dvlns 13913 Napisano April 29, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Zuba87 kad me vidis kod Sarape ili Marica onda se zabrini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 29, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хахаха! Читам Шаргарепе и Марића. Кога, чега?! А онда схватам који су у питању... Нећеш ти то. Још два броја и идеш на Би Би Си, као нови Стиг Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17217 Napisano April 29, 2019 Integrisan, 8320 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stig uspeva da završi stint 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano April 29, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li sam ja jedini ovde koji navija za našeg Stiga kako smo ga upravo prozvali? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13913 Napisano April 29, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Jovan Ristic je napisao: Da li sam ja jedini ovde koji navija za našeg Stiga kako smo ga upravo prozvali? Ma nisi ima nas dvojica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano April 29, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, već smo u brojčano nadmoćni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano April 30, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan SRPSKOG SOVJETA 6 SMEDEREVO 17. OKTOBAR-PIJACA SMEDEREVO 17. OKTOBRA - NOSILACA ALBANSKE SPOMENICE SMEDEREVO PARISKA - VENAC STEPE STEPANOVIĆA SOMBOR TRG SVETOG TROJSTVA - CVETNA PIJACA SOMBOR KRALJA PETRA I 10 SOMBOR VENAC STEPE STEPANOVIĆA - DOSITEJEVA SOMBOR @vazlan Evo adresa na kojima se nalaze časopisi u Somboru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano April 30, 2019 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan izvini ako sam propustio, a u Beogradu na kojim adresama ima u kiosku? hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano April 30, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Jovan Ristic je napisao: SRPSKOG SOVJETA 6 SMEDEREVO 17. OKTOBAR-PIJACA SMEDEREVO 17. OKTOBRA - NOSILACA ALBANSKE SPOMENICE SMEDEREVO PARISKA - VENAC STEPE STEPANOVIĆA SOMBOR TRG SVETOG TROJSTVA - CVETNA PIJACA SOMBOR KRALJA PETRA I 10 SOMBOR VENAC STEPE STEPANOVIĆA - DOSITEJEVA SOMBOR @vazlan Evo adresa na kojima se nalaze časopisi u Somboru Idem odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano April 30, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Javi šta si uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano April 30, 2019 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Smederevo još uvek ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano April 30, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Alekre je napisao: Smederevo još uvek ništa. Uf majku mu. Ruke su nam vezane do petka . Ali rešićemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2561 Napisano April 30, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedvah nađoh i to kad sam već odustao. U Zemunu, centar, imaju 4 trafike. Tri su one velike sa dosta časopisa u izlogu. Ni u jednoj od te tri nisu ni čuli a kamoli videli časopis. Krenem nazad i primetim jednu malu trafikicu u sastavu kuće, preko puta doma vazduhoplovstva, široka samo 1,5m maksimalno. Rekoh ovi nemaju sigurno. Đavo mi ne dade mira i rekoh ajd da pitam. Priđem i vidim u onom jadnom izlogu za novine jedan primerak. Moje sreće nikad veće. Pitam radnika koliko su dobili primeraka, kaže samo taj. Mislim da je ovo neozbiljno sa njihove strane. Na pet trafika koje sam obišao u Zemunu ona najmanja i najneuglednija imala samo jedan primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano April 30, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Imamo malo problema sa distribucijom. Prvi nam je broj na kioscima pa još učimo šta i kako funkcioniše. Samo malo strpljenja i potrudićemo se da časopis nađe put do svih onih koji ga žele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 1, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Videh ovaj klip na Instagramu na profilu motogp-a: Interesantna tema, pa možda bude zanimljivo i @Jovan Ristic da nađe još nekih detalja pa da bude u sledećem izdanju magazina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Maj 1, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan @nikvuksa Baš sam pripremio jedan teks o teničkim pravilima u MotoGP u koji će biti u novom broju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Maj 2, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Napokon nadjoh u Somboru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Maj 2, 2019 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Smederevo i dalje ništa. Da više ne svraćam, sramota me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 2, 2019 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ja se pretplatio na 12 meseci i sad cekam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Maj 2, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Sr3ck0 je napisao: Ja se pretplatio na 12 meseci i sad cekam... Kad ste se pretplatili? Ukoliko ste ove nedelje kasni zbog raznih praznika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 2, 2019 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio je neko u Srbiji u moje ime u petak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 2, 2019 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Jovan Ristic je napisao: Kad ste se pretplatili? Ukoliko ste ove nedelje kasni zbog raznih praznika Samo se u Srbistanu 1. maj slavi DVA dana...?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hidroponika 138 Napisano Maj 5, 2019 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam bjb magazin no.3.... Prva dva broja sam preslocio. Novine su vam vrhunske, sve pohvale. Cim sam na kiosku uzeo u ruke odusevio sam se kvalitetom papira a tek za svaki pohvalu je sam magazin njegov sadrzaj i teme koje se obradjuju. Da ste zivi i zdravi i da trajete jos mnogo godina. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aksentije73 32 Napisano Maj 6, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Šaljete li van Srbije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Maj 6, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, aksentije73 je napisao: Šaljete li van Srbije ? Gde tačno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...