Wildserbian 307 Napisano Jun 7, 2019 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko zainteresovan da se ode do Grcke krajem juna. Polazak bi bio 21-22 jun do recimo 28 juna.. Ja sam resio da idem sa Hondom PCX 125cc. Ako je neko zainteresovan za takvu avanturu neka slobodno pise.. ZA Rute i Lokacije u Hellasu bi se dogovorili. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 307 Napisano Jun 20, 2019 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan pauza u Nisu... Ako je neko krenuo za Grcku neka javlja.. 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8264 Napisano Jun 20, 2019 Drug član, 1737 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, ako si već prelomio da ideš sam! Na koju ćeš stranu, pretpostavljam na Halkidiki? Čuvaj impresije i slike, pa kad se vratiš napravi putopis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 167 Napisano Jun 20, 2019 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, samo teraj i bezi od kise Javljaj sta si i gde si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 307 Napisano Jun 20, 2019 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da malo odmorim konja a i zadnjicu... (utrnula cela) Jos nekih 70km do Vranja pa tu odmaram do ujutru.. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Jun 21, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako i pun gas! Sretan put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2889 Napisano Jun 21, 2019 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Da li je potrosnja zaista kao sto se navodi za PCX ? 2lit/100km. Srecan put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 307 Napisano Jun 21, 2019 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Ninja66 je napisao: Da li je potrosnja zaista kao sto se navodi za PCX ? 2lit/100km. Srecan put. Od 1.9l do 2.2 max.. Kako god ga vozili... Nema razlike izmedju 50kmh i 100 kmh. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Jun 21, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koja mu je maksimalna brzina? Zelim lep i siguran put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 307 Napisano Jun 21, 2019 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Imeiprezime je napisao: Koja mu je maksimalna brzina? Zelim lep i siguran put 110kmh max.. 80-90kmh lagano krstari, bez naprezanja... Do Vranja sam isao lokalnim putevima rutom Kovin- Sd- V.Plana-Jagodina - Cuprija-Paracin-Razanj-Aleksinac-Nis- starim putem za Leskovac i posle starom obilaznicom ka Grdelici i kroz grdelicu za Vranje starim putem.. Put je dobrog kvaliteta osim negde izmedju Raznja i Aleksinca gde u deonici od par kilometara ima dosta udarnih rupa.. Na putu sam imao osecaj da sam solo, narocito kroz Grdelivku klisuru.. Nigse zive duse, svi koriste autoput... Krenuo u 13h iz Beograda... U 21h bio u Vranju sa 4 dobre pauze... 3 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 21, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti na moru dala divlji Srbine! Pratim reportažu uživo! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 193 Napisano Jun 21, 2019 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, pratimo avanturu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 307 Napisano Jun 21, 2019 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Rik je napisao: Samo napred, pratimo avanturu! Upravo pauza u Kumanovu na Lukoil pumpu.. Da napojim konja i osvezim sebe pa nastavljamo... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 307 Napisano Jun 21, 2019 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, DraganNS je napisao: Samo napred, ako si već prelomio da ideš sam! Na koju ćeš stranu, pretpostavljam na Halkidiki? Čuvaj impresije i slike, pa kad se vratiš napravi putopis... Idem u Nei Pori..Halkidiki damo bisao ceo, a u Nei Poriju mi je vec neko drustvo... Meni je ovo putovanje more.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 21, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Vrh! Kako ti zavidim! Postavi link za praćenje na google maps. P.S. Da si rekao da je cilj Atinska regija, taman bih pao u nesvest! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 307 Napisano Jun 21, 2019 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Singularitet je napisao: Vrh! Kako ti zavidim! Postavi link za praćenje na google maps. P.S. Da si rekao da je cilj Atinska regija, taman bih pao u nesvest! See me on Google Maps! Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Visit Google Maps to check out my real-time location. With the... Belov 13... Koji sam konj, nosim GoPro ali sam. Zaboravio nastavak za kacenje na kacigu.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Jun 21, 2019 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 307 Napisano Jun 22, 2019 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Put prosao bez problema. Sem sto mi je dupe utrnulo , sve ostalo je bilo uzivanje... Krenuo sam iz Vranja u 11 sati a stigao u 19h po nasem..(20h po Grckom), sa nekoliko lepih pauza. 10 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2816 Napisano Jun 22, 2019 Drug član, 1324 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Ja išao za Grčku preprošlog leta, i poginuo sam od gužve i radova na samom startu - kroz Grdeličku klisuru. Kada smo pre par nedelja prošli tamo baš sam se prijatno iznenadio - sreli smo svega 3-4 vozila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2530 Napisano Jun 22, 2019 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast.Dao si svima odgovor što postavljaju teme "skuterom 125ccm na more?" .Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 742 Napisano Jun 22, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Prava avantura,bravo majstore.Lep provod na moru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 307 Napisano Jun 25, 2019 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Danas je povratak iz Nei Porija... Mali predah u Solunu... Odrediste Gevgelija.. Da se malo jede jagnjetina, popije koje Skopsko pivo i naspava... Pa sutra nastavljam do Vranja... Morao sam u Solunu da kupim ceo set nastavaka za GoPro ( 30e) zbog jednog dela... (kad je Konj zaboravio kuci pola stvari).. Ali bice i lepih snimaka... 15 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2889 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nagovaram sina da kupi PCX a u stvari da bih otisao do Crne Gore sa 10 litara. To mi zvuci neverovatno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Jun 25, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da bas izgleda neverovatno. Meni je isto zapao za oko zbog potrosnje ali i solidne brzine za 125ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 307 Napisano Jun 25, 2019 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Moj PCX je na prodaju.... Na polovinim automobilima jedini crveni... Ima ih samo par kom.. 2013 god... Za ostalo se mozemo dogovarati... Sve je 1 kroz 1...odrzavan u Delti... Itd.. Itd.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...