ProMaster 9845 Napisano April 12, 2024 (promenjeno) Drug član, 1981 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo izvinite me, neodložne obaveze.. Čekam vas u Kotoru... Promenio April 12, 2024 član ProMaster 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2174 Napisano April 13, 2024 Drug član, 811 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, ProMaster je napisao: Gospodo izvinite me, neodložne obaveze.. Čekam vas u Kotoru... Браво ти га. И ја би овако, али тренутно не подржавамо роминг Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3332 Napisano April 13, 2024 Drug član, 817 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjivo je ovo meni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9845 Napisano April 13, 2024 Drug član, 1981 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Vodam Kawasakiste... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2174 Napisano April 13, 2024 (promenjeno) Drug član, 811 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, ProMaster je napisao: Vodam Kawasakiste... Лелелелелеееееее па зар су кавасакисти доживели да их јамахиста води…тачно харикири да се изврши моментално… Promenio April 13, 2024 član Немања Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3332 Napisano April 13, 2024 Drug član, 817 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Otisli da pogledaju nekog Pezoa za Darka. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2174 Napisano April 13, 2024 Drug član, 811 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, grafigo je napisao: Otisli da pogledaju nekog Pezoa za Darka. Ју ју ју, па ти знаш и разлог Па да, мора да је добар са тобом кад се човек позвао на част.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9845 Napisano April 13, 2024 Drug član, 1981 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Немања je napisao: Ју ју ју, па ти знаш и разлог Па да, мора да је добар са тобом кад се човек позвао на част.. Nije to, samo sam cigan (kao karakterna osobina) .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3332 Napisano April 16, 2024 Drug član, 817 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Sve smo blizi tablicama... Sinoc ga doterao sa carine do tehnickog pregleda, sutra treba uverenje da mi stigne, a danas sam svratio i ostavio jos par nekih papira potrebnih za registraciju. Izmedju ostalog sam doneo kupoprodajni ugovor od proslog motora i kopiju polise osiguranja kako bi mi prebacili premijski stepen koji sam vec imao. Sta god moze kako bi registracija bila jeftinija... I tamo mi jedno fino mlado devojce rece kako to mozda nece moci jer npr. to ne vazi za kamione, vec samo za putnicka vozila. STA TO KAZES!!! KOME D'UZMU PRASE!!!! Zovi odmah osiguravajucu kucu, da vidim ako treba koga da prijavljujem za diskriminaciju motociklista. Pozvala je i odgovor je pozitivan. Sve ce da prodje kako treba i nastavicu sa maksimalnim umanjenjem cene polise. P.S. naravno da nemam slike motora 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7612 Napisano April 16, 2024 Drug član, 3136 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, grafigo said: Sve smo blizi tablicama... Sinoc ga doterao sa carine do tehnickog pregleda, sutra treba uverenje da mi stigne, a danas sam svratio i ostavio jos par nekih papira potrebnih za registraciju. Izmedju ostalog sam doneo kupoprodajni ugovor od proslog motora i kopiju polise osiguranja kako bi mi prebacili premijski stepen koji sam vec imao. Sta god moze kako bi registracija bila jeftinija... I tamo mi jedno fino mlado devojce rece kako to mozda nece moci jer npr. to ne vazi za kamione, vec samo za putnicka vozila. STA TO KAZES!!! KOME D'UZMU PRASE!!!! Zovi odmah osiguravajucu kucu, da vidim ako treba koga da prijavljujem za diskriminaciju motociklista. Pozvala je i odgovor je pozitivan. Sve ce da prodje kako treba i nastavicu sa maksimalnim umanjenjem cene polise. P.S. naravno da nemam slike motora Još ja pitao - kaže ne može... U jbm joj sitno žito! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3332 Napisano April 17, 2024 Drug član, 817 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Tehnicki pregled 4000, osiguranje 14700 i ostale drangulije (porezi, takse, nalepnica, nova saobracajna i tablica) jos 18530 dinara. Odoh sad da skidam sneg sa kola pa do SUP-a da predam sve papire. A motor cu da preteram sa tehnickog cim okopni sneg. Cele zime nije palo 2 pahulje i danas je nasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22571 Napisano April 17, 2024 Integrisan, 9673 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je prvi prem. stepen? Meni je za tigra polisa 19000din, a za nc750 14300. Stepen 4 (nikako da se dohvatim nekog nizeg ) Inace kaaakva motorcina taj versys! I boja je top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3332 Napisano April 17, 2024 Drug član, 817 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Trebala bi da bude jer prenosim sa prethodnog motora koji je bio 4-5 godina u mom vlasnistvu, a nisam imao malusa u tom periodu. Nisam gledao, iskreno. Bas me zanima kako ce se pokazati u upotrebi. U kratkoj probnoj voznji se pri nizim brzinama pokazao kao laksi za balansiranje od manjeg brata sa 650 kubika. Valjda ta uravnotezenost 4 cilindra doprinosi tome. Brine me ipak ta njegova velika masa i to sto mi nedostaje malo u visinu kako bih mogao lepo da se oslonim stopalom. Nadam se da ce tu elektronika vesanja moci malo da pomogne, da ga spustim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1068 Napisano April 17, 2024 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde molim te javi kad ga potjeras negdje malo brze kako ti se ponasa na brzinama iznad 160-170kmh. Onaj moj kao da je lebdio iznad 170, tj. uopste nisam osjecao da upravljam sa njim na tim vecim brzinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7612 Napisano April 17, 2024 (promenjeno) Drug član, 3136 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, grafigo said: Nadam se da ce tu elektronika vesanja moci