Abi 2852 Napisano Mart 12 Drug član, 1273 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan On 3/9/2026 at 7:36 PM, srbac said: Za štender, lepo mi deluje... Upravo sam ga kupio, mada ne znam zasto... Ima L profile, tako da sam otisao i zasebno kupio i za "drzace". Mada ok je stender, dobra cena, ali L profili samo. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3162 Napisano Mart 12 Andragog, 5707 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ga kupio i probao malo pre. Dopada mi se i lako podignem i spustim motor sam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2852 Napisano Mart 12 Drug član, 1273 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan E da, kome treba cerada, mislim da je za tu cenu perfektna. Ja imam 2-3 sa alija skroz ok, placene tada 10-15e (sada su ja mislim jos vise), ova 1300din. kao gumirana, pored tockova ima i na sredini ispod da se veze, napred plastika providan da se vidi motor. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 85 Napisano Mart 12 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Takodje pazario ceradu, deluje ok, što kaže @Abi gumirana, nije onaj običan šuškavac kao jeftinije za bicikl. Štrendera na Adi bilo gomila, imam centralni na motoru tako da nisam ni gledao. Uzeh i pojas za bubrege, mada ne znam šta će mi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12679 Napisano Mart 12 Ne silazi, 2996 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bez pojasa ne vozim. Ta gumirana cirada je teska i ne propusna.Znoji se motor ispod.Ona siva jeftinija mi je mnogo draza.Malo dise,lagana.Moto se ne oznoji ni posle dve nedelje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3162 Napisano Mart 12 Andragog, 5707 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ta siva propusta vodu, kao da je nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7342 Napisano Mart 12 Ne silazi, 3294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam stender, nek ima, dodje neki motor i mucak, poturaj dizalicu, sad imam jedan motor da odradim nesto i dobro dosao. Dobro deluju, lako se podiže i spusta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7342 Napisano Mart 12 Ne silazi, 3294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Abi je napisao: Upravo sam ga kupio, mada ne znam zasto... Ima L profile, tako da sam otisao i zasebno kupio i za "drzace". Mada ok je stender, dobra cena, ali L profili samo. Isto Lidl ili si na drugom mestu uzeo druge dodatke? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3162 Napisano Mart 12 Andragog, 5707 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj stender ne moze da pdogne motor koji ima 18 cola tocak. Treba dva cm da se poturi ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 302 Napisano Mart 12 Zainteresovan, 732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel kupovao neko one stubice za podmetanje ispod vec podignutog vozila? Vidim da ce biti od ponedeljka, a koristio bih za razne stvari ako su cemu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 735 Napisano Mart 12 Zainteresovan, 706 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, srbac je napisao: Ovaj stender ne moze da pdogne motor koji ima 18 cola tocak. Treba dva cm da se poturi ! Izduvaš gumu i taman Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3162 Napisano Mart 12 Andragog, 5707 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi. Ako hoces da podmazes lanac, tocak se ne okrece Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 735 Napisano Mart 12 Zainteresovan, 706 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Znači probao si Korisna informacija svakako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2852 Napisano Mart 12 Drug član, 1273 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, RankoBg87 said: Isto Lidl ili si na drugom mestu uzeo druge dodatke? Ne, u moto radnji, sad cu da kupim i za vile prednje, pa da ga koristim kao prednji 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2852 Napisano Mart 12 Drug član, 1273 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, zec said: Jel kupovao neko one stubice za podmetanje ispod vec podignutog vozila? Vidim da ce biti od ponedeljka, a koristio bih za razne stvari ako su cemu. Mozes li mi molim te reci koji su to stubici ili ako imas link do neke slike? Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3162 Napisano Mart 12 Andragog, 5707 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam na EXC450 (140 80 18) a guma mi je baš loša. Kontam kad bude bila nova, trebaće mu još 2 cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3350 Napisano Mart 12 Drug član, 1775 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio pravljeni sa oglasa za 3.000 pre par godina (jos im je ta cena)... Čvršći je od ovog. Danas sam se razmišljao da kupim i ovaj pa da ga koristim napred, i ostavio ga u polici... Ako mi treba jos jedan, kupicu isti kao moj opet 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 1084 Napisano Mart 12 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Kacige su manje, od HJC i Schuberth nosim M, ove su mi čak i L knap, a dodatno imaju i debljom podstavom - kragnom i jastučići koji dodatno smanjuju veličinu. Kaciga je inače MT Genesis SV helmet - mislim da je potpuno ista. MT Genesis SV helmet gloss black - Helmetdiscounter WWW.HELMETDISCOUNTER.EU MT Genesis SV modular helmet solid gloss black | Fast 'n Free shipping | All sizes in stock | Lowest price guarantee | Authorized MT Helmets Dealer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9238 Napisano Mart 12 Ne silazi, 3172 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, zec said: Jel kupovao neko one stubice za podmetanje ispod vec podignutog vozila? Vidim da ce biti od ponedeljka, a koristio bih za razne stvari ako su cemu. Ja se razmišljam i za onu krokodilku dizalicu. Jel ima neko iskustva ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 2131 Napisano Mart 12 Drug član, 608 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ju vec 5-6 godina. Radi, razbija. Kupi, neces pogresiti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 302 Napisano Mart 12 (promenjeno) Zainteresovan, 732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, Abi said: Mozes li mi molim te reci koji su to stubici ili ako imas link do neke slike? Hvala Mislim da se vide sa desne strane. Brat je kupio ovo za merenje pritiska i brzo je ostao bez baterije. Promenio Mart 12 član zec dodato 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16760 Napisano Mart 12 Integrisan, 8495 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam taj digitalni manometar. Super mi radi. Koliko je precizan ne znam. Verovatno dovoljno za civilna vozila. Svakako mu više verujem nego na pumpama. @zec Ima tri dugmaste baterije, lako se menjaju i jeftine su. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7342 Napisano Mart 14 Ne silazi, 3294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dva Lidla obisao i nema vise stendera, ako neko vidi u lidlu danas sutra iz bg da mi uzeme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1453 Napisano Mart 14 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/12/2026 at 3:20 PM, Abi said: E da, kome treba cerada, mislim da je za tu cenu perfektna. Ja imam 2-3 sa alija skroz ok, placene tada 10-15e (sada su ja mislim jos vise), ova 1300din. kao gumirana, pored tockova ima i na sredini ispod da se veze, napred plastika providan da se vidi motor. Mislim da ta plastika ide nazad, da se vidi tablica. Ja prvo uzeo L velicinu, ali mi je velika pa sam je zamenio za M. GSXR je u pitanju, da otprilike imate predstavu o velicini 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2852 Napisano Mart 14 Drug član, 1273 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, ske said: Mislim da ta plastika ide nazad, da se vidi tablica. Ja prvo uzeo L velicinu, ali mi je velika pa sam je zamenio za M. GSXR je u pitanju, da otprilike imate predstavu o velicini Jeste za tablicu, a ja napred da ga gledam da uzivam Meni je L knap za zx10r (bez obaranja retrovizora) ili sam ja navikao na mnogo vece cerade. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...