piki 10980 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 1272 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Od kako je komsinica otvorila polikliniku kod nas u ulici je haos i katastrofa sto se tice saobracaja i parkiranja.Sve komsije su na svoje cuprije stavile one cunjeve protiv parkiranja jer je bilo vise za izludeti.Kad dodjes kuci ne mozes uterati u dvoriste,kad kreces iz dvorista,ne mozes izaci.Jednom(dok nije bilo ovog ludila od korone pa se putovalo)zamalo da zakasnim na let,jer nisam mogao da nadjem pajsera koji mi je stao na cupriju.Ne malo puta smo na granici fizickog obracuna(a kad bahati vide da smo u komsiluku spremni na sve povlace se kao pickice i onda ide pun gas bezanja).Sreca pa imamo mladica od 25 godina nekoliko-trenira se ponesto od borilackih vestina,a mi stariji se slepamo uz njih(nismo ni mi jos za bacanje).Meni je sreca pa po ceo dan nisam tu inace bih vec zavrsio priveden,ali prvi komsija je pukao od muke vec,to je ova cuprija sa gajbicama.Ko nam dolazi,nema gde da stane,sad stavljamo te cunjeve,neko gajbice,neko palete,poceli smo da licimo na ciganmalu.Kako sad nemaju gde da stanu na cuprije,sad staju izmedju.Pogledajte kako sad to izgleda i na sta liči.To su nasi kanali,naplacuje nam se odvodnjavanje porez,mi to kosimo i odrzavamo da bar bude nesto zeleno pored svog betona i pogledajte sta uradise.Postavio sam ove pritke,ali i njih sjebu bez gledanja,malo sam poravnao,a pogledajte kod komsije sta su napravili-da ne pricam kad je kisa svaki put neko upadne,sklizne u kanal pa ga onda vuci.Slike su od pre neki dan zamislite danas kako je kad pada kisa bez prestanka. Stoka bahata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 31, 2021 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi tu zabio velike metalne šipove i razvukao lanac između, a onda posadio živu ogradu iza . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5982 Napisano Januar 31, 2021 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Taj deo od kuca do ulice bi trebao biti javna povrsina,kad bi prosirili ulicu do kanala svi bi bili zadovoljniji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16879 Napisano Januar 31, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ivica744 je napisao: Taj deo od kuca do ulice bi trebao biti javna povrsina,kad bi prosirili ulicu do kanala svi bi bili zadovoljniji Znači sve javne površine (pa i parkove i zelenila) pretvoriti u ulice pa da "svi" budu zadovoljni. Pa valjda treba da budu zadovoljni oni koji tu žive, a ne samo oni koji tu navrate na par sati i to možda par puta u životu. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15643 Napisano Januar 31, 2021 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre neku godinu, Grcka... nema bre buzdovani smo teski 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13969 Napisano Februar 1, 2021 moto merkat °°, 4874 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kad spomenu Grcku, 90tih (ne secam se mesta) ulica pored mora se pretvarala u setaliste, dodje policija oko 19:00 spusti i zakljuca rampu pa do sutra ujutru nema mrdanja, nista kazna, samo vozila sa nasim tablicama ostajala zakljucana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5982 Napisano Februar 1, 2021 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, zika56 je napisao: Znači sve javne površine (pa i parkove i zelenila) pretvoriti u ulice pa da "svi" budu zadovoljni. Pa valjda treba da budu zadovoljni oni koji tu žive, a ne samo oni koji tu navrate na par sati i to možda par puta u životu. Pogresan zakljucak si izveo.Kad sam napisao javna povrsina u konkretnom slucaju sam mislio na tu kaljuzu izmedju prilaza kucama.Da je ulica samo malo sira bilo bi mesta i da se gosti parkiraju i za nesmetan saobracaj,a ta 2 kvadrata "zelenila" nikom ne bi falila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16879 Napisano Februar 1, 2021 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ivica744 je napisao: Pogresan zakljucak si izveo.Kad sam napisao javna povrsina u konkretnom slucaju sam mislio na tu kaljuzu izmedju prilaza kucama.Da je ulica samo malo sira bilo bi mesta i da se gosti parkiraju i za nesmetan saobracaj,a ta 2 kvadrata "zelenila" nikom ne bi falila. Nisam izveo pogrešan zaključak, mislio sam isto na ta dva kvadrata koje ti nazivaš kaljugom, a koje bi upravo trebalo da ostane zelenilo. A ima ona izreka "kad čeljad nije besna ni kuća nije tesna". Verujem da na par stotina metara uokolo ima gde da se parkira auto, ali nekima stalo da ne moraju da prepešače ni korak, pa onda mora baš njima da se udovolji. Promenio Februar 1, 2021 član zika56 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5982 Napisano Februar 1, 2021 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan @piki,ce da nam odgovori za parking,ali poznavajuci vojvodjanska mesta tesko da ima neki parking u relativno normalnoj blizini.A sta ce biti sutra ako neko od komsija bide hteo da otvori kafanu,mesaru,pekaru,apoteku....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10019 Napisano Februar 1, 2021 Drug član, 3336 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Prvo otvori parking, pa tek onda kafanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16879 Napisano Februar 1, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Satelis je napisao: Pre neku godinu, Grcka... nema bre buzdovani smo teski Pa gde bre baš nišliju nađe? To fin i kulturan svet, a ti ovako podmećeš? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 10980 Napisano Februar 1, 2021 Drug član, 1272 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, ivica744 je napisao: @piki,ce da nam odgovori za parking,ali poznavajuci vojvodjanska mesta tesko da ima neki parking u relativno normalnoj blizini.A sta ce biti sutra ako neko od komsija bide hteo da otvori kafanu,mesaru,pekaru,apoteku....... Ljudi tu je takva cirkulacija kola da je tesko zamisliti,kao u 29 novembra u BG,dolazi ceo Srem na samo Mitrovica,malo bi bilo i tri parkinga. Ima dalje u ulici i sala za vencanje,ali je vlasnik kupio i dva velika placa pored i napravio parking tako da nema problema. Sto se tice kafana,mesara, i svega ostalog svako ko otvara nesto planira i da ljudi imaju gde da stanu i to obezbede.Ako otvaram kafanu sa tri stola dosta mi je 3 parking mesta.Ako otvaram restoran za 100 ljudi treba mi 25 parking mesta.Mora se planirati. Iskreno da ti kazem svima nam je dosta betoncine(pogledaj sta uradise od Beograda)treba valjda i nesto zeleno da bude u ljudskom okruzenju ili cemo na kraju pristati da nas strpaju u kutije kao Kineze-samo rad,beton i malo spavanja. Ne znam,nemamo resenje,grad boli kurac jer nije centralna gradska ulica i nema nista od toga da ce oni srediti nesto,a nama vezane ruke i dalje i kako vidim tako ce i ostati ili cemo se svi zabarakadirati kao siptari,pa ce onda ovi iz grada reagovati da dodju da nam poruse barikade i vrate nas na postojece stanje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 1, 2021 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @piki- Jeste probali da zovete inspekciju, pauka, komunalnu policiju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5982 Napisano Februar 1, 2021 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, piki je napisao: Ljudi tu je takva cirkulacija kola da je tesko zamisliti,kao u 29 novembra u BG,dolazi ceo Srem na samo Mitrovica,malo bi bilo i tri parkinga. Znaci da je ipak potrebno malo regulisati daj deo na neki nacin.Ne znam gde je ovo tacno ali je u Mitrovici poprilicna guzva u saobracaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 10980 Napisano Februar 1, 2021 Drug član, 1272 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, drumskalisica je napisao: @piki- Jeste probali da zovete inspekciju, pauka, komunalnu policiju ? Lijane zvale komsije,ali nema vajde dok dodju ovi pobegnu,ovi odu,vrate se drugi,kazem sreca pa nisam po ceo dan tu inace bi prso,evo sad dolazim kuci,komsija jebe majku ukrali mu cunjeve,pa mi smo cirkus zivi,za nepoverovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13969 Napisano Februar 1, 2021 moto merkat °°, 4874 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @piki vidim svi ste u komsiluku prosirivali cuprije, spremali se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 10980 Napisano Februar 1, 2021 Drug član, 1272 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, bdada je napisao: @piki vidim svi ste u komsiluku prosirivali cuprije, spremali se. Nismo brate,ta sto je najsira kod komse,to je bio frizerski salon dok je drzao,mi ostali smo na dvoje kola cuprije,taman kolika je kapija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13969 Napisano Februar 1, 2021 moto merkat °°, 4874 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Salim se ja, virno preko street view, isti problem, siroka cuprija i matori ubetonirao cevi sire u koje spustim uze, oblepio crno/zutom fluo trakom onda magarci udare i saviju pa ne mogu iscupati ni naterati auto i tako, ratujemo ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4483 Napisano Februar 1, 2021 Drug član, 967 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Vi one trouglove da montirate na ćuprije. Nije baš legalno bez rešenja, ali ja se ne bih libio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Februar 2, 2021 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan U mom selu se zbog takvih situacija odavno preraslo zabijanje noza u gume. Sad se zabija srafciger u hladnjak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Februar 4, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Teska saobracajna nezgoda u Bg, Dzordza Vasingtona pre Takovske, nesto posle 15h. Crni Bmw skretao levo na parking i oduzeo prvenstvo skuteru Aprilia Scarabeo, crne boje (moja pretpostavka po slikama). Ko je u grupi antimurija bgd moze videti slike. Vozac(ica) skutera u losem stanju, ima crveni sat na levoj ruci. Tuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Februar 4, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Februar 4, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7632 Napisano Februar 4, 2021 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Treba se maksimalno cuvati ovih dana jer vozacima automobila je opala paznja na motocikliste preko zime. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7632 Napisano Februar 4, 2021 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost mislim da je to Aprilija od koleginice sto je gostovala kod Voje u MudrolijamaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...