Guliver 901 Napisano Subota u 17:45 Drug član, 814 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slike koje sam okačio gore su od momka koji je iz Ugljevika i koji sada trenira u Novom sadu i takmiči se u Srbiji. Odijelo je naručio u Njemačkoj, po mjeri i platio ga oko 1500 evra. To su cijene za vrhunska odijela. Ovde u klubu imaju odijela ali ih je "malac" prerastao. Pogledaću na KP šta se nudi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3114 Napisano Subota u 18:04 Drug član, 1388 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Može jedno glupo laičko pitanje? Kakvu funkciju ima odelo? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 2104 Napisano Subota u 18:40 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze jos jedno laicko. Prelamace nemaju okvire, nego se puca svaka dijabola pojedinacno, tj ubacuje se kada prelamas pusku, dok neke pcp imaju magazin za vise dijabola? prelamace imaju trzaj, dok pcp nema ili je dosta slabiji? pcp je bolji za daljinu i pogodniji za optiku? posto sam nesto gledao malo da pazarim za razonodu, pa mi je na netu neka ponuda uglavnom isla ka Diani 34, dok je pcp znatno skuplja varijanta, pa me zanima koliko je to skuplja varijanta? Solidna puska, solidna optika, boca za gas i ako treba jos nesto? i iskustveno, sta je prednost prelamace, sta pcp, ono kad se realno pogleda. hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2534 Napisano Subota u 19:38 Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Guliver je napisao: Slike koje sam okačio gore su od momka koji je iz Ugljevika i koji sada trenira u Novom sadu i takmiči se u Srbiji. Odijelo je naručio u Njemačkoj, po mjeri i platio ga oko 1500 evra. To su cijene za vrhunska odijela. Ovde u klubu imaju odijela ali ih je "malac" prerastao. Pogledaću na KP šta se nudi... Probaj posetu sajtu Airguns.rs, pa tamo na oglasniku takodje moze da se dobije prava informacija. Dosta ga posecuju razni entuzijasti, ali i takmicari i treneri 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2534 Napisano Subota u 19:59 Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, vasa.93 je napisao: Može jedno glupo laičko pitanje? Kakvu funkciju ima odelo? Za takmicarsko streljastvo puskom apsolutno neophodno. Minimalizuje klacenje i sve druge pokrete do kojih bi doslo da se puca bez njega. Cak se i otkucaji srca osete pa nisan skace po meti Na mestima gde je puska u dodiru sa telom dodatno je ojacano i postavljeno protivkliznim materijalom. Kod pucanja malokalibarkom gde se gadja iz trostava u njemu je svakako bolje biti kad se lezi ili kleči. Za snajperiste u bench rest disciplini nije potrebno odelo ovog tipa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2534 Napisano Subota u 20:22 Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Zille-nbg je napisao: Moze jos jedno laicko. Prelamace nemaju okvire, nego se puca svaka dijabola pojedinacno, tj ubacuje se kada prelamas pusku, dok neke pcp imaju magazin za vise dijabola? prelamace imaju trzaj, dok pcp nema ili je dosta slabiji? pcp je bolji za daljinu i pogodniji za optiku? posto sam nesto gledao malo da pazarim za razonodu, pa mi je na netu neka ponuda uglavnom isla ka Diani 34, dok je pcp znatno skuplja varijanta, pa me zanima koliko je to skuplja varijanta? Solidna puska, solidna optika, boca za gas i ako treba jos nesto? i iskustveno, sta je prednost prelamace, sta pcp, ono kad se realno pogleda. hvala Kupi neku kako ti kazes prelamacu, to bi svakako bilo bolje za pocetak, pa ako se zagrejes lako se kupi nesto drugo. Sa njom imas slobodu i nikad ti nece ponestati gasa, kod ovih drugih uvek neka kalkulacija i briga 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17817 Napisano Nedelja u 11:01 Integrisan, 9779 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Juče videh klip gde lik stavi mali magazin kod nišana. Za svaku dijabolu samo prelomi pušku i puca, nema umetanja dijabole u cev. Ako nadjem klip okačiću, ne znam koja je vazdusara. