Jupiter 3276 Napisano April 5, 2020 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja ovoga biće uspešna onoliko koliko bude agresivna kampanja. A ako bi ga poredili sa HD onda je ćorak, motor za devojčice. U Amerikama će prodati 6 komada, u Evropi malo više, dok značajniju prodaju mogu da očekuju u Kini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 6, 2020 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Uh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 6, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda odlično. Ali rekao bih da malo vislje osobe će imati malo skučenije mesta za noge. Ali bas je pojava, od samog bloka motora do kardana. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano April 7, 2020 Ol' dirty bastard, 619 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Vruc vazduh ide pravo na noge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17268 Napisano April 7, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Djokic je napisao: Vruc vazduh ide pravo na noge? Ne znam kakva je situacija po tom pitanju konkretno kod ovog modela, ali uglavnom kod boksera ("uljara", a ne vazdušnjara) temperatura cilindara nije visoka i ne smeta tokom vožnje. Ja na svom motoru često na dužim deonicama povremeno opružim noge preko cilindara (kao da sam na čoperu) i pri tome mi listovi podkolenica leže na cilindrima, tako da ne verujem da je na otvorenom putu temperatura cilindara veća od 50-60 stepeni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano April 7, 2020 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vozi ga po BG kad je gužva pa ćeš imati besplatnu depilaciju nogu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17268 Napisano April 7, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Arakis je napisao: Vozi ga po BG kad je gužva pa ćeš imati besplatnu depilaciju nogu. Bolje depilirane noge nego pržena jajca. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10387 Napisano April 7, 2020 Drug član, 1530 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovaj BMW super izgleda, retro dizajn je ponovo u modi a oni makar imaju dugu tradiciju i gomilu uspešnih modela, "od pre rata", na koje mogu da se ugledaju. Jedan detalj mi od početka privlači pažnju. Na dnu agregata, između izduvnih cevi, nalazi se (predpostavljam) uljni hladnjak zaštićen kućištem sa rešetkom. Stilski se sve to lepo uklopilo ali se pitam koliko je to praktično i koliko je potrebno da se to sve zapuši od nečistoća kojim ga prednji točak filuje. Siguran sam da su to primetili i inženjeri BMW-a ali su dizajneri ipak vodili završnu reč. Realno, ne mogu da zamislim gore mesto za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 7, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Za retro motor BMW ne mora mnogo da smislja dizajn. I ovako svi lice na one od pre WW2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15804 Napisano April 8, 2020 Drug član, 1794 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan978 0 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Arqin Bruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71 Taj hladnjak nece nikad biti prljav jer ce ovi motori da se voze od garaze do kafica,po asfaltu evrope, koji je cistiji od nasih tepiha.I to par kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5501 Napisano April 8, 2020 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno je stigao: BMW R18 - povratak korenima - BJBikers.com BJBIKERS.COM Stigao je BMW R18 za moćnim bokser agregatom kakav do sada nije napravljen u BMW fabrici motocikala. Predstavljamo vam novo lice BMW-a, dugoočekivani R18. Zvanično predstavljen. Nisam neki ljubitelj kruzera, ali mi se sviđa što R18 dosta podseća na R5. Pisali smo i poseban tekst o detaljima agregata: Moćni BMW R18 - Tehnički detalji agregata - BJBikers.com BJBIKERS.COM Za sledeći mesec zakazano je predstavljanje novog BMW-ovog boksera R18. Ono što je trenutno poznato su neki zanimljivi tehnički detalji i rešenja koja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4153 Napisano April 8, 2020 Drug član, 477 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Ne ljutite se, ali BMW pravi ubedljivo najruznije motore. Cast jedino za K seriju, ostalo nemam reci. Ovo pravljeno za USA trziste a pok Victory za ovo work of art 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano April 8, 2020 Ol' dirty bastard, 619 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Cudi me da su ostavili otvoren kardan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano April 9, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sprdnja. Šta kažu, ozbiljna recesija u najavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Maj 1, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 8.4.2020. at 21:45, Djokic je napisao: Cudi me da su ostavili otvoren kardan I ja sam se zacudio Nemogu ni zamisliti sta bi se desilo da uleti kais ranca,treger,deo nogavice suvozaca....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert PA 1 Napisano Maj 4, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha DragStar 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ovaj motor skoro godinu dana i concept varijanta je brutalna a ovo sto je izaslo je ne znam kako bih rekao nego marketing ili prva edicija pa ce za jedno tri do pet godina u nekoj trecoj, cetvrtoj ediciji izbaciti ono sto najvise lici na koncept. Ili su pruzili priliku svim radionicama da prave onaj stari prelepi R18 Concept. Razocarao sam se u ovaj... razlike su prevelike izmedju toliko da ni pozicija sedenja, visina, rastojanje izmedju tockova i gomila drugih stvari nisu iste Strpljivo cekam pravo izdanje.... Evo i odlican video, bice jasnije svima sta zelim reci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert PA 1 Napisano Maj 4, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha DragStar 1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/1/2020 at 10:29 PM, balkanlover70 said: I ja sam se zacudio Nemogu ni zamisliti sta bi se desilo da uleti kais ranca,treger,deo nogavice suvozaca....... Pa pokido bi lagano sve sto udje unuta a i postoje lamele koje sluze upravo da proklizaju u slucaju naglog zaustavljanja. Npr ko na traktorskim prikljucnim kardanima. Takozvani lamelski kardani. Verujem da su to uradili. Pa to su pametne cike smislile a ne mi ovde sto lupetamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert PA 1 Napisano Maj 5, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha DragStar 1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/7/2020 at 9:48 AM, Arakis said: Vozi ga po BG kad je gužva pa ćeš imati besplatnu depilaciju nogu. Vozim Drag Star 1100 koji je kao i R18 cisto vazdusno hladjenje, 70 posto svoje voznje sam u gradu. A prelazim 20ooo do 25ooo km godisnje na motoru. I najvece guzve u Napulju mi nisu smetale. Manje mi je vruce nego na nekom motoru koji vrti ventilator i hladi hladnjak i ne znas gde ti je vise vruce. Barem mom drugaru na hondi Varaderu 1000 je bilo mnogo vise vruce nego meni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Robert PA je napisao: Pa pokido bi lagano sve sto udje unuta a i postoje lamele koje sluze upravo da proklizaju u slucaju naglog zaustavljanja. Npr ko na traktorskim prikljucnim kardanima. Takozvani lamelski kardani. Verujem da su to uradili. Pa to su pametne cike smislile a ne mi ovde sto lupetamo. Lamelski kardani......pa da ,ta cudna sprava zbog koje su XY osoba ostale bez ruku......nogu.....izgubile zivot... Mogu oni biti pametni "za celo selo" ali za mene je ovo "promasaj" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15804 Napisano Maj 25, 2020 Drug član, 1794 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 6, 2020 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan BMW R18 Dragster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15804 Napisano Avgust 21, 2020 Drug član, 1794 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Blechmann R 18 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 11, 2020 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj BMW R18 je izložen u zagrebačkom salonu. Jel svraćao neko u beogradski? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 19, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan review koji ga bas i ne hvali za duze distance (bitno za US trziste). Stil ok, ali pozicija sedenja i nogu, kao i krljanje nogostupima u krivinama se bas nisu svideli coveku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...