yogibear 15654 Napisano Maj 21, 2023 Drug član, 1787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je poznati beogradski ginekolog koji je BESNOM "MEČKOM" NA KOKAINU odgurivao policajca celom ulicom! (FOTO) WWW.BLIC.RS Milan B. (51) je poznati beogradski ginekolog koji je vozeći luksuzan automobil marke "mercedes" na kokainu odgurivao policajca nasred ulice na Novom Beogradu, saznaje "Blic". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7763 Napisano Maj 22, 2023 -, 1754 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jel maloletan? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 22, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ovo doktor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 22, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta ocekivati... a juce citam neki pandur ubio nekog i u bekstvu. Katastrofa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3773 Napisano Maj 22, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da okacim slike na ovaj seljački forum. El em prekjuce šetam na Goču oko jezera,koje inace snabdeva pojavom vodom Vrnjacku Banju . Stoji tabla " zabranjen je ribolov,aktivnosti na vodi,kampovanje,paljenje vatre... " Prolaze policijska kola,u kolima sam murkan,odvezao se malo dalje . Ja naisao peske tuda gde je i on,zabacio baja 3 štapa i lovi sam na jezeru,iza njega parkirana "službena" kola. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 22, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, punisa 16 je napisao: Ne mogu da okacim slike na ovaj seljački forum. Mislis na bjb ili neki drugi. Strpi se do petka a onda ces sve moci. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3773 Napisano Maj 22, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, travelman je napisao: Mislis na bjb ili neki drugi. Strpi se do petka a onda ces sve moci. Hvala druze na obavestenju,ali meni ne trebaju dozvole da bih ziveo,nisam birao takav koncept zivota 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 22, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, punisa 16 je napisao: Hvala druze na obavestenju,ali meni ne trebaju dozvole da bih ziveo,nisam birao takav koncept zivota Nije dozvola u pitanju nego se dzabe ljutis na onog plavca. Kod nas nema kriminala, mora nekako da ubije radno vreme. Da prodje smena. Bolje tako nego da je u nekoj vatrenoj akciji. Kod nas se vikendom seta oko nekog jezera, izletista puna, cekas slobodan sto da bi seo u restoranu da rucas. Standard. A gle kod njih, murkani nemaju kad da dignu glavu kolko imaju posla ... Dogorelo im do noktiju .... kriza za posao, strajkovi ... ... DANAS BLOKADA BRISELA, DOGORELO DO NOKTIJU! Sindikati dižu ustanak, kompanije igraju na kvarno, bes će se izliti na ulice, saobraćaj blokiran od ranog jutra! INFORMER.RS Belgijski sindikati organizuju danas velike demonstracije u znak protesta protiv, kako navode, sve lošijih uslova rada i... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Maj 22, 2023 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, ser je napisao: Jel maloletan? Samo mentalno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Maj 22, 2023 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan To je to. Sklopice neki sporazum sa drzavom, platice koji dinar u budzet, i toliko. A to sto zivi kao snob, od lekaske plate, niko se ne pita. Niko ne pita ni odakle kokain. Da sam ja onako isao na policiju, bila bi mi slika okace na banderi. Citam vesti, covak u LE, imao 15 gr kokaina platio budzetu 150.000 i puj pike ne vazi. @travelman Nece nama pomoci ni "petak" ni subota. Mi smo govna! Ona ovča. Klikeri. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3773 Napisano Maj 22, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, travelman je napisao: Nije dozvola u pitanju nego se dzabe ljutis na onog plavca. Kod nas nema kriminala, mora nekako da ubije radno vreme. Da prodje smena. Bolje tako nego da je u nekoj vatrenoj akciji. Kod nas se vikendom seta oko nekog jezera, izletista puna, cekas slobodan sto da bi seo u restoranu da rucas. Standard. A gle kod njih, murkani nemaju kad da dignu glavu kolko imaju posla ... Dogorelo im do noktiju .... kriza za posao, strajkovi ... ... DANAS BLOKADA BRISELA, DOGORELO DO NOKTIJU! Sindikati dižu ustanak, kompanije igraju na kvarno, bes će se izliti na ulice, saobraćaj blokiran od ranog jutra! INFORMER.RS Belgijski sindikati organizuju danas velike demonstracije u znak protesta protiv, kako navode, sve lošijih uslova rada i... Svidja mi se sto uvek imas opravdanje za drzavu i njene propuste. Ti si u stvari dobra dusa koja u ljudima trazi i vidi najbolje 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17047 Napisano Maj 22, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, MaxiS je napisao: ..... @travelman Nece nama pomoci ni "petak" ni subota. Mi smo govna! Ona ovča. Klikeri. Izvini, ali nismo svi govna. