Rider000 2121 Napisano pre 10 sati Drug član, 1460 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ja nesto licno nisam fan te kawine zelene boje ali ovaj versys je prelep! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3835 Napisano pre 10 sati Drug član, 946 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ljubitelj te zelene i ovaj mali V mi je top. Bas dobro izgleda. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 960 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 215 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je opasan zvrk... Ja jos ne mogu da se nacudim kako se lagano vozi... Nisam vozio prethodni model pa ne mogu da uporedim, ali ovaj je kao bicikl. @malitomic moze da kaze razliku, on je imao predhodni model... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2376 Napisano pre 7 sati Drug član, 1402 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan U globalu nema velike razlike, osim estetike koja je sad prijatnija oku svima. Stariji model iako sam ga ja voleo, mnogi i nisu mogli da svare, Mk1 pogotovo.. Ovaj noviji je sa cela dosta siri i ceo je napred otekao, pa daje i bolju zastitu od vetra. Polozaj sedenja je cini mi se identican i svakako je jako dobar. Ceo motor je kratak i volan u odnosu na sediste je blizu, sto recimo kod stroma 650 ili Tdm-a, bas dosta daleko, na njima sam ko supermen ispruzen Zeleni V650 je u odnosu na stariji crni, radi smanjenja vibracija dobio spoj masine na ram preko silen bloka i to se stvarno oseti. Dobio je i par ks vise ali ih ja ne osetim, vec mislim da je izgubio momenta na bas niskim obrtajima. Na starom nikad nisam bio u pogresnoj brzini, vukao je iz podruma, dok kod ovog nije bas takva situacija. Sa ovim sam se malo i zaigrao na danasnjoj voznji pa je zadnja guma gazila do ivice, sto na starom nikad nisam uspeo, mozda je do profila gume sta znam. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 500 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 463 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor, svaki detalj je na mestu al mene ovaj koncept farova ubija, to nikada nije smelo da se desi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2376 Napisano pre 6 sati Drug član, 1402 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Koji? Noviji ili stari Ako je sudeci po farovima i prednjici meni je najruzniji ovaj aktuelni model. Nesto je namrsten i dignutog nosa ko neki slepi mis. Totalno mi je izgledom ubio veseli karakter tog motora i imena koje nosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1598 Napisano pre 6 sati Drug član, 1285 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Poređenja radi, bolje snop baca stari. Najnovijem su maglenke maltene must have. Slikaću uporedno ali razlika je baš primetna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8560 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 3473 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Meni je taj mk2, srednji model, ubedljivo najlepši. Zato sam ga i kupio. I prelep mi je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2376 Napisano pre 6 sati Drug član, 1402 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Da, stari je bas dobar far imao. Svi se nesto zale na led farove kod motora a trpaju ih odreda, trend.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 500 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Zainteresovan, 463 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, malitomic je napisao: Koji? Noviji ili stari Noviji, ako su postoje dva fara gde jedan svetli, nema smisla da ne budu jedan ispod drugog, kao kod starijeg. Sad sa led farovima taj koncept odlazi u prošlost. Edit: Hondini led farovi su kriminalni, verovatno se i to poboljšalo, Kinezi generalno sabijaju kako svetle, malo taj zaobljeni cut off može da bude nezgodan u krivinama ali tu maglenke rešavaju problem. Promenio pre 6 sati član nuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21295 Napisano pre 6 sati Integrisan, 6619 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Najnoviji mi je najlepsi samo ne znam sto su mu podigli njusku. I tft mu lepo stoji. Smanjene vibracije su veliki plus. Kad bi bilo nesto ovako povoljno ali oko 80ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8560 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 3473 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Ne trebaju mu 80ks. Sve je super. Voleo bi samo da ga probam da vidim dal su rešili taj bazzzzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 629 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 522 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis na vibracije, nisu resili. Ja sam se ovde u temi raspitivao i dobio sam odgovore da drugi nemaju te probleme. Kasnije sam video da ih imaju, ali su navikli, ili sta vec. Dosta iritantna stvar i mnogo utice na uzivanje u voznji po meni. Nije mi smetalo kad krenem da peglam krivine koliko mogu pa sam fokusiran na to, ali pri laganoj voznji i kuliranju, za moj pojam voznje neprihvatljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...