the_doctor 7988 Napisano Septembar 22, 2022 Drug član, 834 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Savan je napisao: Malo je više otišao u levo Malo je više lik ili pijan ili drogiran, ovo nije normalna vožnja. Ne znam kakvo je to teoretisanje, auti iz suprotnog smera mu se provlače ispod retrovizora. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 819 Napisano Septembar 22, 2022 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Situacija od pre sat vremena: Vozim se skuterom magistralnim putem ka mom gradu putem kojim sa prosao milon puta. Put se lagano penje sa sirokom otvorenom krivinom a zatim prava deonica. Brzina penjanja ide negde do stotke , ispred mene na 70-80m auto. U trenutku mi se cini da usporava, stop svetla se ne pale.. jedva primecujem njegovu ruku koja je ispruzena ka suvozacu.. Ustvari.. Kreten je ladno STAO na magistralnom putu da bi nekom u autu nesto pokazivao van puta!! Stisnuo sam obe kocnice, bev se skoro poklonio napred , zadnja guma zaskripela ..stao sam na metar od njega. Eto.. posle dve godine vozikanja prvi put cujem skripu guma na skutu O budali no coment 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11154 Napisano Septembar 22, 2022 Ne silazi, 2239 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Danas auto put BG Vrcin,desna traka krivina,kamion crko ,nema obelezavanja trouglom prslukom.Tip bez prsluka stoji kodnkamiona i mrzovolno mase rukom,da upozori.Brzina oko 100km/h ,srecom bilo mesta u srednoj traci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4035 Napisano Septembar 22, 2022 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Tošin bunar, studentski dom, idem prema NBG kad mi žena iz suprotnog smera preseče put preko pune linije i bez žmigavca da bi otišla u perionicu... Kočenje na 95%, išao cca 70kmh. Pitam lepo jel zna šta je uradila? Kaže šta je problem, videla sam te... Doviđenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4935 Napisano Septembar 22, 2022 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kažem ja: Prdež bomba. (Je rešenje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1063 Napisano Septembar 22, 2022 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Treba skupiti muda i ne kociti nego samo gas i u vrata i prevrnes je na krov... i to je to...Tako za sve... Uvek i svuda... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11154 Napisano Septembar 23, 2022 Ne silazi, 2239 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Moze i tako ,ali uslov je da vozis masivnije vozilo,starije proizvodnje.Postoji mogucnost samopovredjivanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 23, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Malo je više lik ili pijan ili drogiran, ovo nije normalna vožnja. Ne znam kakvo je to teoretisanje, auti iz suprotnog smera mu se provlače ispod retrovizora. Evo ti primer sa tvog snimka zašto nije loše biti odmaknut od ivice ukoliko situacija to dozvoljava. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7988 Napisano Septembar 23, 2022 Drug član, 834 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Savan Ček prijatelju....gledamo li ti i ja isti snimak? Zbog otvorenih vrata i slike koju si poslao opravdavaš vožnju metar i po od ivice puta narednih kilometar, dva? Vozila iz suprotnog smera knap prolaze dok mu nailaze u susret, vidimo li istu stvar? Tebi je to sve ok? Iz aviona se vidi da s čovekom nešto nije uredu.... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Septembar 23, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Savan je napisao: Evo ti primer sa tvog snimka zašto nije loše biti odmaknut od ivice ukoliko situacija to dozvoljava. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Zbog zato ja u gradu vozim levom trakom 50km/h gde ima 2 trake u istom pravcu i uopste mi nije jasno sto mi ovi iza blicaju kad ja samo predupredjujem situaciju da neko ne otvori vrata dok stoji parkiran na trotoaru ... Pug krsi sve propise, isto ko i one baje sto seku krivine. Vozi blize levom ivicnjaku par kilometara a ne desetinu metara. @the_doctor 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1063 Napisano Septembar 23, 2022 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovaj je i otvorio vrata zato sto je video da ovaj mentol ide skroz levo. 206 definitivno bolid Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10303 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Obe trake su moje...hehehe!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Septembar 24, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, shoyyka je napisao: Obe trake su moje...hehehe!!! To mi je postalo normalno jer od 10 vozila, 9 vidim da se ne drze svoje trake na otvorenom. Pocelo je da mi smeta sto ljudi preticu iz suprotnog smera i nece da se pomere i kad me vide, jednog sam i vido kako mi se smeje. Ti Nemanja spasavaj zivu glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10303 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Nemanja Petrovic je napisao: To mi je postalo normalno jer od 10 vozila, 9 vidim da se ne drze svoje trake na otvorenom. Pocelo je da mi smeta sto ljudi preticu iz suprotnog smera i nece da se pomere i kad me vide, jednog sam i vido kako mi se smeje. Ti Nemanja spasavaj zivu glavu. Će se navikneš! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Septembar 24, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, shoyyka je napisao: Će se navikneš! Verovatno. Nego sve zaboravim da kupim magnete. Ne znam dal mi ovde neko predlozio to ili na FB. Stavim magnete na heblove i po potrebi razbijam soferke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8726 Napisano Septembar 24, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1909 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, shoyyka je napisao: Obe trake su moje...hehehe!!! Ne znam zašto je ovo problem kad je pregledno i nema vozila iz suprotnog pravca? Osim ako ona narandžasta fleka na slici nije kamion iz suprotnog pravca? Ja ovo stalno radim - sečem krivine da dobijem što ravniju putanju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10303 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 3385 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zaludan je napisao: Ne znam zašto je ovo problem kad je pregledno i nema vozila iz suprotnog pravca? Osim ako ona narandžasta fleka na slici nije kamion iz suprotnog pravca? Ja ovo stalno radim - sečem krivine da dobijem što ravniju putanju. A ko reče da je problem?Samo konstatujem,njegovo je...nema veze što sam iza njega?!Dok ne zasvirah petu simfoniju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemun24 36 Napisano Septembar 24, 2022 U prolazu, 36 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam u kojoj temi bih ovo napisao. Prvi put mi se desilo da me motor pretiče s desne strane - uskom ulicom, između mene i parkiranih auta jedva ima mesta. Čujem ga kako daje gas, pomeram auto desno da bi mogao da prođe = eto njega desno. Sad odmor malo od auta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Septembar 24, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Nazalos nama sve ih je vise...ne obaziru se vise. Kao da su sami na putu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Septembar 24, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, zemun24 je napisao: Ne znam u kojoj temi bih ovo napisao. Prvi put mi se desilo da me motor pretiče s desne strane - uskom ulicom, između mene i parkiranih auta jedva ima mesta. Čujem ga kako daje gas, pomeram auto desno da bi mogao da prođe = eto njega desno. Sad odmor malo od auta Kako je mene jedan motorom isto sa desne strane cepnuo na auto-putu BG-NI Odseko sam se brale šleper sam vozio, pa otkinuo me je...noge su mi uvis pošle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Septembar 24, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juče jedno devojče u audi-u stalo ispred kružnog toka na NBG da završi poruku, status na fejsu ili tako nešto. Ja kolima iza nje, vidim auto ispred kreće ona ništa, svirnem kratko, svirnem duže ma ništa, pređem u desnu traku stanem pored sviram, ma ništa, nema reakciju nikakvu, sedi i kuca. Ja nastavio dalje a ona ostala tamo da završi roman. Promenio Septembar 24, 2022 član pilip88 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9927 Napisano Septembar 24, 2022 Ne silazi, 2309 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je dok stoji i kuca roman. Ova je kucala u vožnji...pa se zakucala. I sve bi to prošlo bez frke (na bageru nema štete) dok nije pozvala mamu, a mama poznata advokatica, pa juri veze i vezice. E, onda je moralo sve po zakonu : Uviđaj, duvanje, povredna lista za kolegu, bolovanje itd... Pa ti i dalje održavaj status, u vožnji... A mogli su, uz kafu, da izmenjaju telefone... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11633 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, zaludan je napisao: Ne znam zašto je ovo problem kad je pregledno i nema vozila iz suprotnog pravca? Osim ako ona narandžasta fleka na slici nije kamion iz suprotnog pravca? Ja ovo stalno radim - sečem krivine da dobijem što ravniju putanju. Ja bi tebe uklonio iz saobracaja kao i sve sto tako rade. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8726 Napisano Septembar 24, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1909 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, piki je napisao: Ja bi tebe uklonio iz saobracaja kao i sve sto tako rade. ?? Ne razumem?? Ni na koga drugog, ni na koji način ne utičem, ali ti bi me svejedno uklonio zato što radim nešto što ti ne radiš?? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemun24 36 Napisano Septembar 24, 2022 U prolazu, 36 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Kawazzr500 je napisao: Kako je mene jedan motorom isto sa desne strane cepnuo na auto-putu BG-NI Odseko sam se brale šleper sam vozio, pa otkinuo me je...noge su mi uvis pošle... Verujem ti... Vozim dve godine samo motor, ali od početka znam da na istom ne smem s desne strane nikako, ne razumem takve glave 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...