamo nesrecu da zivimo u neuredjenoj drzavi je druga stvar,da smo napravili sistem kad je trebalo ne bi bilo vazno jel vozis juga ili bentlija.

Sta misli jel moze u Norveskoj ministar da prodje nekaznjeno ako ubije nekog na naplatnoj rampi,moze kurac i da predsednik kaze da ima snimak ali da nece da da-trajali bi obojica u vlasti kao treptaj oka,zato smo mi tu gde smo i zato je i bahatost prisutna. 

• Podržavam 4

Gde moze za sve isto?Koliko povlascenih ima kod nas?Ubiju nekog i nikom nista.Neka jajara brzo vozi pa najebe.

I za kamere plate ,pa nisu u sistemu.

Trazimo svest u narodu?Gde je tu svest kad biraju ko slepci.

Ove nepismene vode ko ovce u tor.

Promenio član cezarpa

pre 6 minuta, cezarpa je napisao:

Gde moze za sve isto?Koliko povlascenih ima kod nas?Ubiju nekog i nikom nista.Neka jajara brzo vozi pa najebe.

I za kamere plate ,pa nisu u sistemu.

Trazimo svest u narodu?Gde je tu svest kad biraju ko slepci.

Ove nepismene vode ko ovce u tor.

Brate ne pricam ti ja o nasem trenutnom stanju(zadnjih250 godina),nego o drzavi virtuelnoj u kojoj bi voleo da zivim,a ti konstantno vracas pricu da nisu svi isti pred zakonom,slazemo se oko toga sto kazes samo ti izgleda ne razumes sta ja pisem,jebem li ga:stabre:

• Drug član, 1919 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA
WWW.BLIC.RS

Na društvenim mrežama pojavio se snimak nesvakidašnjeg obračuna koji je izazvan verovatno nesporazumom i saobraćajnom nekulturom, kada je u Beogradu jedna dama...

Pre 9 sati, cezarpa je napisao:

Nije vas sve zaustavio?

Nije, ali je verujem sve uslikao...

Jbga, moja greška. Kolima se uvek vučem ko "prebijen ker", baš me mrzi da vozim auto. Samo što sam parkirao motor, i da nešto gabaritno odnesem, malo požurio...

Pre 9 sati, cezarpa je napisao:

Ako su to zelje,onda ok.realnost je drugacija.

Realnost je onakva kakvom smo je napravili,ne mozes da ocekujes nesto mnogo kad milion ljudi proda dusu za sendvic,ili kad izdaju svoju veru i najrodjenije zpog ćopavog Zagorca protiv koga su nam se preci borili u rovovima u Prvom ratu,zamisljam samo opet hipoteticki,kad bi sad Turci dosli da zavladaju pa ovde kakvi smo danas ne bi ostalo 3 pravoslavca ukupno svi bi se poturčili i jos bi pitali jel ima jos,a to se sve preslikava i na obican zivot pa i na bahatost i na to da nismo svi isti pred zakonom.

Ima resenja u nekim skandinavskim drzavama i kazne su po ukupnom bogatstvu,prodjes Golfom na punoj 5000 evra kazna,prodjes Ferarijem 100000 kazna,znaci sistem radi,samo treba doci do njega.

Sve se moze samo je pitanje da li se hoce,svi bi mi da imamo uredjenu zemlju,ali da sprovodjenje zakona ne pocne od nas,nego od komsije.

• Sviđa mi se 2

O bahatosti drzave i politike ne smemo, jer ce da brisu.Zato obicnih siledjija ima koliko hoces,njih mozemo da primetimo.

Inace ta Evropa bas i nije super,zbog svih ogranicenja koje obican covek trpi.Od  nas su definitivno bolji,barem sto se tice politike.

• Svrati ponekad, 236 postova
  • Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC ex-Maleficent Ducati Multistrada 1200s Blue Fury CBR 1100XX
Pre 5 sati, Blaza je napisao:

Nije, ali je verujem sve uslikao...

Jbga, moja greška. Kolima se uvek vučem ko "prebijen ker", baš me mrzi da vozim auto. Samo što sam parkirao motor, i da nešto gabaritno odnesem, malo požurio...

Ako si isao iz grada ka Orlovaci znak za 80 ima i pre njih, kad ides ka gradu od iskljucenja na obilaznicu je 60.

• Hvala 1

• Svrati ponekad, 127 postova
  • Motocikl: '93. VFR750F
pre 41 minuta, Drinkero je napisao:

Ako si isao iz grada ka Orlovaci znak za 80 ima i pre njih, kad ides ka gradu od iskljucenja na obilaznicu je 60.

Bilo 60. Te table sa ograničenjem više nema, sklonjena je pre mesec-dva-tri...

• Haha 1

U pravu ste svi !

Pre 2 sata sam išao istom putanjom, ka Rušnju, i stvarno ima tabla, odmah posle isključenja za Železnik, na 80 km/h.

E sad, valjda nisam išao 90...:)

• Ne silazi, 2915 postova
On 29.4.2023. at 13:29, ser je napisao:

Ima, ima... Svi koji voze automobile srednje i vise klase mladje od 5god.

Najgori su, pazi sad, vozaci raznih Skodi Superb!

Valjda im ona Skodina dnevna prava crta led svetla daju filing da imaju neku moc...

Ima dosta moći u tim superbima je ih ima jako mnogo službenih kupljenih od raznih državnih institucija i firmi na tenderu 

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja