penumbra 135 Napisano Novembar 13, 2021 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam PT3 pantalone za ovo hladnije vreme i u principu su okej samo nikako ne mogu da podesim protektore na kolenima. Uvek kada sednem na motor protektori se podignu i budu mi na butinama i onda apsolutno nema nikakvog smisla. Resenje: izvadio ove beskorisne protektore i stavi vezio MT protektore za nogu. 10/10 Vozim bez kisne postave i poprilicno su tople i za nocne voznje ovih dana. Rajsferslus oko clanaka nije bas najboljeg kvaliteta i tregere koje sam dobio su bili tipa za velicinu S, tako da sam i to promenio. U principu, koliko para toliko muzike, necu da se smrznem, mogu oko fox comp MT cizmi i veliki lufteri na kolenima su skroz kul za malo toplije vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Novembar 14, 2021 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan @Slavo imas polovne pantalone 30-50evra u odlicnom stanju. Kupio sam kozne pantalone sa svim protektorima za 30evra i uopste se ne primecuje da su polovne, tako da imas mnogo bolji i efikasniji izbor od bacanje para na novo. Jedino kaciga se kupuje nova, sve ostalo moze polovno. Ima dosta polovne opreme na trzistu koja je vrlo malo koriscena a da nije ostecena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Mart 26, 2024 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ubaciću odgovor ovde da ne otvaram novu temu. Uzeo sam mesh jaknu SD-JT44, belu. Deluje solidno, protektori su level 1 za ramena/laktove a ono parče sunđera za leđa je smejurija..... ali ajde imam svakako svoj pa sam tako i planirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Mart 26, 2024 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imam je ja i prezadovoljan sam. Kišna postava je odlična. Leđni protektror, što pre zameniti upotrebljivim. Vozio i po hladnijem vremenu. Vetro/vodonepropusna, provereno. Jedina mana, kao i svake svetle jakne je sto se prlja...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Mart 28, 2024 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam probao po hladnijem vremenu, tražio sam svetliju tako mi prljanje ne smeta - pere mašina na 30' bez centrifuge, iako piše da se pere samo ručno - heh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 55 Napisano Mart 28, 2024 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan On 3/26/2024 at 5:42 PM, MF said: Imam je ja i prezadovoljan sam. Kišna postava je odlična. Leđni protektror, što pre zameniti upotrebljivim. Vozio i po hladnijem vremenu. Vetro/vodonepropusna, provereno. Jedina mana, kao i svake svetle jakne je sto se prlja... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Kako bre vetronepropusna, zar to nije poenta mesh jakne? Ili misliš ne duva kada se stavi postava? I kakva je leti, za grad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Mart 28, 2024 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da, vodo i vetronepropusna sa unutrašnjom kišnom postavom....Super je leti Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...