BMXBandit 28 Napisano April 9, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Što lakša to bolje, naravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7936 Napisano April 9, 2019 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pobrkao si ti nesto 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2575 Napisano April 10, 2019 Drug član, 928 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan On 8.4.2019. at 0:37, SHOKLA je napisao: Pretezno sa imenom i reklamom. Ne znam bas da li je to tako...kao kada bi rekao da je Audi A4 isto sto i Dacia Logan...sustinski,ima sve sertifikate,vrsi istu funkciju i jeftinija je od Audija zbog imena i reklame? Druga je stvar sto nemamo svi mogucnosti da vozimo A4,ali razlika izmedju AGV piste,Shoei X Spirit ... i MT,HJC ili LS2 od 100eur je ogromna u svakom pogledu,pre svega sigurnosnom,pa onda i estetskom i kvalitativnom u smislu trajnosti kopci,mehanizma za vizir,habanja unutrasnjosti,udobnosti,zvucnom izolacijom... Pista je vrhunska kaciga i ko god je kupi,sigurno se nece pokajati,a ako do sada nije koristio kacige iz ove klase,shvatice i zasto kosta toliko i nikada se nece vratiti na nesto jeftinije Odreci ce se neke voznje,estetike na motoru ili slicnih stvari da i sledeci put kupi makar slicnu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5010 Napisano April 20, 2019 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Spustam cenu na 600 evra. Kako drug kaze, to je i poslednja cena, ispod je nece dati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5010 Napisano Maj 4, 2019 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 4018 Napisano Maj 6, 2019 Astro Puki krsi sva pravila!, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek ?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5010 Napisano Maj 6, 2019 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, punisa 16 said: Jos uvek ?! Da, jbg, skupa kaciga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Maj 6, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je jeftina, a skupa je nama, ljudima sa Balkana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5010 Napisano Maj 6, 2019 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, lepo si rekao. Gledam nema je nigde ispod 1200 evra, a bila je cak 1500 evra, moj drug je daje za 600 tako da je povoljno, samo je za nas skupo.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15343 Napisano Maj 6, 2019 Ne silazi, 6198 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima je za 550 nova ali nije bitno. XL je prevelika kaciga i tesko ce otici. Najvise se prodaju MS i ML 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Maj 6, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad izvinte sto se i ja mesam, kazu moji da sam malo..... XS, S, M,L,XL,XXL su velicine. Gde se kupuju te MaloS i MaloL? Mozda mi bas te pasuju?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 6, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @marshall Agv ima malo cudne dimenzije,nisu bas "normalne" kao kod vecine proizvodjaca. https://www.burnoutitaly.com/agv-helmets-size-chart Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Maj 6, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sada vidim, za te medjubrojeve, to nisam znao. Kada probam uvek zgrabim prvo XL i obicno odmah pasuje. Vidim i po AGV uporednoj tabeli, na moju saksiju opet bi mi pripasovalo XL. Bar po santimetru. Kolegi srecna prodaja, neko ce vec dobiti premiju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15343 Napisano Maj 7, 2019 Ne silazi, 6198 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, marshall je napisao: Pa sad izvinte sto se i ja mesam, kazu moji da sam malo..... XS, S, M,L,XL,XXL su velicine. Gde se kupuju te MaloS i MaloL? Mozda mi bas te pasuju?! Malo vise ti je stalo da ispadnes mudar inace bi prvo proverio velicine. Znam sta sam napisao i znam zasto. Vrhunske trkacke kacige se kupuju na knap sto bi babe rekle. Nema da bude komotno jer ne sme da mrda ni malo. Ne nosis je na glavi 6 sati voznje nego 20-45 min jer joj je to namena. AGV Pista je najekstremniji primer race kacige od svih. Ali nema veze sigurno ti znas bolje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5010 Napisano Maj 7, 2019 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ja evo sad opet gledao, cena je 1000 evra ako je narucis preko sajta AGV. Ja nemam nista od ove prodaje, a i vise gledam da nesto poklonim ako mi ne treba nego da prodam, al nema ni veze. Ako neko bude hteo za 600 evra da je kupi, nek se javi Motorcycle racing helmet: Gp track R E2205 Mono - Glossy Carbon - AGV helmets - Dainese (Official Shop) WWW.AGV.COM AGV PISTA GP R E2205 motorcycle helmet. The evolution of the... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15343 Napisano Maj 7, 2019 Ne silazi, 6198 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motocikli | Oprema i delovi : AGV Pista GP Velicina L 60-61 Novo 23.04.2019 - ID 70931650 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM AGV Pista GP Velicina L 60-61 Novo Motocikli | Oprema i delovi : Agv Pista carbon vel. Ml5960 13.04.2019 - ID 76368422 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Novo Motocikli | Oprema i delovi : Agv pista 13.04.2019 - ID 76385785 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Novo AGV Pista GP R Carbon Integralhelm - günstig kaufen ▷ FC-Moto WWW.FC-MOTO.DE AGV Pista GP R Carbon Integralhelm - günstig bestellen bei FC-Moto ✓ top... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15343 Napisano Maj 7, 2019 Ne silazi, 6198 postova Prijavi odgovor kao problematičan I opet ti kazem ne mislim da je cena toliko problem koliko je velicina. Ta kaciga jako retko ide u XL velicini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5010 Napisano Maj 7, 2019 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Nista, posto kolega ima povoljnije kacige mislim da je najbolje da otkazem oglas. Mislim da ko me ovde zna, shvata da ja ovo nisam stavio da bih zaradio, vec da bih pomogao drugu da proda kacigu. Svako dobro i srecna trgovina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5010 Napisano Maj 7, 2019 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan I da, ovi linkovi koje si zakacio su za AGV Pista GP, a ova kaciga koju moj drug prodaje je AGV Pista GP R, ima raslike i to dosta 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5010 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan prodato za trazenu sumu 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...