sashac 8204 Napisano Avgust 18, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Eto jos jedan tragicni zavrsetak zivota kolege.Sastali smo se kod 1000 ruza,i zezali se bas sa stradalim.Zaista se izvinjavam,ne znam coveku ime,znam da je 75.to godiste,i da je karatista .Vozio zutu cbr 900 rr.Bukvalno zadnju rec smo prozborili saleci se,stavio kacigu,i oni krenuse par minuta pre nas.Posle 10 tak km,naisli smo na kolonu,i videli nepomicno telo.Pritrcao sam i prepipao puls,ali ga vec nije bilo.Tu se pojavio momak koji je medjunarodni spasilac,te pokusasmo reanimaciju ali mu nije bilo spasa.Velika mogucost je da ga je u voznji udario infarkt,ili mu jako pozlilo.Tuga.Saucesce porodici,a kolegi neka su siroki putevi nebeski. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6139 Napisano Avgust 18, 2019 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uzas! Pokoj mu dusi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Avgust 18, 2019 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16590 Napisano Avgust 18, 2019 Ne silazi, 1217 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sanjin Čučak, iz Borče je pokojnik. Karatista. Sad me je kolega obavestio, podatak je sa fb. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 18, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 18, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci osim tuga. Videsmo nasmejanog covek koji stavlja kacigu i posle desetak minuta katastrofa. Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Avgust 18, 2019 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zenlja...sad mi je drugarica javila koja tu negde ima vikendicu... Krivina na gore ..žuti motor..pitam tu lika..kaže:"izgubili smo ga..gotovo “. Jel neko video motor u kakvom je stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10536 Napisano Avgust 18, 2019 Drug član, 3409 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Uh... saučešće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Avgust 18, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Tuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 18, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Endurac je napisao: Neka mu je laka zenlja...sad mi je drugarica javila koja tu negde ima vikendicu... Krivina na gore ..žuti motor..pitam tu lika..kaže:"izgubili smo ga..gotovo “. Jel neko video motor u kakvom je stanju? Samo razbijena prednja maska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Avgust 18, 2019 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Teska situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bassman 9 Napisano Avgust 18, 2019 U prolazu, 29 postova Lokacija: Idimidodjimi Motocikl: DR650, KTM SMT Prijavi odgovor kao problematičan Данас сам га видео први и последњи пут. Слава му и покој души... Саучешће породици и пријатељима. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Avgust 18, 2019 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mlad covek... Tuga. Jel se zna na kraju da li je preminuo ili imao nezgodu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 18, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ne zna se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 18, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel nema kamera na tom delu, možda i pre toga da se vidi ima li šta čudno?Ako je infarkt, infarkt je, ali ja nekako sam uvek skeptican prema takvim slucajnostima. Sto ne znaci da nije moguće naravno. Svakako saučešće porodici i prijateljima. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 19, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan To je jedan pravac pred krivinu,pa ili ga je podhvatila rizla koje ima mnogo,ili mu je pozlilo...Kako god,ode dobar covek,u to sam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17969 Napisano Avgust 19, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2449 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Fantastican covek, drag prijatelj i kolega... zasto uvek pre idu takvi ljudi a baksuzi ostaju da zive...? Pokoj mu dusi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5839 Napisano Avgust 19, 2019 Drug član, 839 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Strašno mi je da čitam ovakve vesti. Iskreno saučešće porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 439 Napisano Avgust 19, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu dusi i siroki mu putevi nebeski.. Ja sam naisao tuda pre nego sto je stigla hitna, video sam celu ekipu u kakvom je stanju pre nego sto sam ugledao motor i kolegu i sve mi je bilo jasno. Nisam mogao da se opasuljim ceo dan. Saucesce porodici i prijateljima, sta reci nego tragedija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8413 Napisano Avgust 19, 2019 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Savan je napisao: Jel nema kamera na tom delu, možda i pre toga da se vidi ima li šta čudno? Ako je infarkt, infarkt je, ali ja nekako sam uvek skeptican prema takvim slucajnostima. Sto ne znaci da nije moguće naravno. Svakako saučešće porodici i prijateljima. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Kažu očevidci da je bio teget u licu što je klasičan primer jakog infarkta. Verovatno nas je napustio i pre nego što je pao. Vidim na face-u da je ostavio suprugu i sina, ne smam ni da pomislim kako je njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1917 Napisano Avgust 19, 2019 Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Taj deo puta je posebno opasan, jer se u neposrednoj blizini nalazi stovarište građevinskih agregata (pesak, šljunak...). Prevoz se prevozi traktorom, tako da. vec pri izlasku, najsitnije frakcije, sa prikolice, završe na kolovozu. Obzirom da se radi o šljunku, sitnim kuglicama, pad je brz i iznenadan. Dodatna opasnost je što se na tom mestu vozi nešto sporije, zbog krivine, pa pri gubitku kontakta, ne dolazi do proklizavanja. Moguće da je došlo do fatalnog pada na glavu i posledične frakture vrata. Tuga. Pokoj mu duši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 19, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi porodici znacilo da znaju tacno sta se desilo umesto da ostanu u neizvosnoscu jel infarkt ili ipak nesto drugo za sto je mozda neko odgovoran. Ali dobro..nekad jednostavno nema odgovora koji je 100%, sta da se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 19, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Vidjeno na licu mesta je sledece. Pocetnik nebi tu pao a ne iskusan bajker. Postoje dve mogucnosti, infarkt u toku voznje ili je zaspao sto je manje moguce jer je bilo 10.30h ujutro. Doktorka iz hitne odmah po dolasku je rekla da se radi o jakom srcanom ili mozdanom udaru. Verovatno ce raditi obdukciju pa ce se saznati tacan uzrok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Avgust 19, 2019 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sportista, 75-to godište pa infarkt... Ovakve vesti su sve češće, umiru od srčanog udara usred treninga i mnogo mlađi. Ako postoji neki problem sa srcem, on kod aktivnih i ozbiljnih sportista pre i fatalnije izađe na videlo nego kod rekreativaca ili čak fizički neaktivnih ljudi. Pokoj mu duši i neka je snage njegovim najbližima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22663 Napisano Avgust 19, 2019 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce, katastrofa, sta drugo reci...Ja izgubih oca tako pre 15 godina, zdrav i prav, aneurizma mozga, bez najave. Lice mu je odmah tu modru boju imalo...Sent from my SM-J330FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...