travelman 14037 Napisano Octobar 21, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Bg svakodnevnica, ludilo .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Octobar 21, 2022 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Pobednici 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Octobar 21, 2022 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Čitam sada detalje. Devojka na kraju nije ni optužena za to za šta je privedena (road rage i oružje u kolima), i ona mučenica ima samo 20 godina. Inače je preživela uz lom ruke koji je zahtevao operaciju, 9 rebara, grudne kosti, povredu kičme i glave. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15836 Napisano Octobar 21, 2022 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Igor86 je napisao: Nisam prosao tuda da nema nesto prosuto po putu, po sred, sto ispada iz prikolica itd. Izbegavam iako jeste pitanja dobra Skoro 2 decenije idem u Zaklopacu, nije nista prosuto. Nekad ja taj put imao propisanu širinu i kvalitet asfalta je bio kao sto je na smederevcu. Godinama je propadao, kamioni su ga dokrajcili kad se vukao kamen, urnisan je bio. E ondak su stručnjaci resili da ga suze i cepnuli su mnogo klizav asfalt, uglačan cakli se. Ima par kontra krivina, padne kiša= belaj, malo malo izleću s'puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7776 Napisano Octobar 21, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Bahati? Ova dvojica što kuckaju u mob ako mene pitate. 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 194 Napisano Octobar 23, 2022 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/21/2022 at 10:05 PM, the_doctor said: Bahati? Ova dvojica što kuckaju u mob ako mene pitate. Браво што подели овај клип .Он говори о тренутној ситуацији више од 1000 речи . Пре неку годину сам разговарао са веома високим официром у МУП сектор унутрашње контроле о не раду неких припадника у локалним ПС у БГД и он ми рече на неку моју опаску и коментар да их мрзи да редовно патролирају неким реоном и да су не ажурни на неке дојаве и анонимне пријаве грађана . Рече љутито па не могу ја на силу да их натерам да раде кад неће да раде и да их будим ноћу кад се штекају и преспавају пола смене у неком жбуњу . Више га нисам звао и нисам му досађивао , после су довели новог начелника ПС у мојој општини и од тад се стање заиста поправило на боље . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Octobar 23, 2022 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za nešto slično slao prijavu unutrašnjoj kontroli. Obavestili su me da su pokrenuli postupak i predali nadležnoj upravi na rešavanje. Dobio sam i broj predmeta da mogu da se raspitam, ali me nije baš interesovalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8469 Napisano Octobar 24, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1884 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam već više puta pisao o toj kurcobolji pandura, i stalno ponavljam da ih zato iskreno prezirem. I to ide po čitavoj vertikali - dok ne moraju, neće ni da se probude, a ne nešto da urade. Čitava policija se kod nas ponaša kao šalterski i kancelarisjki radnici u državnoj službi. Pre par dana ulazim u PS Barajevo, išao da podignem novu saobraćajnu. Kad se uđe u "glavni hol", tu su šalteri dežurnog, dva klasična šaltera, pa levo kancelarija za saobraćajne, vozačke i tablice. Lik koji radi u toj kancelariji sedi unutar ovih klasičnih šaltera, mahnu mi rukom sa upaljenom cigarom!!! Pa šta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Octobar 24, 2022 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kurir.rs/crna-hronika/4036782/pucnjava-u-bulevaru-zbog-sukoba-u-saobracaju-vozac-terenca-izvadio-pistolj-i-pucao-u-motorciklistu?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=nationalgeographic.rs_Kurir.rs%2bSpecial%2bExchange Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7693 Napisano Octobar 24, 2022 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Policija podnela prijavu? Zar se za pokusaj ubistva ne ide u pritvor do daljnjeg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4252 Napisano Octobar 24, 2022 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, ser je napisao: Policija podnela prijavu? Zar se za pokusaj ubistva ne ide u pritvor do daljnjeg? Zavisi ko je pucao... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15836 Napisano Octobar 24, 2022 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Leb te hebo.... vesele 90 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5878 Napisano Octobar 24, 2022 Drug član, 1374 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Devedesete su u kriminalnom pogledu bile bujne, ali i normalnije nego danas. Dokazivalo se ko je ludji, jaci. Danas se prave cevapi od ljudi , tela se unistavaju ,ubija se zbog interesa najvise, a na meti se cesto nalaze nevini prolaznicici i porodice kriminalaca. Stvoreni su monstrumi , koji se samo smenjuju, ne nestaju. Meksiko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Octobar 24, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Policija podnela prijavu? Zar se za pokusaj ubistva ne ide u pritvor do daljnjeg?Jbg....nije pokušaj ubistva, pucao je u motocikl i oštetio ga. Predmet treba da vodi Više a ne Osnovno tužilaštvo i to zbog nedozvoljenog nošenja oružja kao i zbog izazivanja opšte opasnosti, kako se inače ove situacije pravno kvalifikuju. Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11055 Napisano Octobar 24, 2022 Ne silazi, 2207 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nemora da znaci da je pucao u motocikl,mozda je promasio motociklistu pa pogodio motocikl.Sve to deluje traljavo uradjeno,i navodi na sumnju da je bumbar u dzipu neciji. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4853 Napisano Octobar 24, 2022 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa policija je i uradila šta je do nje. Uhapsila je tog lika i podnela krivični prijavu tužilaštvu. Nije valjda da očekujete da mu policija i sudi? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11055 Napisano Octobar 24, 2022 Ne silazi, 2207 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sta fali? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 24, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nema grejanja i pucaju na nas ... Beograd = Kijev 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7693 Napisano Octobar 24, 2022 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Skyrunner je napisao: Pa policija je i uradila šta je do nje. Uhapsila je tog lika i podnela krivični prijavu tužilaštvu. Nije valjda da očekujete da mu policija i sudi? Ne, nego tekst je tako napisan da ispada da mu je policija napisala prekrsajnu za bacanje petardi i pustila ga kuci Lepse bi ispalo da su napisali "policija je podnela krivicnu prijavu, a osumnjiceni zadrzan u pritvoru" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11055 Napisano Octobar 24, 2022 Ne silazi, 2207 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ili opirao se pri hapsenju,pa je policija upotrebila sredstva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4853 Napisano Octobar 24, 2022 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa i u tom trenutku verovatno nije ni bio u pritvoru već su ga doveli do tužioca. Mada, ljudi pričamo o kuriru tako da me znam ni šta očekujete 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 24, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Истинито, правовремено и објективно извештавање? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3885 Napisano Octobar 24, 2022 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja stalno pricam da vi ne citate, nego skacete na prvu. Lepo pise, policija uhapsila i podnela prijavu. Sta jel treba i da presude odmah? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4853 Napisano Octobar 24, 2022 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zubo, kojim jezikom pišeš, ništa te ja ne razumem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Octobar 25, 2022 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, vex je napisao: Pa ja stalno pricam da vi ne citate, nego skacete na prvu. Lepo pise, policija uhapsila i podnela prijavu. Sta jel treba i da presude odmah? Za takve je preki sud izmišljen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...