Bocciaa 101 Napisano Avgust 11, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu triler!!!!Kakva kontrola punog gasa u kriviniPoslato sa Huawei Mate 20 pro uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Avgust 11, 2019 Drug član, 1118 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Doooobra trka,odlicna borba za prvo mesto.Malo se promesale karte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Avgust 11, 2019 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dovi mi zeznuo kladionicu... al ne žalim , vredelo je svaku paru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Avgust 11, 2019 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Marquez počinje da pati zbog ove staze, lagano. Osećam da je krenuo da razmišlja o Ducati-u! :)) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Avgust 11, 2019 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, Bocciaa said: !!!!Kakva kontrola punog gasa u krivini Magneti Marelli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6682 Napisano Avgust 11, 2019 Ne silazi, 6559 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Spielhosen karamel... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Avgust 11, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jos mi nije jasno kako ga je obišao, cojones ko u bika treba.Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 11, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan E nek' je i Dovi više stegao ta jajašca pa da dođe u situaciju da neko zaista krene da ga ceni i navija za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Avgust 11, 2019 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ostala su mu na JiR Scot motorinu, posle toga se raspilavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 11, 2019 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Reći ću samo jedno DESMO DOVIIIIII u inat dušmanima !!! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3315 Napisano Avgust 11, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Dezmoćuna, onaj motor da vozi neka klasa vozač pola kruga bi ostavio prvog sledećeg. 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 11, 2019 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se. Svaka mu čast za potez ali ovo je, rekao bih, pokazalo gde je ustvari Dukati i kako lako može da se stigne i prestigne Honda samo ako se hoće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16176 Napisano Avgust 11, 2019 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno. Ducati se vozi na auto-pilotu. Tu i tamo malo stisneš neko dugme - promeniš mapu, drugo nema šta da se radi. To samo ide i pobeđuje 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 11, 2019 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Nisam to rekao. Svaka mu čast za ovo, ostaje žal zašto ovako ne vozi na svakoj trci. Ali ne mogu da se otmem utisku da ga je nekoliko puta neverovatno lako stizao. Mada mislim i da je Mark u ovoj poslednjoj krivini malo pogrešio i otišao preširoko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Avgust 11, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Robin Hood je napisao: Nisam to rekao. Svaka mu čast za ovo, ostaje žal zašto ovako ne vozi na svakoj trci. Ali ne mogu da se otmem utisku da ga je nekoliko puta neverovatno lako stizao. Mada mislim i da je Mark u ovoj poslednjoj krivini malo pogrešio i otišao preširoko. Rekao je Markez da je dao sve od sebe, da je čak i malo slajdovao na ulazu u pokušaju da zatvori vrata. Toliko je bilo blizu da je njegov štitnik prednje kočnice dodirnuo Dovijev motor i polomio se. Doviciozo izjavio da tokom poslednjeg kruga nije nameravao da pretiče Markeza u zadnjoj krivini, rekao je u fazonu: "jednostavno se dogodilo". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 11, 2019 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Jovane, Jovane... Ne citiramo post iznad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16176 Napisano Avgust 11, 2019 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan To kako su Ducati i Honda ostavljali Suzuki i Yamahu na kratkim pravcima, kao da stoje, to je bilo depresivno. A to što Quartararo i dalje vozi uštrojen motor je teška sramota za Yamahu. Serem im se u politiku. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Avgust 11, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan @Robin Hood žurilo se, neće se ponoviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2412 Napisano Avgust 12, 2019 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, drs je napisao: To kako su Ducati i Honda ostavljali Suzuki i Yamahu na kratkim pravcima, kao da stoje, to je bilo depresivno. A to što Quartararo i dalje vozi uštrojen motor je teška sramota za Yamahu. Serem im se u politiku. I opet ih je odrao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1672 Napisano Avgust 12, 2019 Drug član, 2272 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan uh kakav kadar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1769 Napisano Avgust 12, 2019 Drug član, 834 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Da,ova gestikulacija glavom MM kada je shvatio da je izgubio trku...ne vidja se cesto kod njega. Takodje,vrhunski mi je komentar MM posle trke u stilu ''pogresili smo sa izborom guma,patio sam tokom cele trke,znao sam da mnogo rizikujem ako pokusam da uhvatim Dovija ali morao sam da probam,jbg,ja sam Marc.'' A Mali Q posle trke prica kao da ima X sezona iza sebe ''kada sam video da ne mogu da stignem Markeza i Dovija,a video da mi je Valentino na 0.5-1sec,trudio sam se da ne jurim njih,a da opet odrzavam tu razliku u odnosu na Valntina da ne bih pregrejao gumu'' Mozda od njega nesto bude za razliku od ovih prethodnih koje su neki izvikali posle 3 dobre trke u protekle 2 godine..kao sto su Rins,Zarco...pa i Vinjales na moju zalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 773 Napisano Avgust 12, 2019 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, rastkojokic said: uh kakav kadar Ladno mu skinuo mu stitnik prednje kocnice sa gumom, toliko je bilo blizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Avgust 12, 2019 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i njemu neko nešto da skine! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 12, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada pogledah trku, pišnuo sam u gaće od sreće kada je dukac preletio preko smrde u zadnjoj krivini... Quartararo fenomenalan imajući u vidu slab motor. Dedonja na 4 mjestu, respekt i za njega, kako je startovao dobro je završio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Avgust 12, 2019 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 8/11/2019 at 9:10 PM, drs said: A to što Quartararo i dalje vozi uštrojen motor je teška sramota za Yamahu. Можда не би лоше било да уштроје и фабриканте, изгледа да то функционише. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...