malo da pomogne, da ga spustim. Elektronika??? Promenio April 17, 2024 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3332 Napisano April 17, 2024 Drug član, 817 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, SE ima elektronsko vešanje. To mi je zanimljivo jer imam u planu češće vožnje sa suvozačem, a podešavanje vešanja ću od sada rešavati sa par klikova. @wragg sa koferima ili bez si imao taj osećaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1068 Napisano April 17, 2024 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan I sa i bez, bez razlike. Vidio sam da se na ovim svapskim forumima mnogi zale na to. Stvarno bude opasno na tim vecim brzinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2174 Napisano April 17, 2024 Drug član, 811 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Мој је на тим брзинама 160-170 као по шинама ишао. Нити је лелујао нити сам имао осећај да не владам мотором.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1068 Napisano April 17, 2024 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ti si imao onaj stariji model. Ja mislim na ove 2015-2018. Ima i prijatelj tu jednoga iz 2016-te i kaze da nije ni njegov bas stabilan iznad 170, a kao sto napisah vec gore, puno ih se tu na njemackim forumima zali bas na to. Neki kazu da su rjesili drugim gumama i tlakovima, neki kazu da ni to nije pomoglo, neki opet kazu da su morali stavljati Wilbers i naprijed i nazad da se toga rjese... Ne znam, moj je bas bio neugodan kad zaleluja na tim brznama, posebno na autoputu kad me prebaci iz trake u traku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3332 Napisano April 17, 2024 Drug član, 817 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Moj je noviji, 2019, ova poslednja generacija. Na 2015-2018 nije ni bilo elektronike vešanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2174 Napisano April 17, 2024 Drug član, 811 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, wragg je napisao: Da, ti si imao onaj stariji model. Ja mislim na ove 2015-2018. Ima i prijatelj tu jednoga iz 2016-te i kaze da nije ni njegov bas stabilan iznad 170, a kao sto napisah vec gore, puno ih se tu na njemackim forumima zali bas na to. Neki kazu da su rjesili drugim gumama i tlakovima, neki kazu da ni to nije pomoglo, neki opet kazu da su morali stavljati Wilbers i naprijed i nazad da se toga rjese... Ne znam, moj je bas bio neugodan kad zaleluja na tim brznama, posebno na autoputu kad me prebaci iz trake u traku Хм, има доста шта може да утиче на нестабилност, почевши од кофера, гума, па до огибљења…то је сад мало игранка док се не провали… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1068 Napisano April 17, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan @grafigoDa, da, zato me i zanima kakav je u odnosu na ovaj stariji model. @Немања, ma znam sve, samo me zanima kakav je ovaj novi po tom pitanju. Promenio April 17, 2024 član wragg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3332 Napisano April 17, 2024 Drug član, 817 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, N.F.S. said: To je prvi prem. stepen? Sad sam pogledao i jeste prvi premijski stepen. Motor je 2019. god, 1043 kubika i 88kw. Uzeo i tablice, ali nisam stigao do tehnickog da uzmem i motor. Jurnjava ceo dan oko papira jer: - motor sam uvezao licno. Spedicija izdala fakturu na fizicko lice (mene). - ja resio da ga registrujem na radnju (knjigovodji objasnio da je to vozilo za hitne intervencije ) - uradili mi tehnicki i sve uplatnice na radnju + napravili kupoprodajni ugovor izmedju fizickog lica (mene) i radnje (takodje mene). - otisao do banke da mi overe uplatnice - notar primetio da mi adresa u licnoj i adresa na ugovoru nisu iste. To sam zaboravio da napomenem na tehnickom, a oni sve pripremili bez mene jer odavno imaju moje podatke. Osim nove adrese koju sam promenio u ponedeljak. - otisao do radnje, nasao na netu kupoprodajni i popunio ga svezim podacima - dosao kod notara koji mi je saopstio da ne mogu da budem i prodavac i kupac. Moram da ovlastim nekoga u ime radnje ko ce potpisati kupoprodajni. - otisao do knjigovodje da mi napise ovlascenje na zenu. Tamo se on cuo sa advokatom koji mi je objasnio da notar nije u pravu jer ce taj ugovor u svakom slucaju biti nistavan. Dobio savet da idem direktno u SUP i da probam bez kupoprodajnog ugovora da registrujem. - otisao u SUP i dok sam blejao u redu skontam da mi na novoj polisi stoji stara adresa iz licne karte. - vratio se na tehnicki gde me umalo nisu isterali kroz odzak ( , dobri su, moji su ljudi ) - sa tehnickog pozvali salter u SUP-u, objasnili, ovi rekli da je sve u redu i da ih adresa na polisi ne zanima, ako su ostali podaci u papirima kako treba. - vratio se u SUP i sacekao nekih sat vremena da dodjem na red, gde sam dobio pogled "a ti si taj sto pravi zbrku", ali su mi tete na salteru brzo zavrsile sve, dobio tablicu, nalepnicu i papirnu saobracajnu. - izasao sto pre, dok se neko nije setio da mi F1P, usao u Rodu i kupio Milku od 300gr za devojke na tehnickom. Dok sam dosao, tehnicki zatvorio vrata tako da im moram sutra predati cokoladu. I preuzeti motor - stigao u radnju i spustio sva dokumenta na sto na kome se obrezuju nalepnice. Nisam registrovao da je prosuta neka voda tako da trenutno susim saobracajnu, nalepnicu i jos neke papire sa carine. Tablica je suva. Osim ovoga, sve ide po planu. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8584 Napisano April 17, 2024 (promenjeno) Drug član, 385 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ti @grafigo tamo lepih cigančica što znaju da skidaju manđije, obiđi ih da te reše malera. P.S. Malo skuplje od velike Milke Promenio April 17, 2024 član shlem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3332 Napisano April 17, 2024 Drug član, 817 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam to najavio supruzi. Da ne bude posle da me nahvatala... ne, ne, zeno, sve ti je uredno najavljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...