Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 8, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan To se ne “dešava”, kolega.Ne radi se o tome da se okliznuo u kolima ili prosuo kafu po sebi. Nego je svesno, namerno i sa predumišljajem skrenuo presecajući suprotan smer sa aktivnim saobraćajem. Nemoj da relativizuješ prekršaj zbog umanjenih posledica zahvaljujući dobroj reakciji vozača, dobre opreme i motora koji je učestvovao u nesreći. 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 8, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ivandeka je napisao: @Arso, put na koji skreće BMW prolazi kroz Tavnik i izlazi na magistalu za Kv kod benz pumpe "Gigant". Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka U pravu si stotinu puta sam prošao ovim putem od Mrtčajevaca ka Kragujevcu a da sam tek sad uklavirio da to skretanje desno, gledajući iz pravca Bresnice, vodi u Tavnik. Svaki dan čovek nešto novo sazna, ali ipak je to dosta daleko od Bumbarevog Brda, ova raskrnica bi trebalo da pripada ataru sela Bresnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Avgust 8, 2019 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Urban Cruiser said: To se ne “dešava”, kolega Na snimku se jasno vidi pribrana reakcija motocikliste,tj iskustvo kada je video da ne može izbeći udar,ovo je klasican urološki problem kod vozaca automobila (bolenje ku..a) za vozace motora. Sto je neko rekao u postu iznad,da je kamion isao u susret ne bih ga zajebala navigacija da ovako naglo skrene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 196 Napisano Avgust 8, 2019 Svrati ponekad, 154 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Branko, ma kakvo crno opravdanje, samo prenosim šta je vozač bmw izjavio policijiPoslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1853 Napisano Avgust 8, 2019 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da okaci taj link sa snimkom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14079 Napisano Avgust 8, 2019 Ne silazi, 6094 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Urban Cruiser je napisao: To se ne “dešava”, kolega. Ne radi se o tome da se okliznuo u kolima ili prosuo kafu po sebi. Nego je svesno, namerno i sa predumišljajem skrenuo presecajući suprotan smer sa aktivnim saobraćajem. Nemoj da relativizuješ prekršaj zbog umanjenih posledica zahvaljujući dobroj reakciji vozača, dobre opreme i motora koji je učestvovao u nesreći. Nisam hteo da relativizujem bilo sta u konkretnom slucaju a pogotovo sto sam svestan da je covek sa sinom na motoru stradao, samo kazem da se desavaju idiotske stvari zbog jebene navigacije i sam sam nekoliko puta u inostranstvu po gradovima imao panic alert od strane navigacije (ono kada nisi siguran da li ti govori da skrenes u tu ili sledecu ulicu). Inace vec sam dosadan koliko sam puta ponovio da je telefon vece zlo u saobracaju od alkohola a ovo sam trapavo pokusao da kazem da ni navigacija nije naivna stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Avgust 8, 2019 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Streamable - free video publishing STREAMABLE.COM Check out this video on Streamable using your phone... Evo link 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano Avgust 8, 2019 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ih nije kamion izgazio 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Avgust 8, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan To sad i ja isto mislim, koliko su imali sreće da ne podlete pod kamion. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1853 Napisano Avgust 8, 2019 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Prica da je gledao u navigaciju po meni nikako ne pije vodu...nije motor bio 100m udaljen,nije isao preterano brzo...u momentu kada odlucuje da skrene,motor je udaljen ne vise od 20-30m...ko jos gleda u ekran GPS,a skrece,meni ovde prica ''nisam ga video'' nije bas realna,jer,opet kazem,nije motor isao 150 i bio na 100m u momentu dkretanja BMW-a. P.S. Hvala za link. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 196 Napisano Avgust 8, 2019 Svrati ponekad, 154 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Arso, u pravu si pripada Bresnici, policija i hitna pomoć iz ČA su izlazili na lice mesta.Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Avgust 8, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je bmw-ista skrenuo iznenada, ne razumem zašto motociklista sa snimka vozi levom, tj. suprotnom trakom.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1853 Napisano Avgust 8, 2019 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ti nisi dobro video druze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hidroponika 138 Napisano Avgust 8, 2019 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozi on levom traku. Ovu liniju koju vidis je linija kraja puta a ne razdelna.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Avgust 8, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, hidroponika said: Ovu liniju koju vidis je linija kraja puta a ne razdelna.... Ahaaaa, sad shvatam. Bravo za analizu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 8, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se da je to prilično riskantna stvar. Imam ćerku, 28 meseci, svako sedanje na motor mi je mnogo teže nego ranije. Ako budem vozio u njenim tinejdžerskim danima, sada nisam siguran da li ću i nju voziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10037 Napisano Avgust 8, 2019 Drug član, 1045 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne treba baš tako razmišljati,pa svaki izlazak na ulici nosi dozu rizika i sa tim se treba pomiriti jer u suprotnom ako budemo strepeli od svakog rizika onda život i nije neki život.Treba uživati u životu i naravno svoditi rizik na minimum ali ipak ne preterivati. Što se same nesreće tiče neko napisao "...vide se pribrana reakcija