MaxiS 3335 Napisano Utorak u 17:30 Drug član, 1767 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa imam, možda, lošu naviku da ga gasim spustanjem copave. I onda, mozak upamtio to, i po default-u hop na stranu, i hop na 'ladan beton Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlajko79 10 Napisano Utorak u 17:33 U prolazu, 5 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Desava se… Moramo da pazimo… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 60 Napisano Sreda u 09:23 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, MaxiS said: Juce sam se strasno iznervirao. Namestao sam onaj smrdljivi carplay, i tako dok sam cackao stelovanja caplay-a, motor radi, htedoh da ustanem sa motora, i zaboravim da nisam spustio copavu, i padnem sa sve motorom u mestu!!! Ja sam brzo skapirao da je nema copava, al' ko ce da zaustavi pad. Samo sam usporio padanje, zadrzao ga malo da ne drusne o beton. Sreca, ostecenje primili stitnici za ruke i korpa pozadi. Pukla maxia, ali zastitila motor Motor bez ogrebotine. Dobro je pa je bez ogrebotine, i meni se desilo, ali sreca pa postoje zastite Nego, tamam sam htio da pitam jel neko postavljao carplay posto sam dobio na poklon pa bi da postavim, samo ne znam dal da kopcam direkt na akomulator ili da sa USB porta napajam. Prakticnije mi je sa USBa ali je instalaciaj sa akomulatora nekako kulturinija. I jos jedno pitanje, jel ima negdje u Srbiji ili Bosni da se kupi relej i USB koji ide na Tablu posto ja imam neku drugu opciju a oept bi napravio ovako, kulturnije mi. Imam opciju da mi donesu iz inostranstva ali me mrzi da cekam. USB Charger with Relay for Kawasaki Versys 650 1000 X300 Ninja 400 650 2023 | eBay UK WWW.EBAY.CO.UK Designed specifically for select Kawasaki Versys and Ninja models, this unit fits seamlessly into the original USB mounting point – no drilling required! Kawasaki Versys 650. ... Na ovo mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3335 Napisano Sreda u 09:37 Drug član, 1767 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @svahbaz USB punjač + voltmetar - vodootporan ( zeleni crveni plavi) - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Dupla USB uticnica sa voltmetrom radi kontrole punjenja, stanja akumulatora i rada reglera USB 3.0 QC brzo punjenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 60 Napisano Sreda u 09:45 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan E hvala, samo jos da nadjem relej. Mada koliko vidim nema na kupujemprodajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3335 Napisano Sreda u 09:48 Drug član, 1767 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Msm da ti rele za njega ne treba. Nije on veliki potrosac. Ja sam povezao prekjuce. Ima slika gore. E, sad... ne moze direktno na aku, jer treba da se pali kontaktom a gasi vadjenjem kljuca. Ja sam ga povezao na kratko svetlo, ima svoj osigurac, a carolay ne teosi puno. Evo slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 971 Napisano Sreda u 09:58 Zainteresovan, 403 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan Da li možda imaš slike samog nosača i slike gde se vidi kako je montiran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1423 Napisano Sreda u 10:19 Zainteresovan, 291 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj montirao direkt na akumulator, samo sam na kablu za plus postavio osigurac. Zapravo tako je i pisalo u uputstvu da tako treba da se poveze. Pali se na kontakt, takodje tu se i gasi. E sad ne mogu da se setim,mislim da je @N.F.S. pisao u jednoj od tema, da je on ugradjivao neku vrstu releja, koja pusta struju nakon par sekundi, tek nakon starta motora. Tako da i to moze, direkt na aku stim da nakon starta carplay dobija struju i pali se. Mada ja ni ovako nemam problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 731 Napisano Sreda u 10:37 Zainteresovan, 694 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Kako se pali na kontakt ako je povezan direktno na akumulator? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3335 Napisano Sreda u 12:33 Drug član, 1767 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sveti Atila je napisao: Da li možda imaš slike samog nosača i slike gde se vidi kako je montiran? Nosac je fabricki sa carplay-a. Onaj iz "dve polutke" koji se srafi na korman. Ja sam "polutke odvojio i glavnu stranu usrafio direktno na plastiku km sata sa kontra maticom. Sada ne moze da se skine ni nosac, ni carplay. Ako neko hoce da skine, morao bi nesto od ta dva da polomi. I onako ne planiram da ga skidam, a ako ga bas ukradu, da ga yebm. Slikacu kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1423 Napisano Sreda u 14:55 Zainteresovan, 291 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, nuk je napisao: Kako se pali na kontakt ako je povezan direktno na akumulator? I ja budala sta pisem. Hvala na ispravci, evo da pojasnim. Ja sam pogresio, za carplay sam vec imao izvucenu instalaciju, jer je motor imao tomtom navigaciju, a osigurac sto sam spomenuo da se preporucuje stoji na kablu za napajanje, kako sam i napisao. Ja sam na aku montirao dzek za punjenje, i u glavi sam pomesao... Znam da sam nesto montirao na aku.... Jos jednom se izvinjavam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 271 Napisano Sreda u 18:56 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan A i ovaj Nuk sve mora da izdetaljišeMeni za sve dodatne "gedžete" na motoru zadužen "thunder box", ne razmišljam o relejima i prekidačima...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3335 Napisano Sreda u 23:39 Drug član, 1767 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima ti da se kupi i koliko kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktorb 9 Napisano Petak u 05:51 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki Versys 650 gen2 Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 4. 2026. at 20:56, Vojkan je napisao: A i ovaj Nuk sve mora da izdetaljiše Meni za sve dodatne "gedžete" na motoru zadužen "thunder box", ne razmišljam o relejima i prekidačima... Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока (oprezno kad guglate thunder box) Promenio Petak u 05:51 član viktorb 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 271 Napisano Petak u 06:50 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima ti da se kupi i koliko kostaJa sam iz Rumunije nabavio Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 971 Napisano Petak u 07:22 (promenjeno) Zainteresovan, 403 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo ovo sa Alija. Signal sam uzeo sa svetla za tablicu, i stoji mi iza, ispod sedišta u onoj praznini. https://www.aliexpress.com/item/1005008887749853.html?algo_exp_id=4f4770bd-54f1-4b7f-89d8-063ec82711a9-0&pdp_ext_f={"order"%3A"100"%2C"spu_best_type"%3A"price"%2C"eval"%3A"1"%2C"fromPage"%3A"search"}&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A|x_object_id%3A1005008887749853|_p_origin_prod%3A Promenio Petak u 07:23 član Sveti Atila 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 971 Napisano Petak u 07:23 (promenjeno) Zainteresovan, 403 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Petak u 07:23 član Sveti Atila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3335 Napisano Petak u 15:29 Drug član, 1767 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Sveti Atila Kutija za ubodne osigurače 6 polja - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Kutija za ubodne osigurače 6 polja Proizvodjač: AK-SA Zemlja porekla: Turska Ovo je prosta verzija toga? Bez led indikatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 971 Napisano Petak u 15:50 (promenjeno) Zainteresovan, 403 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, MaxiS said: @Sveti Atila Kutija za ubodne osigurače 6 polja - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Kutija za ubodne osigurače 6 polja Proizvodjač: AK-SA Zemlja porekla: Turska Ovo je prosta verzija toga? Bez led indikatora? Ne, ovo nema relej. Promenio Petak u 15:51 član Sveti Atila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3335 Napisano Petak u 15:59 Drug član, 1767 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Sveti Atila Znaci na ovu kutiju mogu bez rele-a da povezem 4 potrosaca bez rele-a? Tipa maglenke, punjac itd? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 271 Napisano Petak u 16:36 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, bez releja i osigurača.E sad, ne znam kako kod ovih funkcioniše, na TB sve uklj/isklj kad napon skoči/padne na +-12,5V , kapiram da je to to Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...