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 2104 Napisano Nedelja u 11:23 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv hobi, airsoft me je malo popustio, a streljana ozbiljno, ali ozbiljno utice na moj budzet, pa ovako nesto moze da bude ultra zanimljivo. Moracu dobro da porazmislim da li pcp ili opruga… Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17817 Napisano Nedelja u 18:19 Integrisan, 9779 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan https://www.ddacanona.com/artikal/gamo-replay-10-magnum-igt-gen2-4-5mm-380-m-s 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 2104 Napisano Nedelja u 19:11 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fino ovo izgleda, ali 6.35? Koliko je to realno precizno? Svraticu do canone da ih malo ispitam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 117 Napisano Ponedeljak u 10:31 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan uzeh ženi Noricu Titan prelamaču u nekoj Pack varijanti, puška, torba, optika (socijala) 4x20 i kutija norica dijabola. Za početnika i vežbanje gađanja do 30m je odlična. Ovaj Pack je koštao 19500din. A sebe počastih sa Glock-om 17 gen 5 Co2 na dijabole, odličan je. Norica se stvarno pokazala odlično, obzirom na cenovni rang, stojeći iz ruke na 10-15m ide tamo gde gađaš, grupe pogodaka su u 25mm. Sa naslona (za jedno popodne napravio sto sa naslonom) probali do 30m,odlično. Prekjuče montirali i upucali optiku, zadovoljni. Tako da Noricu preporučujem za ulazak u svet rekreativnog gađanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 117 Napisano Ponedeljak u 10:35 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 2104 Napisano Ponedeljak u 12:35 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam ja uspeo da otvorim link i da mi ode na model Jungle koji je u 6.35 sam bog zna. Svratio sam do radnje, pogledao sam i ovu i jos neke. Ova deluje bas dobro, ali s obzirom da sam lepo povredio ruku skoro, tj zglob, jedva sam je repetirao. PCP deluje bas dobro, iako mi se svidja "trzaj" na springerici. E sad, 300e je neka pcp koju sam video kod ovih, 300e polovna boca, 100e ventil, optika vrv 200, eto soma evra. Razmislicu jos, svraticu jos negde da pogledam, nesto mi je mnogo para u startu za pcp pri tome je to skoro pa najjeftinija varijanta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4367 Napisano Ponedeljak u 13:19 Drug član, 1145 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Kakva boca, ronilačka za punjenje? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 2104 Napisano Ponedeljak u 13:58 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da da, 500e je nova, 300 polovna, 300 bara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4367 Napisano Ponedeljak u 14:35 (promenjeno) Drug član, 1145 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba ti 300 bara. Relativno teško je naći 300 barski kompresor, a i 200 barske slobodno mogu da se pune do 220. Sa radnim pritiskom puške od oko 140-150 bara imaš sasvim dovoljno pucanja do punjenja. Ne znam o kakvom ventilu pričaš, treba ti samo crijevo za pretakanje, to može da ti napravi svaka firma koja radi hidraulična crijeva, priključci za bocu i ventil na pušci su relativno jeftini. P.S. ni za živu glavu nemoj da se zajebeš i uzmeš karbonsku bocu, vidim da ih ima po KP. Promenio Ponedeljak u 14:39 član miki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 2104 Napisano Ponedeljak u 14:45 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja to kazem ventil, oni u prodaji kazu “veza” izmedju boce i puske i kosta 100e. Punjenje na 300 bara u ronilackom klubu kosta 1000din. To su neke info koje sam dobio na vise mesta i izmedju ostalog u prodavnici. Sutra cu da svratim do Panima, pa cu videti sta oni kazu. mozda ipak uzmem neku springericu za pocetak. Za ovu pcp sam dobio preporuku u radnji Gamo Arrow PCP 4,5 mm 380 m/s - DDA Canona WWW.DDACANONA.COM GAMO ARROW PCPPrecizana, kompaktna i izuzetno efikasna vazdušna puška. Nova Gamo Arrow... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4367 Napisano Ponedeljak u 17:15 Drug član, 1145 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti ovako nešto. https://www.temu.com/rs-en/air-inflation-device--spring-protected-hose-24-inches-61cm-threaded-connection-g5-8-5-8--quick---main-body-made-of-stainless-steel-g-601101541262305.html?