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 22, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Tako je,ja sam na primer idiot 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9829 Napisano Maj 22, 2023 Drug član, 1027 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, zika56 said: Izvini, ali nismo svi govna. Tako je,neki su i "hijene" a neki "lešinari" a neke vode (voze) i teraju ko ovce u tor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7678 Napisano Maj 22, 2023 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je,ja sam na primer idiotU tebe i motor ogranicen Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1153 Napisano Maj 22, 2023 Zainteresovan, 311 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neke prave budalama vec deceniju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Maj 22, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan “ Znam ja nas, jeb’o ti nas”- B.Ćopić 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Bigor je napisao: U tebe i motor ogranicen Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Šta dalje da ti pričam... Ima 26kw. Obojica imamo blokadu Promenio Maj 22, 2023 član Bojan82 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17047 Napisano Maj 22, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Interceptor BP je napisao: Tako je,neki su i "hijene" a neki "lešinari" a neke vode (voze) i teraju ko ovce u tor. Nisi uvrstio u izbor one koji žive svoj život, nikom se ne klanjaju, nikom ne kradu, nikog se ne plaše, izvršavaju svoje (moralne) obaveze i nikog ne jebavaju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 22, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Belgijski sindikati organizuju danas velike demonstracije u znak protesta protiv, kako navode, sve lošijih uslova rada i... Ovako je sve počelo: ostavljali ste linkove na informer bez ikakve veze sa mozgom u proizvoljnim temama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9829 Napisano Maj 23, 2023 Drug član, 1027 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Nisi uvrstio u izbor one koji žive svoj život, nikom se ne klanjaju, nikom ne kradu, nikog se ne plaše, izvršavaju svoje (moralne) obaveze i nikog ne jebavaju.Izbor nisam pravio ja a takve (normalne koji nadam se su vlika većina) su svrstani u prve dve kategorije...Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 23, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, X8 Vračar je napisao: Ovako je sve počelo: ostavljali ste linkove na informer bez ikakve veze sa mozgom u proizvoljnim temama. Sta je počelo ... Njesra u ruandi ... Pa zar opet, mumu im imperijalisticku ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 362 Napisano Maj 28, 2023 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal se moj stav promeni kad dodjem u Beograd, al evo zavrsih put od 8 dana kroz Srbiju, Crnu Goru i Hrvatsku. Nije bilo jedne situacije koju pamtim da sam se iznervirao. I evo poslednjih 20-30km, od rampe do kuce, 3 situacije bahatosti koje su mi digle pritisak. Ima neka tenzija u beogradskom saobracaju koju nigde drugde nisam primetio... 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PanterA 39 Napisano Maj 28, 2023 U prolazu, 26 postova Lokacija: bg Motocikl: 636 Prijavi odgovor kao problematičan Brat, dal si realan sta poredis Hrvatska 3mil ljudi...Crna gora 500k ljudi...(od kojih su pola na vracaru ) A koliko beograd ima stanovnika? I na kojoj povrsini...sve jasno. Nije za poredjenje... Pa kako da ne popizdi covek kad batica cita poruku na telefonu i ne zanima ga sto se iza njega napravila kolona od 20 vozila. A znas koliko je takvih u poslenje vreme... a i zena hahah 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1548 Napisano Maj 28, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Nema to veze sa brojem ljudi na nekoj teritoriji, nego sa kombinacijom opšte (ne)kulture i stresa zbog lošeg saobraćajnog sistema (nedostatak parkinga, redovna zagušenja, gradski prevoz koji nije odgovarajući veličini grada, i sl). Postoje i drugi veliki gradovi u Evropi, bez takve atmosfere. U saobraćaju se jednostavno bahatost jasnije vidi nego drugde. Primer - Oslo ima 700 hiljada stanovnika, ali poslednjih godina ima u proseku jednu žrtvu u saobraćaju godišnje. I oni su nezadovoljni, jer je cilj da žrtava nema. Znači, moguće je bezbednost značajno unaprediti, najviše doslednom i masovnom primenom zakona (zakon ne mora biti strog, već samo široko primenjen na sve). S druge strane, Beograd ima 1.6 miliona, ali žrtava ima svake nedelje. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...