Grasko.car 77 Napisano Avgust 24, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moje "iskustvo" sa njima.... Naime zovem ih da ih pitam na koji način se može uvesti motor iz inostranstva jer bih mozda kupio neku egzotiku iz Nemačke. Čovek mi je dao savete, podatke i kontakte njegovih kolega koji rade transport carinu itd, kao i okvirni iznos svih troškova. Ponudio mi je i kontakt čoveka koji bi za 50eur pogledao motor i uradio inspekciju istog... Sve gore je urađeno iako je znao da neću kupiti motor kod njih, tako da jedna pohvala za njih.... Tehnodrom prodaje dosta vozila i za ocekivati je da su neka bolja neka losija....mislim da je najbolje sto prodavac moze da uradi za kupca je da bude otvoren i realan....kakva je mašina...to oni sigurno ne znaju jer je samo utovare u kamion 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12365 Napisano Novembar 4, 2023 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko kakvih novih iskustava sa Tehnodromom,gledam nesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2466 Napisano Novembar 4, 2023 (promenjeno) Andragog, 5040 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dva moja drugara voze motore od njih FZ8S i F800GS, prezadovoljni kupovinom. Jedina mana je bar tada bila, da malo skidaju cenu od istaknute, 100-150e plafon. Promenio Novembar 4, 2023 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3062 Napisano Novembar 6, 2023 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar isto uzeo od njih i zadovoljan kupovinom. Opet motor je tada bio par godina star, pa nije ni za očekivati da ima nekih problema. Ja sam gledao za drugara van BGa jednu Hondu i momci su skroz OK, ovako na prvu. Rade i zamenu, po meni ne baš povoljnu, ali ne uzimaju svašta, tako da mi i to govori da se trude da održe neki kvalitet ponude, naravno i olakšaju sebi prodaju. Drugaru su recimo tu Hondu nudili za 200 evra manje, pa su u toku pregovora spustili za još 100, a početna cena je bila 3.700evra, tako da sve zavisi od trenutka, ponude, cene... Uvek volim više da uzmem od vlasnika, ali ovako po utiscima mnogih jedan od retkih placeva gde bih se usudio da kupujem. @piki šta meračiš? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 599 Napisano Novembar 6, 2023 Zainteresovan, 566 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo stvarno preslo 29000 ili je obrnuo sat https://www.polovniautomobili.com/motori/22529880/yamaha-xj-900-s-diversion? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5068 Napisano Novembar 6, 2023 Drug član, 1895 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imali su neku žestoku akciju prošle nedelje. Bili su popusti 15-20% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12365 Napisano Novembar 6, 2023 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, max80 je napisao: Moj drugar isto uzeo od njih i zadovoljan kupovinom. Opet motor je tada bio par godina star, pa nije ni za očekivati da ima nekih problema. Ja sam gledao za drugara van BGa jednu Hondu i momci su skroz OK, ovako na prvu. Rade i zamenu, po meni ne baš povoljnu, ali ne uzimaju svašta, tako da mi i to govori da se trude da održe neki kvalitet ponude, naravno i olakšaju sebi prodaju. Drugaru su recimo tu Hondu nudili za 200 evra manje, pa su u toku pregovora spustili za još 100, a početna cena je bila 3.700evra, tako da sve zavisi od trenutka, ponude, cene... Uvek volim više da uzmem od vlasnika, ali ovako po utiscima mnogih jedan od retkih placeva gde bih se usudio da kupujem. @piki šta meračiš? rekla doktorica da moram na afriku da nisam vise za r i f 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 404 Napisano Novembar 7, 2023 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam motor koji sada vozim kod njih pre godinu ipo dana, ispostavilo se da je u dobrom stanju kao sto su i rekli, menjao sam samo potrosni materijal. Ako vidim neki motor koji mi je zanimljiv kupio bih ponovo od njih, pogotovo ako prihvate zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18085 Napisano Januar 8, 2024 Integrisan, 5355 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ih u vidu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1664 Napisano Januar 9, 2024 Drug član, 1035 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Kod zamene sa njima, da li neko ima iskustva? Da li skidaju poprilicno cenu predmetu zamene ili su i tu korektni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 683 Napisano Januar 9, 2024 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 429 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Dva moja prijatelja su kupili motore kod njih. Obojica su prezadovoljni. Jedan od njih je isao na zamenu i bio je zadovoljan procenom. Realne ponude daju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...