Vaske4s 1808 Napisano Avgust 22, 2019 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Astral je napisao: Ti si nikakav BMW vozac. Mislis? Uopste ne odaje takav utisak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Avgust 22, 2019 Svrati ponekad, 466 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Za sisicu ne znam, ali bez sva tri kofera, na track day nikako ne polazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13976 Napisano Avgust 22, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam nikakav vozac a jos gori sam vlasnik BMW-a. Ako bi cenjena aristokratija iz Bavarske htela da se resi jednog pljuvaca i uvali ga u suprotni tabor da im kazem da bih prihvatio R1M u zamenu za BMW i od tog momenta vise u zivotu necu spomenuti BMW u losem kontekstu. Ja imam cenu i nisam preterano skup 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1676 Napisano Avgust 22, 2019 Drug član, 2281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Nesto tu ne stima... Tebi su prodali neku kopiju BMW-a! BMW se ne kvari!Svi motori zele da budu BMW!Bog Motornih Wozila!Nemac kada napravi!Nemas para sa ga kupis pa ti zato ne valja! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5446 Napisano Avgust 22, 2019 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne, ako se ispostavi da sisica pasuje na njegov BMW, pitajte @dvlns gde je pazario. To će tek biti komplikacija cele priče i cenim da će priča ući u zaplet umesto u rasplet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 23, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A da pogledaš sisice od BMW automobila ? Honda na primer koristi neke delove koji su isti ( po kataloškom broju ), samo kad ih kupuješ kao deo za automobil, budu mnogo jeftiniji . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Avgust 23, 2019 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan DVLNS, nema veze što je sisica duža, bitno je da ugao konusa bude adekvatan i da zatvara. Zaboravio sam, ima više godina, VW sisica ima isti konus kolko se sećam kao na BMW motorima. Jeste preskupa kod BMW-a, najstarija sa kojom sam se susretao je stara 25 godina, nijedna nije procurela ili pukla niti ima razloga, ako se to desi, neko je zeznuo jer sve može da se skrši, pa verovatno zato i košta. Pravilo službe je da se navodi rok 2 radne nedelje za isporuku delova kojih ima za bukvalno svaki model motora, u praksi je to u 90% slučajeva 3-5 dana. Dalje, ima kineskih sisica koje ne koštaju ništa, verovatno su upotrebljive ali se nisam susretao, u lokalnoj nekoj radnji ima ih od 50 Dinara nečijih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17047 Napisano Avgust 23, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, đunta je napisao: DVLNS, nema veze što je sisica duža, bitno je da ugao konusa bude adekvatan i da zatvara. Zaboravio sam, ima više godina, VW sisica ima isti konus kolko se sećam kao na BMW motorima. Jeste preskupa kod BMW-a, najstarija sa kojom sam se susretao je stara 25 godina, nijedna nije procurela ili pukla niti ima razloga, ako se to desi, neko je zeznuo jer sve može da se skrši, pa verovatno zato i košta. Pravilo službe je da se navodi rok 2 radne nedelje za isporuku delova kojih ima za bukvalno svaki model motora, u praksi je to u 90% slučajeva 3-5 dana. Dalje, ima kineskih sisica koje ne koštaju ništa, verovatno su upotrebljive ali se nisam susretao, u lokalnoj nekoj radnji ima ih od 50 Dinara nečijih. Meni se pre par godina isto otkinula sisisca na motoru (zadnjem kočionom cilindru) kada sam pokušao (i to vrlo lagano) da je odpustim radi promene ulja. Na kraju sam ulje ispustio odvrtanjem celog holendera i sada to tako stoji. Moraću za koji dan ponovo da menjam ulje, pa ću da pokušam da izvadim onaj "patrljak" od siske koji je ostao u holenderu i da onda nabavim sisku od VW (od kog modela). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13976 Napisano Avgust 23, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan @zika56 nisam siguran od kog modela je ali isto tako nisam siguran mozda je na zadnjim kljestima manja sisica proveri. Inace upravo sam uzeo i rezervne trebalo bi odgovarajuce i to od BMW konkurecije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13976 Napisano Avgust 23, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovu sam od VW kupio STR "Slavija auto" prodavnica auto delova, Novi Sad WWW.SLAVIJA-AUTO.CO.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13976 Napisano Avgust 23, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dosao u Ducati reko treba mi sisica, kazu samo u paru Petruci i Dovicozo da oslobodimo mesto za Milera i Jorgeta. Reko ako je tako daj obe te sisice pa da imamo zanimljivo prvenstvo 2020 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5446 Napisano Avgust 23, 2019 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, hoćeš da se otarasiš BMW a pa odeš u Ducati, a hoćeš da ti kupe Yamahu R1M, a cenim da ćeš na kraju preći na Kwasaki ZX6R. Postaje već jako zapetljano pošto si vozio i CBR600RR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13976 Napisano Avgust 23, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan A javio sam i Sajksu da ce dve sisice sa Dukatija da se nadju na BMW-u. Neka se i on malo znoji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Avgust 23, 2019 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, zika56 je napisao: Meni se pre par godina isto otkinula sisisca na motoru (zadnjem kočionom cilindru) kada sam pokušao (i to vrlo lagano) da je odpustim radi promene ulja. Pre 10 sati, đunta je napisao: ako se to desi, neko je zeznuo jer sve može da se skrši. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12789 Napisano Avgust 23, 2019 Ne silazi, 7388 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Jovan Ristic said: Vidi, hoćeš da se otarasiš BMW a pa odeš u Ducati, a hoćeš da ti kupe Yamahu R1M, a cenim da ćeš na kraju preći na Kwasaki ZX6R. Postaje već jako zapetljano pošto si vozio i CBR600RR https://www.kawasaki.com/products/2019-Ninja-ZX-10RR Uvek je Kawasaki imao poseban karakter i sirovu ekspresiju snage Neće DVLS da ostane ravnodušan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13976 Napisano Avgust 23, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni je 600 sasvim dovoljno ali sam kao magarac drugi put uzeo litru i drugi put shvatio da numem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14538 Napisano Avgust 23, 2019 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Onda bas numes, znam likove, kazu bajo moj dusu samu izvadiJo, da nekajem malko si ga zagolicO, alajd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1676 Napisano Avgust 23, 2019 Drug član, 2281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Svasta likovi pricaju... Pogotovo na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13976 Napisano Avgust 25, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jedini koji pokusava da pelcuje BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 25, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Брзо купуј Вагенову сисицу, видиш да се Дукати прегрева 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5446 Napisano Avgust 25, 2019 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Zuba87 je napisao: Брзо купуј Вагенову сисицу, видиш да се Дукати прегрева Došao da nadoknadim čas, pa samo da se javim da mi date opravdani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 25, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хахаха! А где је сисица нежабарског произвођача? Нећеш се тако лако извући Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5446 Napisano Avgust 25, 2019 (promenjeno) Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Kod skupljača sekundarnih sirovina Promenio Avgust 25, 2019 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Avgust 6, 2021 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Evo doslo vreme da i meni treba sisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Avgust 6, 2021 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eno ja u firmi imam kupljenu kutiju sisica. Samo da proverim koja je marka, sta kako. Bukvalno set kao set O ring gumica ili bakarnih podloski. Sisice su univarzalne. Ima ih 10-15 vrsta i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...