RankoBg87 3340 Napisano Utorak u 12:48 Drug član, 1924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, živke je napisao: Koji je tačno materijal / debljina ? Celik 3mm, covek je Ruska i vojna skola pa daj sto jace Nije tesko 750g jedan nosac. Ako pije vodu moze to i od 2.5 pa jos malo da bude laksi. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23040 Napisano Utorak u 12:52 Integrisan, 9774 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se i ovde Ranko, sprovodis u realnost moje zamisli . Cinis sretnim nekoga kome ovo nije samo deo vec nesto puno vise 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8560 Napisano Utorak u 12:53 Ne silazi, 2202 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Zahvaljujem se i ovde Ranko, sprovodis u realnost moje zamisli . Cinis sretnim nekoga kome ovo nije samo deo vec nesto puno vise Sve ovo potvrđujem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 35 Napisano Sreda u 10:42 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, postao sam vlasnik jednog Versisa 1000 pa reko da se prijavim u grupu 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 185 Napisano Sreda u 11:13 Svrati ponekad, 58 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, u zdravlju te sluzio i mnogo hiljada kilometara presao.... Prelepa zujalica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7770 Napisano Sreda u 12:34 Drug član, 3199 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Auu koja sprava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13535 Napisano Sreda u 12:40 Ne silazi, 7572 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako je taj motor ostao sporadičan. Četiri klipa, komfor maksimalan, visoko se sedi, sve ima. Ajd možda dizajn nije svima dopadljiv ali ima mnogo više prednosti nego mana. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7770 Napisano Sreda u 13:21 Drug član, 3199 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nisam probo, a volo bi. Mada poznajem sebe - možda pametnije ne - ne kupuje mi se sad novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3650 Napisano Sreda u 14:36 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1722 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je malo anemičan, jbg, očekivao sam više, ipak je hiljadarka. Promenio Sreda u 17:03 član milomir22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3485 Napisano Sreda u 16:16 Drug član, 841 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Da, nema tog ispucavanja na nekim obrtajima. Samo vuče iz podruma do kraja skale. Mahom smo robovi brenda, a "zna se" da je Honda motor. Tu su Jamaha i Suzuki, a Kawa je neopravdano poznata kao marka sa "jedinim otpadom koji se vidi sa Meseca". Stvarno mislim da je neopravdano takvo razmišljanje ljudi, ali koga ja da ubedim da 20 godina vozim samo Kawasakije i da nisam imao kvarove sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 35 Napisano Sreda u 16:44 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na zeljama i cestitkama! Dosta sam procitao komentara kako je motor anemican i da ne ide kako se ocekuje od hiljadarke, ali mene je motor odusevio kako povlaci bukvalno od 2000 obrtaja moze da se odvrne gas, isto tako i u spicu ne gubi snagu,moze da se vozi u visokim obrtajima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 35 Napisano Sreda u 16:46 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je izbacen srednji lonac i katalizator, mozda je to malo doprinelo,ali zaista nemam zamerki na povlacenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3650 Napisano Sreda u 17:18 Malinar u pokusaju, 1722 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ranije kritikovao ljude misleći da se pro*eravaju kada kude neki jak motor i sl. Bio sam u fazonu da hiljadarka ne može da bude slaba, i ti motori nisu slabi, ali nemam utisak da su hiljadarke (ovde mislim na cbf 1000 2006. i versys 1000 2017.). Dok sam se, recimo, plašio uljanog bandita 1200, ono je zlo, a na papiru je slabiji od oba. Isto fazer 1000, "jede malu decu", ali ajde on je 150 ks. Subjektivni utisak je čudo. Inače, versys je što se svega ostalog tiče, jako dobra kupovina! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23040 Napisano juče u 14:02 Integrisan, 9774 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na dva klipa kotrljam, i jos dva mi fale, slusam cetiri redna i podju mi bale! Gasa joj dajem, ona ide i cuti, fali meni jako, moj tigar zuti... Da bar jos klip nakalemim sa strane, sezona da pocne, sunce da mi grane... 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13535 Napisano juče u 14:07 Ne silazi, 7572 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, milomir22 said: Ja sam ranije kritikovao ljude misleći da se pro*eravaju kada kude neki jak motor i sl. Bio sam u fazonu da hiljadarka ne može da bude slaba, i ti motori nisu slabi, ali nemam utisak da su hiljadarke (ovde mislim na cbf 1000 2006. i versys 1000 2017.). Dok sam se, recimo, plašio uljanog bandita 1200, ono je zlo, a na papiru je slabiji od oba. Isto fazer 1000, "jede malu decu", ali ajde on je 150 ks. Subjektivni utisak je čudo. Inače, versys je što se svega ostalog tiče, jako dobra kupovina! Vidi neko merenje Bandita na valjcima pa ćeš da vidiš da su lagali. Ima više snage nego što piše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 35 Napisano pre 23 sati U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ranije bilo reci oko sajle kvacila na hiljadarci, trebao bih da je zamenim pa me interesuje da li neko zna ima li razlike izmedju originalne i zamenskih i gde ste ih nabavljali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7770 Napisano pre 23 sati Drug član, 3199 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 2/26/2025 at 6:18 PM, milomir22 said: Dok sam se, recimo, plašio uljanog bandita 1200, ono je zlo, a na papiru je slabiji od oba. Isto fazer 1000, "jede malu decu", ali ajde on je 150 ks. Subjektivni utisak je čudo. To je ono što ja uvek pričam da cifre na papiru ništa ne znače, bandit 1250cc je tipa 100ks.. Ali konji nisu snaga! Obrtni momenat i to na kojim obrtajima? E tu je fora. Meni lično je fzs1000 definicija po kojoj merim sve motore. Ono je definicija kako motor treba da ide, koči skreće. Fenomenalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10145 Napisano pre 23 sati Drug član, 1992 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, gole82 je napisao: Mislim da je ranije bilo reci oko sajle kvacila na hiljadarci, trebao bih da je zamenim pa me interesuje da li neko zna ima li razlike izmedju originalne i zamenskih i gde ste ih nabavljali? 50-55e košta original u Kawi, ne vidim razlog da juriš nešto što to nije za 5-10e uštede, ili par dana razlike u dostavi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13535 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 7572 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nađeš da je proizvođač TSK npr. kupi slobodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7770 Napisano pre 8 sati Drug član, 3199 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, gole82 said: Mislim da je ranije bilo reci oko sajle kvacila na hiljadarci, trebao bih da je zamenim pa me interesuje da li neko zna ima li razlike izmedju originalne i zamenskih i gde ste ih nabavljali? Samo OE. Veruj mi. Zovi Olivera u Kulu, mene je za moj koštala original 30e, odma sam uzeo i rezervnu, puće kad mi je hitno, leba ne ište. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 35 Napisano pre 6 sati U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji, jel imas mozda neki kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1594 Napisano pre 6 sati Drug član, 440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Kontakt – MotoShop-MRG MOTOSHOP-MRG.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...