miinja 1567 Napisano Avgust 12, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem domacu rakiju od sljive , licno moj proizvod. Pecena na tradicionalan nacin . Ako mislite da oglas ovde ne treba da bude neka ga admin obrise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Avgust 12, 2019 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Avgust 12, 2019 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Od koje sljive?Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 12, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan sljiva je cacanska rodna a cena je 7 eu jacina rakije je 19 gradi i rakija je stara 5 godina prvu godinu je skladistena u hrastovom buretu a sad je u prohromskom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 12, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cijena malo jaca, ali za cistu - nekrstenu rakiju ( bez secera ) sa tog podnevlja se isplati, ali da si gdje blize. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 12, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan sve provere su dozvoljene rakija je prirodna bez secera ako nekog zanima mogu i da napisem kako je pecena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8397 Napisano Avgust 12, 2019 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ako je čišta prepečenica cena je ok, ko misli da nije neka sam peče pa da vidi šta je muka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Avgust 12, 2019 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam u kvalitet, u mom pomoravskom kraju litar sljivovice je 400 do 500 din i to dobre i kvalitetne, losije idu i manje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5994 Napisano Avgust 12, 2019 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u selu litra ljute 500din. Odlicna rakija. Inace je sljivarski kraj. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Avgust 12, 2019 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sto trujete oglas? Otvorite uporedo oglas pa prodajte rakiju i za 100 kinti. Na sta lici da mu pisete po oglasu: ima to jeftinije. .. Pa nismo debili, svi znamo da ima jeftinije ali ima i mnogo skuplje, pa sta? Po ko zna koji put: ne trolujte oglase! Ovo je bas postala ruzna navika na forumu 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Avgust 12, 2019 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Alo decko, ovo je forum, ne oglasna tabla, polemike su dozvoljene kako ja znam. 2 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 13, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan nije problem znam da ja ima i jeftinije i skuplje ta je cena sto se tice kvaliteta opet da kazem mogu sve vrste provere pecena je ovako pecena je i ostavljena na 13 gradi , zatim je sipana u hrastovu burad da odlezi godinu dana . Posle toga je prepecana i ostavljena na 25 gradi i spustena na 19 sa destilisanom vodom. Potom ponovo vracena u hrastovu burad da odlezi jos godinu dana pa onda premestena u prohrom i staklo . I tu je sad 4 godine . E ONDA IDE PRODAJA I KOSTA 7 eu. e to je to 5 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Avgust 13, 2019 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, aca-pn je napisao: Alo decko, ovo je forum, ne oglasna tabla, polemike su dozvoljene kako ja znam. Ako si mi rekao "decko". Hvala. Polemike su dozvoljene, dozvoljeno je i trolovanje oglasa, ali to ne znaci da je kulturno. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Avgust 13, 2019 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tacno vredi te pare. Ja za svadbu pre 3 godine uzimao po 7e litar, doduse od moravke(ranke) kako je gde zovu. A rodna je za rakiju zakon od ovih aktuelnih sorti. Ne treba secer za nju, nije to stenli Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Avgust 13, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Realno ima za 500 kinti, al' da je petogodišnja i ležala u hrastu teška posla. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Avgust 13, 2019 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kako ide to brzom postom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 13, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan nisam nikad slao brzom postom ali mislim da moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 13, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan moze brzom postom ako se lepo spakuje i ne smem da napisem sta je u flasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 13, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Можеш и да напишеш шта је, градацију и све, али онда достава није загарантована 1 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Avgust 13, 2019 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Aj da probamo... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 13, 2019 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mozes u plastiku od 2 ili 5 lit.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Avgust 14, 2019 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moze moze... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 14, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan sutra saljem rakiju kolegi sa foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Avgust 14, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Od kolege očekujemo hands on preview! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Avgust 16, 2019 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Probano.. Ja narucih jos 10 l pa sad sudite jel valja ili ne... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...