_oak_mp_inf=EOGH3d6t1ogBGiA5MDVhYTczZmNiNjY0ZDg1YWUwMmQzYjFmNDNiNDIyMCCOgf%2Fe2jM%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F6ae653e8-429a-4b01-9a59-4c4eec7d712f.jpg&spec_gallery_id=221542&refer_page_sn=10009&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=Mzg1NDAw&_oak_gallery_order=1485388354%2C296108960%2C1356571615%2C397033098%2C885417341&search_key=scuba diving whip hose&refer_page_el_sn=200049&ab_scene=1&enable_vqr=0&_x_sessn_id=ts97ewzd99&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1776705054689_wd1ipucihx Slobodno uzmi ovako nešto, ja sam uzeo 300 barski manometar za ronilačku bocu koji sam platio 25 evra, apsolutno isti takav se kod nas prodavao za 80. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17817 Napisano Ponedeljak u 20:54 Integrisan, 9779 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Zille-nbg je napisao: Ja to kazem ventil, oni u prodaji kazu “veza” izmedju boce i puske i kosta 100e. Punjenje na 300 bara u ronilackom klubu kosta 1000din. To su neke info koje sam dobio na vise mesta i izmedju ostalog u prodavnici. Sutra cu da svratim do Panima, pa cu videti sta oni kazu. mozda ipak uzmem neku springericu za pocetak. Za ovu pcp sam dobio preporuku u radnji Gamo Arrow PCP 4,5 mm 380 m/s - DDA Canona WWW.DDACANONA.COM GAMO ARROW PCPPrecizana, kompaktna i izuzetno efikasna vazdušna puška. Nova Gamo Arrow... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 7952 Napisano Utorak u 11:15 Pana, 769 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, miki je napisao: Ne treba ti 300 bara. Relativno teško je naći 300 barski kompresor, a i 200 barske slobodno mogu da se pune do 220. Sa radnim pritiskom puške od oko 140-150 bara imaš sasvim dovoljno pucanja do punjenja. Ако могу да предложим : ЦО2 противпожарни апарат је капацитета 50л - 100л или 5-10кг , 250 Бар Има старих који су будзашто. Можда могу да послуже ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4367 Napisano Utorak u 12:53 Drug član, 1145 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko istezanja od punjenja/pražnjenja mogu da istrpe. I koliko znam, 250 bara je ispitni pritisak, radni je ispod 200. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14362 Napisano Utorak u 13:56 Ne silazi, 1453 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Co2 se puni na nekih 50-60 bara a isto i pp aparati. Tako da nisam siguran da li su te boce toliko izdržljive. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 7952 Napisano juče u 08:14 (promenjeno) Pana, 769 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Interceptor BP je napisao: Co2 se puni na nekih 50-60 bara a isto i pp aparati. Tako da nisam siguran da li su te boce toliko izdržljive. Не мислим на ПП апарате са прахом С9 већ на на ЦО2 апарат који са промењеним вентилом и извађеном уронском сондом користе и заваривачи. Чуо сам да код Ластине гараже у Варстроју или било ком ватросервису врше услуге тог типа : замену вентила , пуњење ЦО2 ... Радни притисак јесте 50-60 бара на 20 степени али атест саме боце је мало већи 150-250 бара Promenio juče u 08:19 član Jašim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 2104 Napisano juče u 08:20 (promenjeno) Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije boca kuca i imanje, kad bacis na papir sve. Uhvatim sebe pre neki dan, kao daj da uzmem neku springericu da malo vezbam, gadjam, necu puno para da potrosim. Gledam, gledam, pa dobro, voleo bih da gadjam i na malo dalje, mozda je bolje pcp, ima i njih koje nisu preskupe, gledam pcp, gledam, gledam, pa dobro, mozda uzeti neku srednju klasu pcp, gledam, gledam, pocinjem da se odusevljavam dizajnom i zavrsim na puskama 1500-2500e. A samo sam hteo da pogledam neku springericu od 200e da malo gadjam bolest ne bira, sreca ubedio sam sebe da ne kupujem… jos uvek… ove nedelje… Promenio juče u 08:20 član Zille-nbg 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14362 Napisano pre 23 sati Ne silazi, 1453 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Jašim je napisao: Не мислим на ПП апарате са прахом С9 већ на на ЦО2 апарат који са промењеним вентилом и извађеном уронском сондом користе и заваривачи. Чуо сам да код Ластине гараже у Варстроју или било ком ватросервису врше услуге тог типа : замену вентила , пуњење ЦО2 ... Радни притисак јесте 50-60 бара на 20 степени али атест саме боце је мало већи 150-250 бара Nisam ni mislio na aparate sa prahom. Nego ako je boca atestirana na 150-200 bari to ne znači da je predviđena za konstantno punjenje i pražnjenje a pogotovo da se puni na preko atesta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...