Zarkela 1675 Napisano pre 13 sati Drug član, 1047 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice i potkapa odlične. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2868 Napisano pre 12 sati Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo u Lidlu kacige, rukavice, potkape od 6.3. https://www.lidl.rs/l/sr/katalog/pogledajte-nase-ponude-06-03-12-03/view/flyer/page/12?lf=HHZ+-+NFDve podkape, dva para zimskih rukavica :-DSent from my 2107113SG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2868 Napisano pre 12 sati Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude vizir sa pripremom za pinlock, uzmem iz zajebancije, prošlo godine je koštala 9000 i nije imala pripremuSent from my 2107113SG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10979 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Ne silazi, 2499 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja je imam već četvrtu godinu, flip-up. Traje, jer kombinujem vožnju sa ful face MT fluo... Promenio pre 11 sati član Blaza 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18273 Napisano pre 11 sati Integrisan, 5435 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda uzmem jedan pojas u M velicini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2868 Napisano pre 10 sati Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću morati u L da idem, rastem...Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 120 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam L nekoriscen ako je raspoložen neko da uzme M pa da se rotiramo.. Nemam račun pa ne mogu da zamenim. Po onim merama koje su navodili mi se uklapao, ali kad zategnem hvata mi trećinu čička, ali onu prvu Struk 92,3cm 80kg Kuburim sa njihovim velicinama Potkapa XL mala.. a nisam nesto glavat vidim svi je hvale, mozda sam ja navikao na ove aliexpress mekane Rukavice dobre, tople, malo mi zapare ruke, ali spasile negde kada sam se vracao od Srebrnog jezera.. Promenio pre 8 sati član demo0007 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1220 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imate li iskustva sa ovim njihovim ceradama za motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18273 Napisano pre 8 sati Integrisan, 5435 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam onu sivu, kao za bajs, extra mi je. Cvrsta, taman za moj gsr. Inace sto se pojasa tice meni je L malo dugacak. Imam onaj sivo-crni crivit. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11428 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 2347 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Onu tanku sivu koristim par godina.Pocela je da se cepa.Cekam novu turu ,pa ovu da bacim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 120 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Videh i onaj aktivni ves, ja samo njega imam i nosio sam ga i za hladno a i kad je 30+ ispod mash pantalona.. Verovatno ima boljih, al druge nisam probao da bih uporedio. Ok su..suse se, disu, ne usmrde se, u smislu materijala..ok za te pare, ako neko bude razmisljao A samo da nagovestim, mozda nekom bude korisno za orijentaciju.. Ja sam menjao 3x veličine Gornji i donji deo sam uzeo XXL 60/62 A inace nosim L stvari..pa imajte u vidu. Model 183cm/80kg Pritom mi je sad donji deo malo manje komforan Ali vidim da nema veceg broja Promenio pre 8 sati član demo0007 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1220 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Zainteresovan, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram da će cerada odgovarati za Horneta To ću da odem da uzmem. Hvala kolege! Promenio pre 8 sati član Luka9905 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 731 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 250 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Luka9905 je napisao: Kapiram da će cerada odgovarati za Horneta To ću da odem da uzmem. Hvala kolege! Gde neće odgovarati,meni je GS pokriven sa njim. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11428 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 2347 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Beverly 300 pokrivao.Taj je bio naj krupniji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano pre 1 sat Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Potkapa je od super materjala, meni je samo smetao mali otvor za lice, pa sam ga makazama proširio, sad je ektra, imam dve. Rukavice su mi pri probi bile neudobne i nezgrapne pa ih nisam uzeo. Aktivni veš uzeo L, pa ga zamenio za XL, pa mi je i on bio tesan, a nisu imali veću veličinu, ostade mi jednom korišćen skuplja prašinu, znaci uzimajte obavezno dva broja veće. Sto se tice kaciga, mišljenja sam da se na kacigi ne štedi, ne rizikuje mi se sa kacigama iz lidla,.ima mnogo boljih kaciga za malo vise para. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10730 Napisano pre 36 minuta Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pn koliko si visok, tezak? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...