Mire019 446 Napisano April 23, 2019 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, treba mi usluga. Ako ima nekog da mu je lidl blizu ili usput, da mi kupi srafilicu i pošalje post expressom jer u Zaječaru nemamo Lidl, bio do Bora ali tamo ih ili nije ni bilo ili su sve rasprodate. O ovoj srafilici se radi. Aku bušilica-odvijač PABS 20-Li D4 - u Lidl Srbija WWW.LIDL.RS Aku bušilica-odvijač PABS 20-Li D4 - Snažan PARKSIDE-SPEEDMASTER... Dam pivce u zamenu za uslugu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 23, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Погледаћу сутра да ли има у Борчи, ако нађем, узимам. Долазим за викенд у Неготин, па могу тада да ти доставим, ићи ћу бусем преко Зајечара. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano April 23, 2019 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan E hvala puno. Ajde pusticu ti moj broj na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano April 23, 2019 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan DobraПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 23, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мире, дођеш ми два сома!Нисам нашао бушилицу, али сам купио сладоледе, кикирики, сокиће... 13 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano April 23, 2019 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Bolje nego ništa Hvala u svakom slucaju. Ako ima još neko voljan od kolega, pišite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano April 23, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan u ns je nema.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano April 23, 2019 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaću ja sutra kod mene, svakako idem za Ng u petak verovatno, tako da ako nađem donosim ti u Za. Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano April 23, 2019 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan @Milanče019Hvala ti unapred. Dal je moguće da sam toliki baksuz da za jedan dan rasprodate sve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 23, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Каже чика у Лилију да, када има акција, од 6 ујутру стоји око 200 људи и улећу да грабе све... У првих пола сата оду те корисне стварчице.Када нам је видео исколачене очи, каже: "Ни ја нисам могао да верујем..." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano April 23, 2019 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Ja je video Austriji prošle godine, čak i malo bolji model od ovog, sa čekićem, i znam da ok rade, kao uzeću, neću i na kraju zaboravio i tako ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano April 23, 2019 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Video sad ima na KP prodaju ljudi za 10e više nego što su koštale u Lidlu Tako da mi je to zadnja varijanta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 23, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ваљда ће та стока да се засити за годину-две дана, па да можемо после лепо да одемо да узмемо нешто, у време када нам одговара, ако нам заиста треба.Свуда су тако гужве када се тек отвори, али после постане нормално. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano April 23, 2019 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas nista nije normalno. Nece ni biti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano April 23, 2019 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Neću ja da se osiromašim za tih 10e, a još mi i treba. Nek ih potroše u zdravlju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 23, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Zuba87 je napisao: сладоледе, кикирики, сокиће.. bog te mazo,sladoled od 60 dinara štapić ,velik odličan i za te pare best upovina.Kikiriki 300 dinara kila,ukusan a sok 38 dinara kola 2 litre.Nije baš kao koka kola ali uopšte nije loša ,sasvim je uredu.Ima i za 78 dinara kola 2 litre vrhunska kao i narandža -bolja od fante.Nažalostr samo neki proizvodi su povoljni-sniženja ,ostalo je tu oko 10% gore dole u odnosu na ostale supermarkete.Jedino je bolje što ima proizvoda niže kategorije stranih proizvodjača kojih nema na drugim mestima.Isplati se kupovina samo na sniženjima i to pod uslovom da ne potrošiš previše goriva ili da stvaraš velike zalihe. Ja inače kad idem preko ne kupujem u lidlu pošto ima i jeftinijih mesta ali to zavisi i od zemlje gde se putuje. Doduše na takvim mestima kupuju obojeni i beli iz istočne evrope,a jedan moj poznanik kad kupi nešto na takvim mestima obavezno prepakuje u drugu kesu i tako ide gradom.To vam je klasno društvo a to smo i hteli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 23, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video tvoju temu na vreme. Danas sam u vrbasu kolegi kupio puzzle ,a tih aku busilica je bilo jedno 20kom . Ako negde naletim,javljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano April 24, 2019 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre. Vazi, hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 24, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, milos-v je napisao: Nisam video tvoju temu na vreme. Danas sam u vrbasu kolegi kupio puzzle ,a tih aku busilica je bilo jedno 20kom . Ako negde naletim,javljam Bio si u Vrbasu, a nisi se javio? Hmmm... Neka, kolega...neka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 24, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Mire019 je napisao: Ćao drugari, treba mi usluga. Ako ima nekog da mu je lidl blizu ili usput, da mi kupi srafilicu i pošalje post expressom jer u Zaječaru nemamo Lidl, bio do Bora ali tamo ih ili nije ni bilo ili su sve rasprodate. O ovoj srafilici se radi. Aku bušilica-odvijač PABS 20-Li D4 - u Lidl Srbija WWW.LIDL.RS Aku bušilica-odvijač PABS 20-Li D4 - Snažan PARKSIDE-SPEEDMASTER... Dam pivce u zamenu za uslugu Kolega, proveriću ja ovde u Vrbas-u da li imaju. Lidl mi je prekoputa firme gde radim... Javljam se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 24, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Mire019 imaš pp... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano April 24, 2019 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala kolegi @ThePainkiller, reseno Hvala i svim ostalima koji su izasli u susret. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 24, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller Izvanjavam se :) bio tu, setio se tebe al nije bilo vremena. Posao zvao Sledeci put Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 24, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kolegu Mire-ta neka služi bušilica, a tebe @milos-v držim za reč... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 836 Napisano Maj 20, 2019 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi neko,ako mu nije problem,mogao da mi kupi i posalje ovu lemilicu? Podesiva stanica za lemljenje PLS 48 D2 - u Lidl Srbija WWW.LIDL.RS Podesiva stanica za lemljenje PLS 48 D2 - Temperatura podesiva od cca 100–500°C Kompaktna stanica sa postoljem za odlaganje lemilice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...