vozača" ili tako nešto,pa ja nisam video apsolutno nikakvu reakciju vozača motora.Ne bi da budem pogrešno shvaćen ne mislim da umaćujem iskustvo ili veštinu vozača motora ali bmw auto je takvom brzinom i tako kasno preseko put da ovi nisu ni imali šanse da reaguju.I baš zbog te brze promene pravca automobila mislim da je vozač jasno video motocikl i da je računao da će proći ali se na žalost putnika na motoru proračunao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10434 Napisano Avgust 8, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Urban Cruiser je napisao: Slažem se da je to prilično riskantna stvar. Imam ćerku, 28 meseci, svako sedanje na motor mi je mnogo teže nego ranije. Ako budem vozio u njenim tinejdžerskim danima, sada nisam siguran da li ću i nju voziti. Moju ni sa puškom više ne mogu naterati na motor,posle mog udesa...i bolje...i ženu vozim pipavo,kamoli ćeru...nekako taj osećaj odgovornosti čeprka... Brz oporavak kolegi i sinu želim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1631 Napisano Avgust 8, 2019 Drug član, 1324 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je i moglo da se eskivira ali ga zajebao auto koji je vozio iza rumuna, vidi se na snimku momenat kad pocinje da koci ali nije mogao da izbegne majmuna zbog auta koji mu je isao u susret. Vazno da je rumun spustio gace na pola dupeta.... Uh sto bi ja to mlatio govnavom motkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Avgust 8, 2019 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Uf ovo je jezivo skroz... srećom ostadoše živi, ništa drugo nisu mogli da urade do da se olupaju o budalin autoSent from my SM-J320F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Avgust 8, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Majko moja...Dobro je na kraju ispalo....Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Avgust 8, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ova bela nije ivična traka, već traka razapeta da simulira ogradu firme iz koje je ovo snimljeno. Brz oporavak želim ocu i sinu! Koliko nisu toliko na kraju jesu imali sreće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Avgust 8, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je i moglo da se eskivira ali ga zajebao auto koji je vozio iza rumuna, vidi se na snimku momenat kad pocinje da koci ali nije mogao da izbegne majmuna zbog auta koji mu je isao u susret. Vazno da je rumun spustio gace na pola dupeta.... Uh sto bi ja to mlatio govnavom motkomNe razumem baš ovu analizu, ali se u svakom slučaju vidi kako se Ivici propinje sin iza od njegovog kočenja. Manevar izbegavanja prepreke na ovoj udaljenosti je nemoguć. На овом путу нема средње линије? Она крајња линија можда збунила возача да крајем ока види да из друге траке, оне која то није, нема никога?Jel to komentar ili retoričko pitanje? Pogledaj slike sa mesta nesreće, sve linine postoje! Pa ne treba baš tako razmišljati,pa svaki izlazak na ulici nosi dozu rizika i sa tim se treba pomiriti jer u suprotnom ako budemo strepeli od svakog rizika onda život i nije neki život.Treba uživati u životu i naravno svoditi rizik na minimum ali ipak ne preterivati. Što se same nesreće tiče neko napisao "...vide se pribrana reakcija vozača" ili tako nešto,pa ja nisam video apsolutno nikakvu reakciju vozača motora.Ne bi da budem pogrešno shvaćen ne mislim da umaćujem iskustvo ili veštinu vozača motora ali bmw auto je takvom brzinom i tako kasno preseko put da ovi nisu ni imali šanse da reaguju.I baš zbog te brze promene pravca automobila mislim da je vozač jasno video motocikl i da je računao da će proći ali se na žalost putnika na motoru proračunao.Pogledaj bolje... Kolege, da budem vrlo subjektivan, mene ponekad, na ovakvim objavama, komentari podsećaju na one tzv. botovske po info-medijima.Te se javljaju “baba Vange” i neki “taroti” sa pričama “gledao navigaciju, zbunila ga bela linija, računao 2+2, ovo-ono”, pa onda upadaju ovi što pročitaju prva dva reda i odma imaju spreman komentar “nije ovo leptirovo brdo, nema ovde skretanja, tu mi strina skreće kod svastike po jaja kad odlazi od zaovine sestre koja živi kod četvrtka pa levo”... a sa govnjivim motkama, spuštenim gaćama i nešto tipa “devojka mu ima ružan rukopis” proserete se kao kad govno udari u ventilator!Povredjen je kolega i njegov sin, sud (jebemliga ako i to postoji) će utvrditi okolnosti, ali svakako je potrebno da se prvo zapitate da li možete da pomognete!Sutra, mada nikome to zaista ne želim, kad osvane snimak sa vašim udesom, neće vam ni malo biti drago da neki “kolega” razglaba o tome kako zna za dobru pečenjaru u blizini nesreće ili da li je neko slušao cecu ili žaklinu sa garmin navigacije!!! 1 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2270 Napisano Avgust 8, 2019 Drug član, 992 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak zelim ljudima. Pozitivno u ovom je sto nisu podleteli pod kamion da ih zgazi,hvala Bogu glava na ramenima. Nek su nam zivi i zdravi.Sto se tice vozaca BMW a,definitivno nema opravdanja. Mogu samo reci,kao neko kome je voznja profesija, da se svakom desi blokada,ta jedna sekunda nepaznje...umor,dug put,sve to dobro znam i znam tacno za taj sekund kad ne znas sta si uradio. Jednostavno je tako. Ono sto sigurno mogu reci , ili nije dobro procenio pa je mislio da je motor dalje da ima vremena da skrene ili ga stvarno nije video. Da je video motor koji ce udariti u njega sigurno ne bi skrenuo...po prirodi se plasimo za sebe i instiktivno bi kocio,da ga je video. Definitivno on iz nekog razloga je imao blokadu i za njega motor nije postojao tog momenta.Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Avgust 8, 2019 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, slobasuper9 said: Definitivno on iz nekog Da.... Da, uradi ti ovo u EU.... Ima da te proteraju sledecih 500 godina. Nema opravdanja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...